- Πόντοι
- 4,208
Έλα ρε συ!Προβολή συνημμένου 40798 Tα είδα αλλά δεν έδωσα βάση. ?
Είναι ποΡνηρός ο κυρ Αλής. :classic_biggrin:
Έλα ρε συ!Προβολή συνημμένου 40798 Tα είδα αλλά δεν έδωσα βάση. ?
37 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε
Απορω πως τοσες σελιδες κ δεν το εχει βαλει κανενας.....
Άρα δεν έχεις δει το team America....Πρώτη φορά το ακούω. Το 80ντίλα είναι αυτή?
ΚαφριλαNope...
Δεν μ'αρέσει, με εκνευρίζει.?Αν δε σου αρέσει το South park μη το δοκιμάσεις
Στις 13/12/2023 στις 4:54 ΠΜ, Waterfall-K είπε
Ένα πρώτο εις (κάποιο) βάθος review του Montage M από το γνωστό κανάλι του Loopop. 55 λεπτά βίντεο, ή αλλιώς, μια καλή αρχή για κάποιον που θέλει να κάνει τα πρώτα βήματα στον κόσμο του Montage Μ (και εν πολλοίς στον κόσμο του πρώτου Montage & των MODX/MODX+).
Προμηθευτείτε αρκετή ποσότητα ποπκόρν και enjoy the Beast.
Προβολή συνημμένου 41249
Αγαπάμε Yamaha και ναι έχει κάνει ωραία βήματα τελευταία εσύ Κώστα περί Kontroller με hardware το κατεχεις αρκετα εγω δεν το εφτασα εκει ποτε και ειμαι εκτος hardware εδω και πολυ καιρο αρα σε πιστευω σε οσα λες και ειναι ενδιαφέρον οσα ειπεςΑν και είμαι ξερόλας? το είδα μόλις και μου κράτησε το ενδιαφέρον, εξαιρετικό βίντεο, παρουσίαση και ήχος.
Ένα σχόλιο που έχω να κάνω είναι πως δίνει μεγάλο κίνητρο ο sequencer/motion/pattern, αν θεωρήσουμε πως γράφει τα πάντα με accuracy και εκπέμπει στα 8/16 κανάλια ανάλογα το mode ταυτόχρονα για να το χρησιμοποιήσεις πέραν από stand alone όργανο και σαν master controller, ιδιαίτερα έτσι όπως είναι σχεδιασμένο εργονομικά και με integration με τα DAW.
Εννοείται πως όλα τα workstations το κάνουν, αλλά αυτό όπως έχω ξαναπεί είναι πολύ φρέσκο και έξυπνα σχεδιασμένο πακέτο θεωρώ, για στουντιακή και ιδιαίτερα home studio δουλειά.
Το MODX+ παίρνει τεράστιους πόντους από αυτά λόγω της μεγαλύτερης φορητότητας και τιμής αφού δεν υστερεί σε τίποτα στον τομέα που αναφέρω από το μεγάλο.
Τι να πω
Τυχεροί όσοι θα αναβαθμίσουν το gear τους με αυτό.
Είναι φτιαγμένο για εμένα το όργανο αν ήμουν πάλι 25 χρονών?
έτσι, πιστέψτε σε εμένα και δεν θα σας προδώσω?εδω και πολυ καιρο αρα σε πιστευω σε οσα λες και ειναι ενδιαφέρον οσα ειπες
για κούρδισμα μέχρι 50 μικροτόνους ανά οκτάβα μια χαρά.Τα microtunings υπήρχαν στα Yamaha synths ήδη από την εποχή του DX7 II (1986). Παραμένουν και στα σημερινά τους synths, τα οποία διαθέτουν λίγες επιπλέον user θέσεις (8 vs 2) για custom microtunings.
Προβολή συνημμένου 41533