- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,843
Οι γνωστές στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς. ?Καλά. το Thomann το έχει €400 και το Adagio...€700? Στην κοσμάρα τους οι τύποι...?
Οι γνωστές στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς. ?Καλά. το Thomann το έχει €400 και το Adagio...€700? Στην κοσμάρα τους οι τύποι...?
Ε, τον βλέπω κιόλας, δεν είναι καλός σαν εμένα και μήπως του είπαν κιόλας οι σπόνσορες, κοίτα, μην το δείξεις πολύ και τα κάνεις όλα και λες είναι το ίδιο γιατί δεν θα πουλήσουμε τα όργανα και μετά σπονσοράρισμα γιοκ. ?Φαντάζομαι θα κάνει πιο εκτενή παρουσίαση σε άλλο βίντεο, κι αυτός τώρα το ψάχνει το soft, μια πρώτη ιδέα πήρε κι αυτός κι εμείς.
Tι να δείξει ο καψερός, τα πρώτα προβλήματα τώρα τα ανακαλύπτει.κοίτα, μην το δείξεις πολύ και τα κάνεις όλα
4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε
Tι να δείξει ο καψερός, τα πρώτα προβλήματα τώρα τα ανακαλύπτει.
Μην τον αφήνεις στην άγνοια...?Βαριέμαι να του το γράψω στα σχόλια?
Θα του το γράψωΜην τον αφήνεις στην άγνοια...?
Κάνε copy από δω και paste στα σχόλια, και άσ'τον να μεταφράζει.?
Είναι αλήθεια πως τα VST και οι δρομολογήσεις μέσα από τα DAW και οι συνδέσεις με τα controllers θέλουν μια υπομονή και μια εμπειρία. Κυρίως υπομονή διότι στην πορεία όλο και κάτι προκύπτει. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε. ? Αλλά τα οφέλη είναι πολύ μεγάλα. Σκέψου πως αν θέλω να πάρω όλο το στούντιο μαζί μου στο εξοχικό, παίρνω το PC από τα χερούλια το φορτώνω στο αμάξι και παω εκεί που έχω παρατημένη οθόνη και πληκτρολόγιο και ποντίκι και ένα ζευγάρι ακουστικά και έχω μαζί μου το MONTAGE M VST, το TRITON VST, το ΚΟMPLETE με όλα τα όργανα της ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS και πόσα άλλα που έχω και συνεχίζω τη μουσικούλα μου στο DAW μου.Έπρεπε να του γράψεις "Γιατί παιδεύεσαι ρε άνθρωπε με το VST? Ολόκληρο Montage M7 έχεις μπροστά σου, ξεκόλλα!"?
Άμα είχες όλα αυτά σε φυσική μορφή, θα ήσουν μπρούκλης, οπότε θα έφτιαχνες ένα 2ο synth room στο εξοχικό σου και δεν θα χρειαζόσουν ούτε laptop να κουβαλάς.?αν θέλω να πάρω όλο το στούντιο μαζί μου στο εξοχικό, παίρνω το PC από τα χερούλια το φορτώνω στο αμάξι και παω εκεί που έχω παρατημένη οθόνη και πληκτρολόγιο και ποντίκι και ένα ζευγάρι ακουστικά και έχω μαζί μου το MONTAGE M VST, το TRITON VST, το ΚΟMPLETE με όλα τα όργανα της ΝΑΤΙVE INSTRUMENTS και πόσα άλλα που έχω και συνεχίζω τη μουσικούλα μου στο DAW μου.
Που να φόρτωνα όλα αυτά τα όργανα άμα τα είχα σε φυσική μορφή...
Προβολή συνημμένου 42422
Κώστα ποιός είναι αυτός; ξέρουμε; ή είναι random η φωτογραφία;
Στην τύχη την έβαλα.Κώστα ποιός είναι αυτός; ξέρουμε; ή είναι random η φωτογραφία;