- Πόντοι
- 1,848
Από το στόμα σου και στου Santa το αυτί...Προχωράνε άφοβα στην αγορά του...
Από το στόμα σου και στου Santa το αυτί...Προχωράνε άφοβα στην αγορά του...
Προχώρα, αφού το θέλεις πρέπει να το έχεις.Από το στόμα σου και στου Santa το αυτί...
Από το στόμα σου και στου Santa το αυτί...
Santa σε λένε ρε φίλος?
Ομολογώ ότι τόσο μεγάλη φαντασία δεν έχω.?φαντάσου λέμε να το είχα ψωνίσει...
Μην σου πω ούτε εγώ, αλλά όσοι αρέσκονται πολύ και είναι στο στυλ τους το aftertouch θα τρελαίνονταν.φαντάσου λέμε να το είχα ψωνίσει...
ούτε που θα είχα καταλάβει αν υπάρχει πρόβλημα, πολύ περισσότερο αν λύθηκε
θα το ήθελα πάρα πολύ. Και αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι είσαι #1 στη λίστα.Ομολογώ ότι τόσο μεγάλη φαντασία δεν έχω.?
Εσύ να πας να αγοράσεις το MODX του φίλου σου, να τον βοηθήσεις κιόλας στην αγορά του Montage M, γιατί αν περιμένει απ'τον κουφο-Santa...?
Συ ξερς...Στο μεταξύ η πλάκα είναι ότι υπήρχε και ένα δεύτερο MODX7 στις αγγελίας στα...€1,400. Ο τύπος δηλαδή το πούλαγε όσο ακριβώς το πήρε.? Τιναφτοιρε...θα το ήθελα πάρα πολύ. Και αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι είσαι #1 στη λίστα.
αλλά είμαστε ακριβώς εκεί που είμασταν πριν ένα χρόνο.
Τα λεφτά υπάρχουν, αλλά αν το αγοράσω αύριο θα τρώω γατοτροφή ως το Πάσχα.? Κι επειδή έχω κάνει και στο παρελθόν ουκ ολίγες τέτοιες μαλακιούλες, λέω αυτή τη φορά να περιμένω, γιατί οι εποχές δεν σηκώνουν "ταρζανιές".Θα μαζεύονταν τα λεφτά για το μονταζ μέχρι να πω κύμινο
Εσύ να πας να αγοράσεις το MODX του φίλου σου ...
Τα λεφτά υπάρχουν, αλλά αν το αγοράσω αύριο θα τρώω γατοτροφή ως το Πάσχα.?
(Πάντως εγώ θα οργάνωνα ένα μαύρο μαγερειό, χωρίς αδεια, αφμ, εφκα, τιποτα κατατίποτα. Μπλακ σαν τον γουίλι από το τζιμπουτί. Μόνο κοτοπουλάκι στήθος να έδινε ψημένο με 5 ευρώ θα γινόταν σφαγή. Αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει. Θα μαζεύονταν τα λεφτά για το μονταζ μέχρι να πω κύμινο, εκτός προϋπολογισμού, θα το έπαιρνα και θα ησύχαζα.)
Αυτήν σκέφτηκα κι εγώ, όταν διάβασα το "αρκεί να υπήρχε κάποια καλή μαγείρισσα, να τα φτιάχνει". Όπως έχω ξαναγράψει, παλιότερα είχε εστιατόριο στη Γερμανία.