Άσε που μερικές αρκούδες μπορεί να 'χουν και ουρία, ουρικό όξύ ... ;DSuperfunk είπε:Ασε που ΟΛΟΙ οι...κσυλοβιοι θα πρεπει να καταλαβουν οτι οι ιδιες...ΑΡΚΟΥΔΕΣ εχουν ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ τα δεντρα απο τα οποια προερχονται τα ...καλα και...κακα κσυλα.. ;D ;D
Superfunk είπε:(οσο ηχο δηλ. δινει ενα σωμα σε μια ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ κιθαρα που ΙΜΗΟ δεν ειναι ουτε το 10% μια και υπαρχουν και ΠΟΛΥ πιο σημαντικοι παραγοντες απο τα ξυλα στις ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ κιθαρες)
Κοιτα αν την γνωρισω, συζητησουμε, την παω για κανα σολομο και δω οτι ταιριαζουμε τοτε ισως με ενδιαφερει η κιθαρα. Αλλα θα αφαιρεσεις απο την τιμη το κοστος του σολομου.manosx είπε:Πωλείται Fender με one- piece alder σώμα. Η αρκούδα που την κατούρησε έχει περάσει όλες τις εξετάσεις, τα χαρτιά της κιθάρας (αιματολογικές, τεστ ούρων) στη διάθεσή σας, κάθε τσεκ απ έλεγχος της αρκούδας δεκτός.
ΙΜΗΟ μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα από μια και μόνη κιθάρα. Σε τελική ανάλυση αυτό που μετρά είναι αν αυτό που ακούς σου αρέσει (δε πα να'ναι swiss cheese ή γραβιέρα Αμφιλοχίας το σώμα).TheSpace είπε:...λοιπον (12 χρόνια μετά) έπαιξα με μια αντίστοιχη studio που αγοράστηκε τώρα από φίλο. Τρελάθηκα. Η κιθάρα ήταν πούπουλο (σε σημείο που με ενοχλούσε, μου έδινε την εντύπωση ψεύτικης-το άλλο άκρο δηλαδή) και ηχούσε απαίσια. Απαίσια όμως. Σχεδόν δεν το πίστευα (κάτι epiphone les paul custom που είχα ακούσει της ρίχνανε σκόνη χαλαρά και σαν αίσθηση και στον ήχο). Η δική μου έχει χαρακτηριστικό gibson ήχο στα leads ειδικά μετά το 12ο τάστο (αυτό το κελάηδισμα, χαρακτηριστικό των gibsons).
chord είπε:Λοιπον τζεντλεμεν επειδη τοσα χρονια εχω βαρεθει τον φανατισμο ορισμενων ξεροκεφαλων εδω μεσα,καντε ενα κοπο να ενημερωθειτε παρακολουθωντας τα παρακατω βιντεακια αρχιζοντας απο αυτο.
chord είπε:Λοιπον τζεντλεμεν επειδη τοσα χρονια εχω βαρεθει τον φανατισμο ορισμενων ξεροκεφαλων εδω μεσα,καντε ενα κοπο να ενημερωθειτε παρακολουθωντας τα παρακατω βιντεακια αρχιζοντας απο αυτο.
Τί ζητάς κι εσύ τώρα! ;Dchord είπε:Οπως θα παρατηρησει καποιος με ανοιχτα αυτια και μυαλα...
Εγώ που έχω πολύ ανοιχτό μυαλό καταλήγω πως αυτό που γράφεις είναι αντιφατικό από μόνο του και σαν επιχείρημα δεν στέκει. Λες χοντρικά "παιδιά δεν ακούω τη διαφορά αλλά είμαι πεπεισμένος πως υπάρχει".chord είπε:Εν τω μεταξυ κανεις δεν αναφερει οτι πολυ απλα- και χωρις φυσικα να ειναι κακο- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ακουσει τις διαφορες -δεν βγαζω τον εαυτο μου απ εξω σε πολλες περιπτωσεις-,κατι που φυσικα ειναι διαφορετικο απο το ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ διαφορες.
4. Αμα πεσει ενα αλντεροδεντρο στο δασος και δεν υπαρχει κανεις να ακουσει το "παφ" που κανει, το στελνουμε Κινα, Μεξικο η Γιου Ες Οβ Εη;otto## είπε:1. Άμα δεν την ακούς τότε πως ξέρεις ότι υπάρχει;
2. Άμα δεν την ακούς τότε τι σε νοιάζει αν υπάρχει;
3. Άμα δεν την ακούς εσύ γιατί προσπαθείς να πείσεις άλλους για αυτή;
ή υποκλίνεσαι...σε αυτόν που λέει ότι το έχειchord είπε:...Υποκλινομαι σε οποιον το εχει!
Μα δε διαφωνεί κανείς ότι οι μαστόροι του εκάστοτε custom shop της κάθε μεγάλης φίρμας είναι experts. Είναι και για αυτό τους προσέλαβαν σε αυτό το πόστο. Από πότε όμως παίζει ρόλο το τι ξέρουμε για κάτι με το μάρκετινγκ για να το πουλήσουμε; Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι οποιοδήποτε βιομηχανικό προϊόν αγοράζουμε είναι αυτό που σου πλασάρουν;chord είπε:Μακροισκιωτε που χαθηκες παιχταρα μου?Μια χαρα τα λες.
Λοιπον για να το μαζευουμε.Δεν κανω σπονσοναρισμα στο custom shop αλλα αν καποιος νομιζει οτι εχει μεγαλυτερη γνωση απο αυτους (ολων των εταιριων) τοτε δικαιωμ ατου να λεει και να πιστευει οτι θελει.Αυτο δεν σημαινει οτι θα συμφωνησω κιολας.
Φυσικα ο τυπος δεν εκανε και καμια αλχημεια.Τακα τουκα εκανε στα ξυλαρακια.Αλλα αυτο ακριβως ειπε ο αθρωπας.Οτι δηλαδη το καθε ξυλαρακι εχει τον ηχο του και αντιδρα διαφορετικα στον παλμο των χορδων συμφωνα με την υφη του και το βαρος του.
Ε!ΑΥΤΟΣ Ο ΗΧΟΣ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ!!!Φοβερο ε?Αυτο δεν αλλαζει ο κοσμος να γυρισει αναποδα και οχι φυσικα επειδη το λεω εγω.
Γι αυτο (για να γυρισουμε και στο θεμα μας|)και οι Gibson απο το custom shop ειναι ακριβες γιατι ειναι δυσκολο να βρεις μασιφ κομματι μαονι resonant και ελαφρυ.Το ιδιο βεβαια ισχυει παντου .Το καλο πραγμα πληρωνεται.Φυσικα υπαρχει και το marketing...
Oσο για το ποιος ακουει τι,ας μην φτανουμε και στο αλλο ακρο ,δεν ειπα οτι ειμαι και κουφος ειπα ομως οτι σε ενα blind test ειναι σιγουρο οτι θα μπερδευτω μερικες φορες δεν εχω και το απολυτο αυτι...Υποκλινομαι σε οποιον το εχει!