Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Με μπέρδεψε η αναφορά στο "αντιπαθητικό μέλος". 

Στα περί ονομαστικής εορτής, δεν τη γιορτάζω. Ούτε γενέθλια γιορτάζω. Αλλά οι ευχές δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, οπότε...
Εγώ δέχτηκα χιλιάδες ευχές και μηνύματα, δεν έχω σταματήσει από το πρωί να μιλάω στο τηλέφωνο.

Είμαι πολύ δημοφιλής. Αν είχα ένα ευρώ για κάθε ευχή που δέχτηκα σήμερα, αύριο θα έπαιρνα το MONTAGE MXM 6 με εξόφληση με τραπεζική κατάθεση.

Αν είχα ένα ευρώ για κάθε ευχή που δέχτηκα σήμερα, αύριο θα έπαιρνα το MONTAGE MXM 6...
Προς το παρόν βολέψου με το MX61 και βλέπουμε...?

image.png

Τι είναι αυτό το κούτσικο.? Δε μου κάμει.

MONTAGE ή τίποτα.
Αυτό το "κούτσικο" έχει πουλήσει αμέτρητα κομμάτια σε όλο τον πλανήτη, διαθέτει ηχάρες από την Motif σειρά, τεράστια πολυφωνία, και αν του χώσεις κι ένα editor κάνεις παπάδες. Εξαιρετική και best seller σειρά η MX, όσοι θέλουν ήχους Motif για στούντιο ή live χρήση χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η σειρά MX είναι η λύση.?

Αυτό το "κούτσικο" έχει πουλήσει αμέτρητα κομμάτια σε όλο τον πλανήτη, διαθέτει ηχάρες από την Motif σειρά, τεράστια πολυφωνία, και αν του χώσεις κι ένα editor κάνεις παπάδες. Εξαιρετική και best seller σειρά η MX, όσοι θέλουν ήχους Motif για στούντιο ή live χρήση χωρίς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, η σειρά MX είναι η λύση.?
Δε μου κάμει για μεγάλες κομματάρες.

Άμα είναι κρατάω το Triton να παίζω φανφάρες. ?

Ωραίος.✌️

Αλλά το ΜΧ έχει μακράν πολύ καλύτερους ήχους.

Ας είμεθα ρεαλισταί.,..?

Ωραίος.✌️

Αλλά το ΜΧ έχει μακράν πολύ καλύτερους ήχους.

Ας είμεθα ρεαλισταί.,..?
Ε, λογικό είναι. Είναι μεταγενέστερο. Ιδιαίτερα σε ensembles δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση.

Ε, λογικό είναι. Είναι μεταγενέστερο. Ιδιαίτερα σε ensembles δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση.
Οπότε, εντάξει? Κανονίστηκε? Το παραγγέλνεις? ?

Μπράβο ρε Cos, μπράβο.? Το ήξερα ότι κάπου βαθιά μέσα σου κρύβεις έναν Yamaha fan.?

Μεγειά!?

Οπότε, εντάξει? Κανονίστηκε? Το παραγγέλνεις? ?

Μπράβο ρε Cos, μπράβο.? Το ήξερα ότι κάπου βαθιά μέσα σου κρύβεις έναν Yamaha fan.?

Μεγειά!?
Tα πιο παλιά εκτός SY δεν μου άρεσαν σε σχέση με με τα άλλα. Το MONTAGE μου άρεσε από την αρχή. Αυτό θα πάρω. Το MONTAGE. 

Tι είναι το Synthage? Και τι στον Μπεο "comparison" είναι αυτό που διαρκεί 40"?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Tι είναι το Synthage? Και τι στον Μπεο "comparison" είναι αυτό που διαρκεί 40"?
Το Synthage είναι.......... αυτό που είναι. ?

ψάχτο να δεις, είναι yamaha killer ?
Βαριέμαι τώρα....Βαριέμαι, πεινάω και ζεσταίνομαι.? Περιμένω παραγγελία φαΐ, θα κάτσω να φάω κάτω απ'το AC και βλέπουμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το Synthage είναι.......... αυτό που είναι. ?
Ωπ! Και έψαχνα ήχους πιάνου τελευταία! Ωραίος! Δε βρίσκω βέβαια κάποιο official site μόνο free downloads? Είναι free ή υπάρχει μόνο illegally. Με μπέρδεψε λίγο. 

Ωπ! Και έψαχνα ήχους πιάνου τελευταία! Ωραίος! Δε βρίσκω βέβαια κάποιο official site μόνο free downloads? Είναι free ή υπάρχει μόνο illegally. Με μπέρδεψε λίγο. 
Κατέβασέ το και μη ερεύνα?

2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Προβολή συνημμένου 45095

Οι ήχοι είναι ένα εξαιρετικό δείγμα του παντρέματος της τεχνολογίας sample playback (στο απόγειό της όσο αφορά τα hardware synth) και της FM αλλά και της AN που δίνει το πάντρεμα με το αναλογικό μοντέλο και μάλιστα μέσα από τις ...... motion εναλλαγές αλλά και των περιορισμών που ακούγονται παραγωγικά τουλάχιστο σε σχέση με έναν software απόλυτης ανοιχτής αρχιτεκτονικής VST συνδυασμό και άπειρες δρομολογήσεις μέσω άπειρων effects σε περιβάλλον DAW

για περιβάλλον workstation στο concept του hardware πολύ καλό αλλά φτωχό πλέον. Ακούγεται φτωχό σε σχέση με τις VST επιλογές στο layering?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back