Εύχομαι τα προβλήματα υγείας να είναι περαστικά λίαν συντόμως.
Βρε λες μετά απ' όλα αυτά να αλλάξω την υπογραφή μου από "καπνιστής" σε "ατμιστής"; sorry Στράτο για το off...
30 gr Old Holborn την μέρα..... Εδώ και 4 χρόνια από 2,5 πακέτα στύβενσαντ...Εξαρτάται από το τι είσαι.
?Άσε βρε τα σόρρυ ...
Βρε λες μετά απ' όλα αυτά να αλλάξω την υπογραφή μου από "καπνιστής" σε "ατμιστής"; sorry Στράτο για το off...
Δεν ειναι τραγουδιστης ο Φωτης...
Εχει τρεις προενισχυτριες λαμπες στον λαιμο του...
Να το κόψεις τελείως.Έχω ρίξει τα τσιγάρα στα 2 με 5 την ημέρα ...
Να το κόψεις τελείως.
Θα συμφωνήσω με το παλικάρι που έγραψε ότι να μην καπνίζεις αφού έχεις το ηλεκτρονικό
Για χρόνια άτμιζα VG 20mg/ml μισό-μισό με μηδενική βάση γλυκερίνης. Μετά την κατάργηση των μεγάλων μπουκαλιών, συνέχισα ακριβώς το ίδιο, 2-3 booster VG και άλλη τόση ποσότητα (κατ' όγκο) νερωμένη γλυκερίνη 90% VG +10% νερό - water for injection.Εντάξει, αλλά πώς μπορώ να φτιάξω υγρό με 20mg/ml νικοτίνη
αλλά τι τα θες, 9 χρόνια αργότερα αγόρασα ένα πακέτο τσιγάρα και όλα τα παραπάνω είναι σαν να μην έγιναν
Η άποψη του γιατρού ήταν ''ενδεχομένως το ότι έκοψες το τσιγάρο, (κάτι που μπορεί να προκαλέσει μεγάλο στρες) με πολύ μεγάλη κατανάλωση φραπέ (που επίσης μπορεί να προκαλέσει στρες) να μου προκάλεσε τενοντίτιδες'' ... εγώ μετά από τόσα χρόνια ξέρω ότι δεν ήταν αυτοάνοσο καθώς δεν ξαναέπαθα τενοντίτιδα από τότε και το ότι συνέπεσε με την στιγμή που έκοψα το τσιγάρο με φραπέδες μου λέει ότι αυτή ήταν η αιτίαΌλα αυτά είναι αλήθεια.
Με το "τι τα θες" .... δεν βγαίνει άκρη.