Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage?

Από το στόμα σου και στου Santa το αυτί...
Προχώρα, αφού το θέλεις πρέπει να το έχεις.

Εύχομαι από καρδιάς και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά και να μας το παρουσιάσεις με περηφάνια.

Δεν ακούω καλά, θα πήγαινα σε ΩΡΛ, αλλά δεν έχω ΑΜΚΑ.

Ούτε τα ξωτικά δεν μπορούν να με βοηθήσουν.
What? image.png

Santa σε λένε ρε φίλος?

Εγώ είμαι.

Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε  ...

Φέτος πήρα καινούριο έλκυθρο.

Βγάζει 2000 τάρανδους, είναι δυνατό.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ ένα hardware synth ήθελα να έχω και τελικά το απέκτησα σχεδόν τσάμπα και το χαίρομαι 7 σχεδόν χρόνια απροβλημάτιστο και νιώθω πολύ ωραία.

Έτσι λοιπόν εύχομαι σε όλους να καταφέρουν να αποκτήσουν αυτό που θέλουν και ονειρεύονται για να έχουν αυτή τη χαρά να τους γεμίζει την ψυχή όπως γεμίζει την δική μου.❤️

Να το πάρεις το MONTAGE και εύχομαι να πουλήσεις το MODX και τυχερός όποιος θα το πάρει γιατί τα προσέχεις και τα αγαπάς. Αν δεν είχα άλλα έξοδα τώρα που με πιέζουν ιδιαίτερα λόγω του μικρού, θα το έπαιρνα εγώ με κλειστά μάτια εννοείται.

φαντάσου λέμε να το είχα ψωνίσει...
Ομολογώ ότι τόσο μεγάλη φαντασία δεν έχω.?

Εσύ να πας να αγοράσεις το MODX του φίλου σου, να τον βοηθήσεις κιόλας στην αγορά του Montage M, γιατί αν περιμένει απ'τον κουφο-Santa...?

φαντάσου λέμε να το είχα ψωνίσει...

ούτε που θα είχα καταλάβει αν υπάρχει πρόβλημα, πολύ περισσότερο αν λύθηκε
Μην σου πω ούτε εγώ, αλλά όσοι αρέσκονται πολύ και είναι στο στυλ τους το aftertouch θα τρελαίνονταν.

Και εγώ σε κάποιους ήχους ακόμα και του triton το χρησιμοποιώ και είναι πολύ χρήσιμο αλλά και φαίνεται ωραία στην εκτέλεση. Είναι βιρτουόζικο εργαλείο για βιρτουόζους. ❤️

Ομολογώ ότι τόσο μεγάλη φαντασία δεν έχω.?

Εσύ να πας να αγοράσεις το MODX του φίλου σου, να τον βοηθήσεις κιόλας στην αγορά του Montage M, γιατί αν περιμένει απ'τον κουφο-Santa...?
θα το ήθελα πάρα πολύ. Και αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι είσαι #1 στη λίστα.

αλλά είμαστε ακριβώς εκεί που είμασταν πριν ένα χρόνο.

θα το ήθελα πάρα πολύ. Και αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι είσαι #1 στη λίστα.

αλλά είμαστε ακριβώς εκεί που είμασταν πριν ένα χρόνο.
Συ ξερς...Στο μεταξύ η πλάκα είναι ότι υπήρχε και ένα δεύτερο MODX7 στις αγγελίας στα...€1,400. Ο τύπος δηλαδή το πούλαγε όσο ακριβώς το πήρε.? Τιναφτοιρε...

Απέσυρε την αγγελία όταν ανέβασα τη δική μου. Γέμισε ο τόπος "ξύπνιους"...?

(Πάντως εγώ θα οργάνωνα ένα μαύρο μαγερειό, χωρίς αδεια, αφμ, εφκα, τιποτα κατατίποτα. Μπλακ σαν τον γουίλι από το τζιμπουτί. Μόνο κοτοπουλάκι στήθος να έδινε ψημένο με 5 ευρώ θα γινόταν σφαγή. Αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει. Θα μαζεύονταν τα λεφτά για το μονταζ μέχρι να πω κύμινο, εκτός προϋπολογισμού, θα το έπαιρνα και θα ησύχαζα.)

Θα μαζεύονταν τα λεφτά για το μονταζ μέχρι να πω κύμινο
Τα λεφτά υπάρχουν, αλλά αν το αγοράσω αύριο θα τρώω γατοτροφή ως το Πάσχα.? Κι επειδή έχω κάνει και στο παρελθόν ουκ ολίγες τέτοιες μαλακιούλες, λέω αυτή τη φορά να περιμένω, γιατί οι εποχές δεν σηκώνουν "ταρζανιές".

Εσύ να πας να αγοράσεις το MODX του φίλου σου ...

Δόσεις δέχεσαι?

Τα λεφτά υπάρχουν, αλλά αν το αγοράσω αύριο θα τρώω γατοτροφή ως το Πάσχα.?

Τυχερούλη.

Ξηροκάρπια με γεύση κοτόπουλο, είναι ότι πρέπει για το ποτάκι σου.

(Πάντως εγώ θα οργάνωνα ένα μαύρο μαγερειό, χωρίς αδεια, αφμ, εφκα, τιποτα κατατίποτα. Μπλακ σαν τον γουίλι από το τζιμπουτί. Μόνο κοτοπουλάκι στήθος να έδινε ψημένο με 5 ευρώ θα γινόταν σφαγή. Αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει. Θα μαζεύονταν τα λεφτά για το μονταζ μέχρι να πω κύμινο, εκτός προϋπολογισμού, θα το έπαιρνα και θα ησύχαζα.)

Αχ Ελένη ....

Αχ Ελένη ....
Αυτήν σκέφτηκα κι εγώ, όταν διάβασα το "αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει". Όπως έχω ξαναγράψει, παλιότερα είχε εστιατόριο στη Γερμανία.

image.gif

Αυτήν σκέφτηκα κι εγώ, όταν διάβασα το "αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει". Όπως έχω ξαναγράψει, παλιότερα είχε εστιατόριο στη Γερμανία.

Δεν χρειαζόταν να διαβάσεις τίποτα.

Αρκεί να προσέξεις τα "μαυρισμένα" γράμματα του κυρ Αλή. :classic_wink:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back