και κάτι παιδάκια τράβηξαν κάποιο "ζόρι", αλλά ας μη δώσουμε και καμία σημασία αφού ήταν τόσο ταλαντούχος καλλιτέχνης... θά ήταν "ηλίθιο θάψιμο"...VAGTANPLAN είπε:Τιμας τον καθε καλιτεχνη για το συνολικο του εργο και οχι για το εαν ηθελε να γινει απο μαυρος ασπρος ή οτι αλλο ζορι τραβαει ο καθε ενας απο εμας.
εμένα πάλι με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο ο άνθρωπος από ό,τι ο καλλιτέχνηςVAGTANPLAN είπε:Αλλα και παλι πραγματικα δε με απασχολει ....με ενδιαφερει και κοιταω το τι αφησε πισω σαν καλιτεχνης και οχι τι εκανε σαν ατομο με φοβερα κομπλεξ με το χρωμα του κλπ....
+2112Jasemeister είπε:Μια ταλαιπωρημένη ψυχή...
Για την ιστορία, από το '93 είχε αναγκαστεί να δημοσιοποιήσει πως έπασχε από vitiligo και SLE.
Το μόνο που μπορώ να πω από τη μεριά μου είναι μια μεγάλη ΣΥΓΝΩΜΗ σε έναν άνθρωπο τον οποίο θυμάμαι να είναι πάντα γεμάτος καλοσύνη προς όλους. Σε έναν άνθρωπο που άντεξε όσο κανένας άλλος από την παιδική ηλικία κάτω από τα φώτα της κακής δημοσιότητας μα στο τέλος ποδοπατήθηκε. Σε έναν άνθρωπο που σχεδόν τίποτε δεν έμεινε ιδιωτικό και προσωπικό.
Συγχωρέστε με αλλά είμαι παρμένος εδώ και πολλά χρόνια με αυτήν την κατάσταση.
To rest in peace δεν μου άρεσε ποτέ να το χρησιμοποιώ σαν έκφραση. Σ'αυτήν την περίπτωση όμως, τίποτε άλλο δεν ταιριάζει περισσότερο.
Αντίο Michael. Ευχαριστώ.
Συμφωνώ ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό.relayer είπε:Και επειδή αυτό που μένει είναι το τι αφήνεις πίσω σου από τον Jackson ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δε θα θυμάται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το υπέρλαμπρο μουσικό του έργο από την τελική του κατάντια...