Αντίοkwstas79 είπε:Aντίο, Βασιλιά...
Σε παρακαλώ πολύ, στο μέλλον να αποφεύγεις ΚΑΙ ΕΣΥ τα ποστ μου, διότι δεν απευθύνονται σε είρωνεςWow! είπε:Μάλλον δεν έχεις καταλάβει γιατί η ανθρωπότητα έχει εφεύρει την έννοια της συζήτησης και γιατί υπάρχουν τα φόρουμ. Τα πράγματα δεν τα συζητάμε επειδή "μας πέφτει λόγος", αλλά γιατί προσπαθούμε να μάθουμε κάτι που δεν ξέρουμε. Οι απόψεις σου (και οι εκφράσεις σου) περνάγανε μόνο σε συνοικιακά γαλατάδικα της δεκαετίας του '30, όταν οι απορίες του βοηθού αντιμετωπιζόντουσαν με σφαλιάρα από το αφεντικό του. Σε παρακαλώ πολύ, στο μέλλον να αποφεύγεις τα ποστ μου, διότι δεν απευθύνονται σε ανθρωπους με τις ιδέες σου.
όπως και να το κάνουμε, ο MJ είναι case study, THE case study. Και τα ερωτήματα πολλά. Και γιατί ήταν μεγάλος καλλιτέχνης, και γιατί η ζωή του ήταν τόσο ταραχώδης και αμφιλεγόμενη, με πολύ μικρότερο μερίδιο ευθύνης από αυτό που του καταλογίζει ο eye, και με πολλά παραμύθια ένθεν κείθεν. Νομίζω πως στην περίπτωση του MJ, οι δημοσιογράφοι και οι δισκογραφικές βρυκολάκιασαν. Βλέποντας τώρα αναδρομικά την ζωή του, φαίνεται, με τραγικό κατά την γνώμη μου τρόπο, πως στήνεται όλο αυτό το πανηγυράκι στο κεφάλι ενός ταλαντούχου ανθρώπου, ο οποίος χάνει την μπάλα.Evilnye είπε:Συζητάμε, το αν είναι δεκτή η παιδεραστία; ΟΧΙ
Συζητάμε αν ο MJ είναι παιδεραστής; ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Συζητάμε αν μας αρέσει ο MJ; ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ; Προσωπικά γούστα είναι.
Συζητάμε αν είναι μεγάλος καλλιτέχνης ή όχι; Ε είναι πως να το κάνουμε. Ανεξαρτήτως προώθησης, επιτελείου και παραγωγής.
Κανείς δεν τον είπε ατάλαντο.Bulbus156 είπε:...
"μας ζαλισατε τ' @@ με τον αταλαντο τρελαρα παιδεραστη πρεζακια τον οποιο ολοι τωρα θυμηθηκατε. "
Δηλαδή όταν γράφεις εσύ "ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης " είναι Πανανθρώπινη Αλήθεια, ενώ όποιος τον θεωρεί υπερτιμημένο εκφράζει "προσωπικό γούστο";Evilnye είπε:Μα τίποτα όμως...
Προσωπικά, ήθελα να πω την άποψη μου και να μην απαξιώνεται έτσι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης καθαρά και μόνο λόγω προσωπικού γούστου κάποιου.
Μα είναι ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης είτε το λέω εγώ, εσύ είτε κανένας.gdevelek είπε:Δηλαδή όταν γράφεις εσύ "ένας πολύ σημαντικός καλλιτέχνης " είναι Πανανθρώπινη Αλήθεια, ενώ όποιος τον θεωρεί υπερτιμημένο εκφράζει "προσωπικό γούστο";
Αυτό που προσπαθεί να σου πει, είναι ότι όπως εγώ μιλάω προβάλλοντας τις αυστηρά προσωπικές μου απόψεις, το ίδιο κάνεις και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι. Οπότε, δεν έχει νόημα να λες ότι μιλάω (γράφω, για την ακρίβεια) με οδηγό τα προσωπικά μου γούστα, διότι είναι αυτονόητο. Από ποια άλλη θέση να μιλήσω δηλαδή;Evilnye είπε:Επίσης ουδέποτε την άποψη μου δεν προσπάθησα να την επιβάλλω ως πανανθρώπινη αξία και αν το έκανα θα ήταν ενδιαφέρον να μου το επισημάνεις να λύσω οποιαδήποτε παρεξήγηση.