backing tracks που δεν προκρίθηκαν για το noiziest.... pt III

cigaret13 είπε:
Bump  ;) ;D
ναι

κάνε μας και μπαμπ τώρα...

έβαλες τον τζιβούρη και τόκοψε φέτες, πήγες και συ απαπάνω....

εμείς δηλαδής τι να φκιάξουμε?

σε φκιάξω ένα ντεθ μεταλ ....
  :P

dimsonic είπε:
ρε φίλος....

εβαλες το μπάκι, έβαλες και το σόλο....

εντάξει....

δε μας χρειάζεσαι.....  ;D
  Άσε τα σάπια Κύριε Δημήτρη! 8)

dimsonic είπε:
εμείς δηλαδής τι να φκιάξουμε?

σε φκιάξω ένα ντεθ μεταλ ....  :P
  Εμ' πήγες και πήρες μαγνήτες για jazz....πάνε πάρε αυτούς τους, πως τους λένε..., ενεργούς, ενεργητικούς...με την μπαταρία ντε!  Να δεις το φως σου. :o

κάτσε να πάω βόλτα τον σκύλο και θα σε πω....

cigaret13 είπε:
Έκανα κάποια κοπτοραπτική, πήρα το 2ο μέρος του και του πρόσθεσα ένα παλιό μου σολάκι..... Γιατί παλιό..; δεν ξέρω
Δε θα σου πω για το τρακι,το σολο ομως ειναι(και ηταν)απο τα πιο ομορφα σου.

Λυρικομελωδικοτατο,ακομα και καποια σηκωματα που ειναι στο οριο του εξω,πιο πολυ δινουν παρα αφαιρουν.

Γιγας με μαλλι. ;D ;D

gvour είπε:
καποια σηκωματα που ειναι στο οριο του εξω,πιο πολυ δινουν παρα αφαιρουν.
Μα κι εγώ γι αυτό τα άφησα...... ::) :P ;D ;D ;D

είπα να σας το παίξω πριμα βίστα, αλλά κάπου εκεί στη μέση ήρθε μια κουφή αλλαγή, και μέχρι να τη χωνέψω ήρθε ένα φινάλε με ματζόρε, τι στο καλό ήταν....

οπότε πάρτε το δεύτερο take.....

πάρτε take two.

Εχει 3 λάθη, βαριέμαι να τα διορθώσω.... (και πού είστε μην ξεχάσετε να βρείτε τη dot...)

fotis.mp3

Attachments

Σε κάτι τέτοια κομμάτια είναι που σιχτιρίζω που δεν έμαθα ποτέ θεωρία πάντως.  :-X

dimsonic είπε:
είπα να σας το παίξω πριμα βίστα, αλλά κάπου εκεί στη μέση ήρθε μια κουφή αλλαγή, και μέχρι να τη χωνέψω ήρθε ένα φινάλε με ματζόρε, τι στο καλό ήταν....
  Γιατί καλέ "κουφή αλλαγή"; Τα ακόρντα (και πού αλλάζουν) τα γράφω στο πρώτο ποστ μου.... Τι περίμενες από μένα (γνωστός προγκρέσιβ τύπος.... :P ;D) να πάει "τραινάκι" τα πρώτα 3-4 ακόρντα....; ::) :o :P           
  Όσο για το κλιπάκι, κλασικό jazz παίξιμο....(ότι κι αν σημαίνει αυτό...)

Σε κάτι τέτοια κομμάτια είναι που σιχτιρίζω που δεν έμαθα ποτέ θεωρία πάντως.  :-X
  Φίλτατε γνωρίζεις φαντάζομαι, το ανέκδοτο με τα ωδεία εδώ στο Νόιζ...... :-X  Ά, και μην φανταστείς ότι εγώ ξέρω από θεωρία.... :P :-[ :-X 

cigaret13 είπε:
  Γιατί καλέ "κουφή αλλαγή"; Τα ακόρντα (και πού αλλάζουν) τα γράφω στο πρώτο ποστ μου....
σιγά μην κάτσω να δω τι ήταν....  ;D

dimsonic είπε:
σιγά μην κάτσω να δω τι ήταν....  ;D

Όσο για το κλιπάκι, κλασικό jazz παίξιμο....(ότι κι αν σημαίνει αυτό...) 
:laugh: ;D

Στον αυτοσχεδιασμό κωλύομαι ανέκαθεν ως (αναγκαστικά) αυτοδίδακτος και με "πονούσε" πάντα είναι η αλήθεια. Βάλε και το απροσπέλαστο ADD μου που δεν μ'άφησε ποτέ να συγκεντρωθώ σε θεωρίες όσο κι αν προσπάθησα μόνος μου, ε βράστα, όπως μου ακούγεται κι ότι βγαίνει απ'την γκλάβα και τα δάχτυλα σε αυτοσχεδιαστικές φάσεις. Ειδάλλως πρέπει να κάτσω να "χαρτογραφήσω" το κομμάτι σε κανα GP ή κάτι τέτοιο και να σκαρώσω κάπως έτσι πιο στρωμένο solo.

First world problems θα μου πεις...

X-minor είπε:
Στον αυτοσχεδιασμό κωλύομαι ανέκαθεν ως (αναγκαστικά) αυτοδίδακτος και με "πονούσε" πάντα είναι η αλήθεια. Βάλε και το απροσπέλαστο ADD μου που δεν μ'άφησε ποτέ να συγκεντρωθώ σε θεωρίες όσο κι αν προσπάθησα μόνος μου, ε βράστα, όπως μου ακούγεται κι ότι βγαίνει απ'την γκλάβα και τα δάχτυλα σε αυτοσχεδιαστικές φάσεις. Ειδάλλως πρέπει να κάτσω να "χαρτογραφήσω" το κομμάτι σε κανα GP ή κάτι τέτοιο και να σκαρώσω κάπως έτσι πιο στρωμένο solo.

First world problems θα μου πεις...
  Γι'αυτό υπάρχει η πεντατονική.... ;) :laugh:

δεν υπάρχει πιο βαρετό πράμα....

(και πιό ελκυστικό συνάμα για έναν πρωτάρη...)  :P

cigaret13 είπε:
  Γι'αυτό υπάρχει η πεντατονική.... ;) :laugh:
Κι ο Iommi 40 χρόνια με μια πεντατονική την έβγαλε, why not! χαχαχα

dimsonic είπε:
δεν υπάρχει πιο βαρετό πράμα....

(και πιό ελκυστικό συνάμα για έναν πρωτάρη...)  :P
  Πέρα από το ελκυστικό για τον πρωτάρη, δεν θα έλεγα ότι είναι βαρετή η πεντατονική....

cigaret13 είπε:
  Πέρα από το ελκυστικό για τον πρωτάρη, δεν θα έλεγα ότι είναι βαρετή η πεντατονική....
ρώτα έναν τζαζίστα.. :P

(δε φταίω! εσύ με βάφτισες... άκου τζαζ κλιπακι....κοντέψαμε να σρεντεριάσουμε..... )

cigaret13 είπε:
πέρα από την πλάκα, είναι ένα σίγουρο πάτημα για έναν πρωτάρη, ή για έναν πιό προχωρημένο που θέλει να εξερευνήσει άλλα πράγματα.

Είναι ένα ασφαλές μονοπάτι και μια σανίδα σωτηρίας όταν κάπου τα σ....τώσεις...

αλλά σκέτη....ξανά και ξανα μανά....δεν χωνεύεται...

dimsonic είπε:
πέρα από την πλάκα, είναι ένα σίγουρο πάτημα για έναν πρωτάρη, ή για έναν πιό προχωρημένο που θέλει να εξερευνήσει άλλα πράγματα.

Είναι ένα ασφαλές μονοπάτι και μια σανίδα σωτηρίας όταν κάπου τα σ....τώσεις...

αλλά σκέτη....ξανά και ξανα μανά....δεν χωνεύεται...
  Εντάξει "σκέτη" (πάνω στο αρχικό ακόρντο) μετά από κάποιον εύλογο χρόνο όντως καταντάει κουραστική (εκτός εάν είσαι ο Iommi... :laugh:) , αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές....

Γιατί έχω κέφια σήμερα, πάρτε και μερικά μου που δεν τα πέρασα, τα απέρριψα. χαχαχαχαχααχα

ένα ψιλοπροκρίνεται μάλλον.

Αρχίζουν από το 1 έ?

αχαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D ;D

noiz_jam_2018_rejected_hahaha_cos_dr.mp3

Attachments

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα