Έχουν μετατρέψει σε VST3 format όλη την πλατφόρμα του MONTAGEΕγώ με ένα γρήγορο άκουσμα δεν κατάλαβα διαφορές.
To παραπάνω σχέδιο απ'το νέο Montage είναι ή απ'το original?
Δεν ξέρω, πάνω στο μεθύσι μου αυτό βρήκα για να δώσω ένα παράδειγμα.?To παραπάνω σχέδιο απ'το νέο Montage είναι ή απ'το original?
Να δείς που μπαίνουν και σε διαβάζουν?Επίσης στο βίντεο γίνεται αναφορά του ονόματος του Παπαθανασίου,?
Ο Tom Sigalas που βλέπες στο βίντεο και είναι sound designer για τη Yamaha μεταξύ άλλων, λογικά έχει και Ελληνικές ρίζες αν κρίνω από το επίθετο του. Επίσης προφέρει το όνομα 'Vangelis' διαφορετικά απ'ότι οι περισσότεροι ξένοι ("Βανγκέλης" το πρόφερε αντί του κλασικού "Βαντζέλης").Να δείς που μπαίνουν και σε διαβάζουν?
Μέσα είσαι.Δομίνικος,το είχα διαβάσει παλιότερα νομίζω κάπου.Αυτόν και μόνο βλέπε αν χρησιμοποιείς cubase.Ο Tom Sigalas που βλέπες στο βίντεο και είναι sound designer για τη Yamaha μεταξύ άλλων, λογικά έχει και Ελληνικές ρίζες αν κρίνω από το επίθετο του. Επίσης προφέρει το όνομα 'Vaνgelis' διαφορετικά απ'ότι οι περισσότεροι ξένοι ("Βανγκέλης" το πρόφερε αντί του κλασικού "Βαντζέλης").
Τον ξέρω πολύ καιρό λόγω των Yamaha synths φυσικά. Ωραίος τύπος και πολύ ενημερωμένος.Μέσα είσαι.Δομίνικος,το είχα διαβάσει παλιότερα νομίζω κάπου.Αυτόν και μόνο βλέπε αν χρησιμοποιείς cubase.
Ειναι η επίσημη φωνή των εταιριών που αντιπροσωπεύει.Γράφει νομίζω κιόλας.Τον ξέρω πολύ καιρό λόγω των Yamaha synths φυσικά. Ωραίος τύπος και πολύ ενημερωμένος.
Κάτσε δές και ανέβασε όποτε μπορέσεις τα καλυτερα βίντεο που σε εντυπωσίασαν να τα δούμε και εμείς.Τον ξέρω πολύ καιρό λόγω των Yamaha synths φυσικά. Ωραίος τύπος και πολύ ενημερωμένος.
Τα καλύτερα βίντεο σχετικά με τι? Με το Montage M? Υπάρχουν αμέτρητα, σιγά μην κάτσω τώρα να φτιάχνω λίστα. Στο θρεντ πάντως έχουν ανέβει ουκ ολίγα, πιάσ'το απ'την αρχή και θα βρεις αρκετά.Κάτσε δές και ανέβασε όποτε μπορέσεις τα καλυτερα βίντεο που σε εντυπωσίασαν να τα δούμε και εμείς.
Οι άλλοι την βρίσκουν ξενέρωτη, εγώ δεν ξέρω ούτε ποια είναι.με το γούστο που έχετε,εσύ,ο SF και ο Cos_d στις γυναίκες(μου βρίσκεται και ξενέρωτη την kaleen),δέν θα ήθελα να δώ με τί θα γυρνούσατε σπίτι μετά απο έξοδο.
Superbooth 2024!Θα έχει και άλλα ενδιαφέρον η και όχι πράγματα να σχολιάσεις.Τα καλύτερα βίντεο σχετικά με τι? Με το Montage M? Υπάρχουν αμέτρητα, σιγά μην κάτσω τώρα να φτιάχνω λίστα. Στο θρεντ πάντως έχουν ανέβει ουκ ολίγα, πιάσ'το απ'την αρχή και θα βρεις αρκετά.
Η μέλλουσα του Nestora.Με το Montage θα πάιξουμε στον γάμο.Οι άλλοι την βρίσκουν ξενέρωτη, εγώ δεν ξέρω ούτε ποια είναι.
2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε
Ηχάρες από τον κύριο Matt Johnson των Jamiroquai.???
Χάλασαν Cos, χάλασαν! Όλα πλην τα Yamaha! Ακόμα και τα VST τού χάλασαν!?Γιατί ρε μεγάλε, τα άλλα τι σου πάθανε ??
To πιστεύω, με τόσα που θα του έδωσαν για να κάνει το review, έτσι θα έγινε?Χάλασαν Cos, χάλασαν! Όλα πλην τα Yamaha! Ακόμα και τα VST τού χάλασαν!?
Δεν έχει ανάγκη το Montage M από πληρωμένες πένες, αυτά μόνο η Moog τα κάνει.?To πιστεύω, με τόσα που θα του έδωσαν για να κάνει το review, έτσι θα έγινε?