Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Είμαστε στην εποχή των πανίσχυρων, πολυλειτουργικών  DAW και VST instruments και effects στην οποία τα  Music Workstations -Keyboards προσπαθούν να συνεχίσουν να είναι relevant στη μουσική παραγωγή και να συνεργάζονται με αυτά και να κρατούν το κοινό τους και δη να ικανοποιούν το μέρος του που δε θέλει να ασχολείται με το PC
Και οι δύο πλατφόρμες είναι δυνατές πλέον η μία αλληλεπιδρά στην αλλη.Το βλέπεις στα ζωντανά σχήματα.

Το τι παίζουν τα σχήματα ..είναι μια άλλη συζήτηση που αφορά το προσωπικό ύφος, αυτί και όρεξη του καθενός.

Ο παίκτης αφήνει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Όλα τα άλλα είναι εργαλεία και πολλές φορές αχρειαστα για τις όποιες ανάγκες.

Και οι δύο πλατφόρμες είναι δυνατές πλέον η μία αλληλεπιδρά στην αλλη.Το βλέπεις στα ζωντανά σχήματα.

Το τι παίζουν τα σχήματα ..είναι μια άλλη συζήτηση που αφορά το προσωπικό ύφος, αυτί και όρεξη του καθενός.
Ααακριβώς αυτό!

Είμαστε στην εποχή των πανίσχυρων, πολυλειτουργικών  DAW και VST instruments και effects στην οποία τα  Music Workstations -Keyboards προσπαθούν να συνεχίσουν να είναι relevant στη μουσική παραγωγή και να συνεργάζονται με αυτά και να κρατούν το κοινό τους και δη να ικανοποιούν το μέρος του που δε θέλει να ασχολείται με το PC
Γιατρε, πας φιρι φιρι για μπαναρισμα εσυ μου φαινεται ε;!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

εγω προσωπικα, το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου και το τηρω μεχρι σημερα,

στη Κατηγορια. ΠΙΑΝΟ. ΠΛΗΚΤΡΑ & ΣΥΝΘΕΣΑϊΖΕΡΣ, δεν θα ξανααναφερθω στην μετεξεληξη του μηχανισμου των Αντικυθηρων!!!!!!!!!!

Σε ποια κατηγορία τοποθετείται; image.png

Γιατρε, πας φιρι φιρι για μπαναρισμα εσυ μου φαινεται ε;!!!!!!!!!!!!!!! ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

εγω προσωπικα, το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου και το τηρω μεχρι σημερα,

στη Κατηγορια. ΠΙΑΝΟ. ΠΛΗΚΤΡΑ & ΣΥΝΘΕΣΑϊΖΕΡΣ, δεν θα ξανααναφερθω στην μετεξεληξη του μηχανισμου των Αντικυθηρων!!!!!!!!!!
Άμα κάμω ή λέω κάτι κακό να με μπανάρουν.

Η συζήτηση είναι εν τω μεταξύ ανάμεσα σε 4-5-6 χρήστες συναδέλφους.

Ένας έχει το όργανο του θέματος.

Προσωπικά θα έπαιρνα το K2700 της Kurzweil.

Κάνα δυο που ξέρω το έχουν στην πίστα και δεν το πηγαινοφέρνουν.

Η πλειοψηφία παίζει με Nord Stage λόγω ποιότητας δειγμάτων, φορητότητα κι στυλ των ειδών που παίζουν.

Nautilus ξέρω μόνο έναν κάτοχο.

Roland fantom X-G και μετέπειτα ξέρω πάνω από 20 συναδέλφους.

Όλοι μα όλοι έχουν ένα mac ή pc ..για τα workflow τους συν και έξτρα vst όπως keyscape.

δεν ρωτας εμενα; αν ρωτας εμενα, αν βαλεις "υποτιτλους"...!!!!!!!!!! ? θα σου απαντησω!
Εσύ που το κατατάσσεις;

Η συζήτηση είναι εν τω μεταξύ ανάμεσα σε 4-5-6 χρήστες συναδέλφους.

Ένας έχει το όργανο του θέματος.

Προσωπικά θα έπαιρνα το K2700 της Kurzweil.

Κάνα δυο που ξέρω το έχουν στην πίστα και δεν το πηγαινοφέρνουν.

Η πλειοψηφία παίζει με Nord Stage λόγω ποιότητας δειγμάτων, φορητότητα κι στυλ των ειδών που παίζουν.

Nautilus ξέρω μόνο έναν κάτοχο.

Roland fantom X-G και μετέπειτα ξέρω πάνω από 20 συναδέλφους.

Όλοι μα όλοι έχουν ένα mac ή pc ..για τα workflow τους συν και έξτρα vst όπως keyscape.
Κ2700 λατρευω! (για τις ηχαρες του)! το ειχα τσεκαρει για αγορα καποτε, αλλα,,, Εχει καλο και γρηγορο μενου; εκει παιζεται το παιχνιδι.

Roland, μπορει να φταιω εγω, θεμα γουστου; παντα οιηχοι του μου φαινοντουσαν λιγο,,, "θαμποι"; σαν να ειχαν ενα Eq , μεσα , καπως περιεργο! ισως μπορει να αφαιρεθει με ενα ή περισσοτερα πειραγματα,,, αλλα, μπορει να ηταν και η ιδεα μου και να μην χρειαζεται τιποτα να αλλαξει!

Κ2700 λατρευω! (για τις ηχαρες του)! το ειχα τσεκαρει για αγορα καποτε, αλλα,,, Εχει καλο και γρηγορο μενου; εκει παιζεται το παιχνιδι.

Roland, μπορει να φταιω εγω, θεμα γουστου; παντα οιηχοι του μου φαινοντουσαν λιγο,,, "θαμποι"; σαν να ειχαν ενα Eq , μεσα , καπως περιεργο! ισως μπορει να αφαιρεθει με ενα ή περισσοτερα πειραγματα,,, αλλα, μπορει να ηταν και η ιδεα μου και να μην χρειαζεται τιποτα να αλλαξει!
Αν βγάλεις το master effect στην Roland που είναι ντιφόλτ θα είσαι οκ.

Το Κ2700 είναι τεστοστερονικο
Για πολλούς αλλά και για εμένα, είναι το κορυφαίο θα έλεγα. Και ας μην το έχω και ας μην πρόκειται να το έχω ποτέ. ?

Αν βγάλεις το master effect στην Roland που είναι ντιφόλτ θα είσαι οκ.
Και λίγο απο το chorus που το πλακώνουν ?

Με το midi implementation πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλα. Και με το μη transmission των arpeggiator πλέον. Δηλαδή δεν μπορείς να οδηγήσεις με τους arpeggiator αν κατάλαβα καλά και τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ακόμα τα VST σου, κάτι που το κάνουν όλα μου τα hardware keyboards.

Πραγματικά είναι ακατανόητο για την πραγματικά πρωτοπόρο Yamaha, που ουσιαστικά κάνει downgrading στη σειρά της, προσθέτοντας μόνο ποσότητα δειγμάτων τελικά και έναν επανασχεδιασμό του layout, φτιάχνοντας ένα πανέμορφο workstation, mackie hui compliant control surface και audio interface που θα ξενέρωνα πάλι που δεν θα μπορούσα να γράψω τις νοτες των arpeggiator ??

Αυτό δεν είναι απλά ένα update πάντως .

Το midi implementation έχει ήδη στηθεί. Να το αναβαθμίσεις είναι σαν να βγάζεις win 7 και να βάζεις 11

12 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Με το midi implementation πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλα. Και με το μη transmission των arpeggiator πλέον. Δηλαδή δεν μπορείς να οδηγήσεις με τους arpeggiator αν κατάλαβα καλά και τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ακόμα τα VST σου, κάτι που το κάνουν όλα μου τα hardware keyboards.

μηπως τελικα, δεν εχει γινει τυχαια ή επητηδες αυτο; (και το αλλο με το midi & live listening του οργανου) δηλαδη, αυτο ειναι που ζητανε οι περισσοτεροι.

Περισσοτερα δειγματα ,  λιγοτερα μενου, ολα μπροστα σου. Φυσικα αυτο, εχει σαν αποτελεσμα να "φευγουν" βασικες, για καποιους, λειτουργιες που παλιοτερα θεωρουταν δεδομενες.

Για'μενα, το εξοργιστικο δεν ειναι οτι , δεν υπαρχουν πλεων καποιες λειτουργιες που υπηρχαν, και που μπορει  να προστεθουν αργοτερα, αφου εφυγαν πριν και υπηρχαν παλια
!!!!!!!!!! (Microsoft joined to the forum)!!!!!!!!!!

Το εξοργιστικο ειναι οτι σου ζητανε χ2,5/χ3 φορες πανω ποσα για να τα αγορασεις! τουλαχιστον να ειναι πιοτικο απο αποψη κατασκευης, το οτι παιρνουμε πλεων, κι ας δινουμε γι'αυτο το κατι παραπανω!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back