- Πόντοι
- 398
Δεν πάει έτσι. Ειδικά σε ναυαρχίδες του κάθε οίκου.
21 λεπτά πριν, cos_dr είπε
Με το midi implementation πάντως τα πράγματα γενικά δεν είναι καλα. Και με το μη transmission των arpeggiator πλέον. Δηλαδή δεν μπορείς να οδηγήσεις με τους arpeggiator αν κατάλαβα καλά και τραβάω τα μαλλιά που δεν έχω ακόμα τα VST σου, κάτι που το κάνουν όλα μου τα hardware keyboards.
Ο κόσμος είναι .... και μάλλον η Yamaha το κατάλαβε.Η ζήτηση αυτού του synth πραγματικά έχει ξεφύγει.
κι η συζήτησηΗ ζήτηση αυτού του synth πραγματικά έχει ξεφύγει.
Πάλι καλά που έχει Reface CSΠάλι ο ίδιος. Μήπως δεν κάνει κάτι αυτός σωστά;
Τι στο καλό; έκαναν downgrade ?
Που το είδες αυτό? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο δεύτερο σκέλος της πρότασης σου.Περισσοτερα δειγματα , λιγοτερα μενου
Η τιμή του Montage 6 ήταν στα €3,500 στην Ελλάδα. Η τιμή του Montage M6 είναι στα €3,850, σιγά τη διαφορά δηλαδή. Το Μ μοντέλο δεν είναι μια απλή αναβάθμιση του πρώτου Montage, είναι ένα πολύ διαφορετικό synth στον soft και hardware τομέα.Το εξοργιστικο ειναι οτι σου ζητανε χ2,5/χ3 φορες πανω ποσα για να τα αγορασεις
Σωστά. Έλα να μιλήσουμε για tele, αργήσαμε...κι η συζήτηση
κι η συζήτηση...
Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ., λειτουργιες που παλιοτερα θεωρουταν δεδομενες.
Για'μενα, το εξοργιστικο δεν ειναι οτι , δεν υπαρχουν πλεων καποιες λειτουργιες που υπηρχαν, και που μπορει να προστεθουν αργοτερα, αφου εφυγαν πριν και υπηρχαν παλια
!!!!!!!!!! (Microsoft joined to the forum)!!!!!!!!!!
Ε καλά βρε Κώστα. Δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ.
Αυτό με τον arpeggiator με άφησε ΧΑΖΟ, δεν είναι δυνατόν να το έχουν βγάλει και να μην μπορείς να εκπέμψεις τις νότες του. Δηλώνω πάλι ΕΞΑΛΛΟΣ και ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος γιατί τώρα θα διαπραγματευόμουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας για να παραδοθώ αφού θα τους είχα καθαρίσει και θα είχα ταμπουρωθεί στο εξοχικό. ? Δεν τα παίρνω ψύχραιμα αυτά.
Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει και είχα εκθειάσει και παλαιότερα την πρωτοπορία θα έλεγα της Yamaha και στο DAW integration που έχει ξεκινήσει πάνω από 15 χρόνια τώρα και αναγκάζει και τις άλλες να ακολουθήσουν και τώρα πυροβολεί τα πόδια της χωρίς καν εξήγηση, θέλω να δω τι γράφουν στα forum οι χρήστες γι αυτό πραγματικά και θα μπω να γράψω κι εγώ, μάλιστα θα τραβήξω και μια από τις φωτο του waterfall και θα το παίξω registered user, θα δω μηπως κάνω και καμια φωτό με τον φίλο τον Μάκη με το photoshop ότι το έχω και καλά. ?Έφτασα μέχρι εκεί δε το βίντεο, δεν είδα παρα κάτω μην πάθω κανα εγκεφαλικό απόψε και δω και τίποτε άλλο κουλό.
Πραγματικά, κρίμα για το όργανο. Κρίμα. ?
Λιγοτερα μενου,,, σε βασικες παραμετρους;;; απο αυτα που βγαινουν απο κατοχους τους. Δεν εχει τυχει καν να ακουμπησω το οργανο!!!!!Που το είδες αυτό? Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο δεύτερο σκέλος της πρότασης σου.
Η τιμή του Montage 6 ήταν στα €3,500 στην Ελλάδα. Η τιμή του Montage M6 είναι στα €3,850, σιγά τη διαφορά δηλαδή. Το Μ μοντέλο δεν είναι μια απλή αναβάθμιση του πρώτου Montage, είναι ένα πολύ διαφορετικό synth στον soft και hardware τομέα.
βρε οπως ειπε κι ενας συμφορουμητης παραπανω, μηπως κανει κατι λαθος ο Αμερικανος;!!!!!Οι συγκεκριμένες αλλαγές στο midi implementation ακριβώς επειδή είναι αλλαγές και είναι πρωτοφανείς για τις δεδομένες ανάγκες αυτών που παίρνουν τέτοια όργανα και τις θεωρούν στανταρ ακριβώς όπως ειπώθηκε από το 1990, αποκλείοντας την ανάγκη για εξτρά εξοπλισμό δρομολόγησης, είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ.
Αυτό με τον arpeggiator με άφησε ΧΑΖΟ, δεν είναι δυνατόν να το έχουν βγάλει και να μην μπορείς να εκπέμψεις τις νότες του. Δηλώνω πάλι ΕΞΑΛΛΟΣ και ευτυχώς που δεν είμαι κάτοχος γιατί τώρα θα διαπραγματευόμουν με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας για να παραδοθώ αφού θα τους είχα καθαρίσει και θα είχα ταμπουρωθεί στο εξοχικό. ? Δεν τα παίρνω ψύχραιμα αυτά.
Κρίμα πραγματικά για το όργανο που και εγώ το έχω κατά τα άλλα εκθειάσει και είχα εκθειάσει και παλαιότερα την πρωτοπορία θα έλεγα της Yamaha και στο DAW integration που έχει ξεκινήσει πάνω από 15 χρόνια τώρα και αναγκάζει και τις άλλες να ακολουθήσουν και τώρα πυροβολεί τα πόδια της χωρίς καν εξήγηση, θέλω να δω τι γράφουν στα forum οι χρήστες γι αυτό πραγματικά και θα μπω να γράψω κι εγώ, μάλιστα θα τραβήξω και μια από τις φωτο του waterfall και θα το παίξω registered user, θα δω μηπως κάνω και καμια φωτό με τον φίλο τον Μάκη με το photoshop ότι το έχω και καλά. ?Έφτασα μέχρι εκεί δε το βίντεο, δεν είδα παρα κάτω μην πάθω κανα εγκεφαλικό απόψε και δω και τίποτε άλλο κουλό.
Πραγματικά, κρίμα για το όργανο. Κρίμα. ?
Δεν νομίζω γιατί το βλέπω και στα μενού. Και φαίνεται και η σύγκριση με το παλιό Montage που σε όλα τα midi mode είναι μια χαρά. Μα είναι δυνατόν να διέκοψαν επίτηδες το note transmission του arpeggiator? Δεν υπάρχουν αυτά. Τουλάχιστο αν ήταν ανάγκη να πάρω, τώρα ξέρω πως θα πάρω το MONTAGE το προηγούμενο γιατί μιλάμε θα τα είχα σπάσει όλα εδώ μέσα, δε θα μπορούσα να δουλέψω.Πάλι ο ίδιος. Μήπως δεν κάνει κάτι αυτός σωστά;
Τι στο καλό; έκαναν downgrade ?
Δεν ξέρω πραγματικά. Πραγματικά εύχομαι να κάνει λάθος τουλάχιστο να μπουμε να βρίσουμε αυτόν ?βρε οπως ειπε κι ενας συμφορουμητης παραπανω, μηπως κανει κατι λαθος ο Αμερικανος;!!!!!
στο κομματι του Midi++, πχ, και ολο και κ ατι,,, δεν υπαρχει στο καινουριο, ειχα δει κι αλλα βιντεακια παλιοτερα!!!Φίλε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Τι βγαίνουν; Ποιες παραμέτρους..