- Πόντοι
- 178
+10ndnikola είπε:Τέλος, με το να θεωρούμε απαραίτητο "συστατικό" ενός μουσικού την δημιουργία προσωπικών συνθέσεων απαξιώνουμε τους σολιστ και τους ερμηνευτές ως μουσικούς, κάτι που θεωρώ απαράδεκτο.
πάρε κανα γκομπιούτερ της προκοπής ;D ;Dmarathon είπε:Συνεχίζω να μην μπορώ να κάνω παράθεσηηηηη.....
??? δε σε εννοώ ???Εδώ δεν καταλαβαίνετε ποιά κιθάρα είναι κιθάρα και ποιά πιάνο!!!
Καλά, εσύ που κατάλαβες, βρές μου ποιό Cd είναι....άκου το ξανά και ξαναέλα να μας πείς που ακούς τη "Μπάντα".....
πολύ λυπάμαι που συμφωνώ με το Χατζιδάκι, ο οποίος μια φορά αρνλήθηκε να ηχογραφήσει την ορχήστρα του επειδή έλειπε ένα τσέλο και του είπαν ότι θα το πέρναγαν την άλλη μέραΣυνεχίζω να μην μπορώ να κάνω παράθεσηηηηη.....
μουσική είναι καταρχήν αυτό που παίζεται μπροστά σου, μετά είναι τα cd, mp3 και λοιπά... κατεψυγμένα, τα δε MIDI είναι στην τροφική αλυσίδα μαζί με τις βουβουζελες
Από πότε? Επειδή είναι απόλυτα τεκμηριωμένο αυτο που λές....δεν μας λές από που το διάβασες? Τι κρίμα που ο Metheny σε διαψεύδει...ποιόν να πιστέψω, εσένα ή τον Metheny?
μερικοί μπορούν,γιατί δε δοκιμάζεις κι εσύ;η μουσική είναι ομαδικό σπορ
Aπο πότε πάλι? Μουσική δεν μπορείς να κάνεις με μία κιθάρα μόνος σου?
σύμφωνοι, αλλά η σύνθεση δεν είναι ο μόνος δρόμος, και το να παίξεις απλώς με άλλους σε παει αλλού.και για να επανέλθω on topic τα backing track που κι εγώ χρησιμοποιώ για να μην παρεξηγιομαστε είναι λίγο σαν εκείνες τις τσόντες που δε φαίνεται ο πρωταγωνιστής για να νομίζεις ότι είσαι εσυ
Δεν διαφωνούμε...προσπάθησε να συνθέσεις λοιπόν μηπως φανείς και σαν πρωταγωνιστής![]()
skantzos είπε:πάρε κανα γκομπιούτερ της προκοπής ;D ;D
??? δε σε εννοώ ???
πολύ λυπάμαι που συμφωνώ με το Χατζιδάκι, ο οποίος μια φορά αρνήθηκε να ηχογραφήσει την ορχήστρα του επειδή έλειπε ένα τσέλο και του είπαν ότι θα το πέρναγαν την άλλη μέρα
Ο metheny έχει βγάλει 10 δίσκους και έχει πάιξει 10000000 φορές ζωντανά με άλλους μουσικούς
μερικοί μπορούν,γιατί δε δοκιμάζεις κι εσύ;εγώ λέω να μελετήσω μερικά χρόνια πρώτα
σύμφωνοι, αλλά η σύνθεση δεν είναι ο μόνος δρόμος, και το να παίξεις απλώς με άλλους σε παει αλλού.
Απλώς με τα backing tracksμ κλπ είναι σα να το παίζεις μάγειρας με προτηγανισμένες πατάτες![]()
Και άλλοι χρησιμοποιούν αποκλειστικά ηχογραφημένη μουσική. Αυτή είναι η ένστασή μου, άλλο πράγμα το ζωντανό, το απρόβλεπτο, το ατελές, αυτό είναι το "κακό" του backing track, είναι κατεψυγμένο:::THEOD είπε:Παιδιά καλημέρα
Το Θέμα εχει μπλεχτεί πολύ .
Το έχετε υπόψη σας οτι παρα πολυ μουσικοί χρησιμοποιούν τα backing tracks
σε ζωντανές εμφανίσεις για περισσότερο κέρδος ;
ξέχασες τους χιλιάδες παραδοσιακούς - δημοτικούς, τους χιλιάδες δασκάλους των ωδείων και τους χιλιάδες νυχτόβιους της παραλίας, εθνικής, κλπ. Πόσοι είναι πια οι sessionαδες?Οι μόνοι μουσικοί όμως στην Ελλάδα που ζουν αποκλειστικά απο τη μουσική είναι οι σεσιονάδες...;D
Σε λαθος θεμα το ανεβαζεις.THEOD είπε:Ποιο παλιά ειχα ανεβάσει μια διασκευή στο Days of wine and rosses
και έγραψα 2 κιθάρες μόνος μου .
Σιγουρα δεν ηταν ο ηχος μου υπέροχος ουτε έβαλα τον Ron Carter να παίζει απο πίσω
στο cd aebersold αλλα προσπάθησα με πολυ μεράκι να γράψω 2 όργανα στο 220 .
Στο thread έλαβα μια απάντηση μόνο απο τον αγαπητό blue.
To ξανανεβαζω αλλη μια φορά ετσι για πλάκα μονο και μονο γιατι αξιζει να ακουσει
κάποιος τη διαφορά του παίζει κάποιος και προσπαθεί να κανει κατι ολοκληρωμενο με τα μεσα που εχει και ας ειναι μια μετριότητα και μιση![]()
χανει την αξια του ως προσπαθεια στο παρον θεμα.Δευτερον πολλα λογια για ενα θεμα που δεν συζητιεται σε φορουμ και αναλυεται με γραμματα παρα σε στουντιο με οργανα και μουσικες παικτικα αντιπαραθεσεις.THEOD είπε:δε νομιζω![]()
Κ. μου πρωτα απο ολα καλημέρα.Korgious είπε:χανει την αξια του ως προσπαθεια στο παρον θεμα.Δευτερον πολλα λογια για ενα θεμα που δεν συζητιεται σε φορουμ και αναλυεται με γραμματα παρα σε στουντιο με οργανα και μουσικες παικτικα αντιπαραθεσεις.
Εγώ το νομίζωTHEOD είπε:δε νομιζω![]()
Δεν έχεις δίκιο. Όλα συζητώνται και τίποτα δεν χάνει την αξία του με τη γόνιμη συζήτηση.χανει την αξια του ως προσπαθεια στο παρον θεμα.Δευτερον πολλα λογια για ενα θεμα που δεν συζητιεται σε φορουμ και αναλυεται με γραμματα παρα σε στουντιο με οργανα και μουσικες παικτικα αντιπαραθεσεις.