- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
γιατί γελάς ρε φίλε?fusiongtr είπε:Φίλος, εδώ είναι το ταμείο για τον ΕΝΦΙΑ.
Αν θέλεις να πλερώσεις την ΔΕΗ να πας στον από κάτω όροφο. ;D ;D
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
γιατί γελάς ρε φίλε?fusiongtr είπε:Φίλος, εδώ είναι το ταμείο για τον ΕΝΦΙΑ.
Αν θέλεις να πλερώσεις την ΔΕΗ να πας στον από κάτω όροφο. ;D ;D
Άαααααααλλο thread είναι αυτό λέμε. ;D ;D ;D ;D ;Dcos_dr είπε:γιατί γελάς ρε φίλε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
α , έτσι παει. Σορυ, λάθος. Βάλτε το στο κανονικό.fusiongtr είπε:Άαααααααλλο thread είναι αυτό λέμε. ;D ;D ;D ;D ;D
Εδώ είναι του Φώτη.
Για το blues βγες στον διάδρομο, τελευταία πόρτα αριστερά. ;D ;D ;D
Δεν πειράζει ρε Κώστα.cos_dr είπε:α , έτσι παει. Σορυ, λάθος.
Πλάκα κάνεις βρε...; :laugh: :angel: Μια χαρά είναι κι εδώ!cos_dr είπε:α , έτσι παει. Σορυ, λάθος. Βάλτε το στο κανονικό.
Δεν το κατάλαβα.
Σορυ ρε Φώτη.
Ας μπει στην παιδική χαρά.
Αστο φίλε, μπερδεύτηκα. Σόρυ.cigaret13 είπε:Χάρηκα κι εγώ μόλις είδα την ανάρτηση του Cos.... :laugh: Νόμισα ότι θα μου κάνει την τιμή να σολάρει πάνω στο μπάκιγκ μου.... :-[
Ναι σιγά το "ιερό" backing track....cos_dr είπε:Φιλε, από σεβασμό δεν μπορώ να κάνω τις ανωριμότητές μου στο backing track σου.![]()
Βρε τι είναι αυτά που λες?cos_dr είπε:Αστο φίλε, μπερδεύτηκα. Σόρυ.
Καλή συνέχεια.
Θα το βγάλουν, μην ανησυχείς.
Φιλε, από σεβασμό δεν μπορώ να κάνω τις ανωριμότητές μου στο backing track σου.![]()
Τώρα τα έκλεισα, πάω για νάνι.cigaret13 είπε:Ναι σιγά το "ιερό" backing track....Κάνε ότι θές! O0
πριν κοιμηθούμε....μια και είστε εδώ όσοι είστε...cigaret13 είπε:Όσο για το κλιπάκι, κλασικό jazz παίξιμο....(ότι κι αν σημαίνει αυτό...)[/left]
Μας βγάλαν και το εικονίδιο του "μπα" ρε γαμώτο..... :dimsonic είπε:πριν κοιμηθούμε....μια και είστε εδώ όσοι είστε...
λύστε μου μια απορία...
λέει ο μαστρο Φώτης.... κλασικό τζαζ παίξιμο....
τι εννοεί ο ποιητής, διότι σε μένα κάτι σε μπλουζ με βγήκε ή με φάνηκε....
κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το ρεξόνα.... τζαζcigaret13 είπε:Μας βγάλαν και το εικονίδιο του "μπα" ρε γαμώτο..... :;D
dimsonic είπε:κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για το ρεξόνα.... τζαζ![]()
Ξέρεις πόσο καιρό έχω να πιάσω κιθάρα?cigaret13 είπε:Φιούζιε εκτός απ'το να γελάς δεν στρώνεις τον κώλο σου να γράψεις κατιτίς..... :![]()
olice:
mpamps είπε:Επίσης αυτή η B7 στο 1ο μέρος όλο με πέταγε εκτός πίστας!
....και εκτός αυτού, πέτα βρε κι εσύ μια Ρε# εκεί και καθάρισες.... Mpamps σου είπα ότι είσαι παιχτούρα έ;Γι'αυτό υπάρχει η πεντατονική....:laugh:
Tι ωραια παιζεις φιλε mpamps.mpamps είπε:Έκανα μια απόπειρα (γιατί περί απόπειρας πρόκειται), έτσι για να δοκιμάω τς δυνάμεις μου.