Αναζήτηση Group

BlackScorpio

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να βρεί ένα group που να του κάνει? Εσείς παίζετε? Πόσο καιρό κάνατε να βρείτε αυτό που ψάχνατε?

Να σου πώ, εγώ δεν μπόρεσα να βρω αυτό που περιγράφεις…αλλά πλέον δεν το ψάχνω.

Ένα γκρούπ μουσικό είναι, όπως όλες οι κοινές ανθρώπινες δραστηριότητες, εξ ορισμού δύσκολο να "δέσει" , πόσο μάλλον όταν μπαίνει και το «καλλιτεχνικό» στοιχείο μέσα.

Αν δεν υπάρχει και κάποιο ισχυρό κίνητρο (π.χ. οικονομικό), δύσκολα μπορείς να καταπιέσεις τον εγωισμό σου…και να συμπράξεις με τρίτους.

Να του κάνει? Σαν τι? Σαν πουκάμισο?  :P

Πέραν της πλάκας... Κάποιος μπορεί να ψάχνει ένα γκρουπ για να βγάλει λεφτά... Κάποιος άλλος για να παίξει την μουσική που θέλει... Άλλος για να έχει επιτυχία στις ερωτικές επαφές... Υπάρχουν άπειροι λόγοι για να πάει κάποιος σε ένα γκρουπ... Αν ζητάς ένα γκρουπ που να είναι όπως στις ταινίες (φιλαράκια που να κάνουν τα πάντα μαζί και να ζουν ο ένας για τον άλλον και στο τέλος να λένε και "to the band") τότε μάθε τους φίλους σου να παίζουν τα όργανα που σου λείπουν... Δεν δένει έτσι εύκολα το γλυκό!!!

Απλά ένα group που να συννενοείστε στη μουσική. Αυτό! Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε τα παρατάω απο τώρα...

BlackScorpio είπε:
Απλά ένα group που να συννενοείστε στη μουσική. Αυτό! Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε τα παρατάω απο τώρα...
Πόσο χρονών είσαι?

Και βρε συ στα 32 σου μετά από ένα χρόνο που ψάχνεις? Αφού ξέρεις πως είναι τα πράματα!!! Απλά να πω πως όσο μεγαλώνουμε ανεβαίνουν και τα στάνταρς μας!!! Ίσως να φταίει κι αυτό ;)

Οτι και να λεμε αμα στο υποτηθεμενο "γκρουπακι" δεν μπορειτε να συννενοηθειτε "μουσικα" τοτε δεν γινεται τιποτα....

Αν ενας που εχει βγαλει το ωδειο κιθαρας παει να μπλεξει με τους φιλους του που απλως γρατζουνανε τοτε θα υπαρχει προβλημα - οπως και το αντιθετο

Λογω οτι εχω περασει απο αυτα τα σταδια (οχι οτι ειμαι καμια μουσικαρα) εχω δει και εχω παθει  ;)

Εγώ προσωπικά παίζω με την παρέα που παίζαμε από το λύκειο (πάνε καμιά δεκαριά χρόνια τώρα που παίζουμε μαζί).

Πάντως μη βιάζεσαι. Έχε υπομονή και επιμονή. Θα βρεθούν κάποια στιγμή τα κατάλληλα άτομα. Μην το ζορίζεις και πολύ το πράμα, με το στανιό δεν γίνονται αυτά.  ;)

Εγώ παιδιά είμαι 17 χρονών και παίζω με τους κολλητούς μου από το Δημοτικό εδώ και 3 χρόνια.Μπορεί να είμαστε αυτοκόλλητοι αλλά από μουσικής άποψης έχουμε εντελώς διαφορετικό γούστο.Θέλω να καταλήξω ότι το να είσαι σε μια μπάντα φίλων δεν είναι πάντα η ιδανική λύση...

Δεν είναι ότι έχω τρελές απαιτήσεις. Rock θέλω να παίζω και να κάνω live. Αυτά τα "πολλά". Ευελπιστώ όμως...

BillTrantos είπε:
Θέλω να καταλήξω ότι το να είσαι σε μια μπάντα φίλων δεν είναι πάντα η ιδανική λύση...
Εδώ εγώ παίζω σε μέταλ μπάντα!!! Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται καλά!!! :D

funky_bassman είπε:
Εδώ εγώ παίζω σε μέταλ μπάντα!!! Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται καλά!!! :D
Βγαίνω off topic τώρα,αλλά για να καταλάβεις εγώ θέλω να παίξω metal,ο ντράμερ funk,ο μπασίστας electronic rock και ο ρυθμικός κιθαρίστας prog rock.Άντε βγάλε άκρη!  :P ::)

Αυτά τα πράγματα είναι σαν την ευτυχία: αν την ψάχνεις πολύ δεν θα τη βρεις ποτέ [πωωω τι είπα ο θεός ο ίδιος (ναι καλά, ο Thoreau το είπε  :P)]

Έχω κάνει ένα σωρό μπάντες από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι πιο σοβαρά με την κιθάρα κι έχω γνωρίσει ένα σωρό κόσμο από αγγελίες και μη. Με άλλους δέσαμε μουσικά, με άλλους πιο πολύ σαν παρέα. Με την προηγούμενη μπάντα ήμασταν πολύ καλά μια εποχή και μετά για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα ποτέ αλλάξανε όλα. Με τις τωρινές μπάντες μια χαρά όλα, και δέσιμο και παιχτικά και τα πάντα.

Γενικά, κοινό σκοπό να έχετε και με λίγες υποχωρήσεις όλων (σε οποιαδήποτε μορφή) και όλα καλά θα πάνε...Απλά δεν θεωρώ (ούτε είναι και ωραίο φυσικά) να μην υπάρχει καλό κλίμα μέσα και έξω από τα στούντιο. Αν δεν μπορείς να πιεις μια μπύρα με τον άλλο τι να το κάνω που παίζει τέλεια....

Έχουν τύχει βέβαια και τα "άσχημα" αλλά ποτέ τόσο άσχημα ώστε να θες να τα παρατήσεις :Ρ

Παίξε τη μουσική που θες και όλα θα έρθουν. Ξεκίνα με κάποιον φίλο που να μπορείτε να συνεννοείστε στο μπλαμπλα πρώτα για να σας έρθει η όρεξη. Μετά όλο και κάπου θα βρεις κάποιον που να ψάχνεις κλπ ή κάποιον που θα ξέρει κάποιον άλλο και ...βλέπεις πως το πάω  ;D

Έτσι το βλέπω το θέμα Steve. Γιαυτο και δεν απογοητεύομαι. Drummer είμαι με αγγελία εδώ μέσα. Έχω κάνει πρόβες με κάποιους, αλλα δε προχώρησε. Θα βρώ, που θα πάει?  ::)

Πάντως μη σε απασχολεί....δεν είσαι ο μόνος  ;D ;D ;D

BlackScorpio είπε:
δεν απογοητεύομαι. Έχω κάνει πρόβες με κάποιους, αλλα δε προχώρησε. Θα βρώ, που θα πάει?  ::)
Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω....
Rock θέλω να παίζω και να κάνω live. Αυτά τα "πολλά". Ευελπιστώ όμως...
Δεν θέλω να σε πληγώσω αγαπητέ αλλά πέρα από το "θέλω" υπάρχει και το "μπορώ".

Και σε έναν ντράμερ ή μάλλον ειδικά στον ντράμερ (και στα 32 του), μια μπάντα τσεκάρει πρώτα το "μπορώ". Το "θέλω" έπεται....

audiokostas είπε:
Δεν θέλω να σε πληγώσω αγαπητέ αλλά πέρα από το "θέλω" υπάρχει και το "μπορώ".

Και σε έναν ντράμερ ή μάλλον ειδικά στον ντράμερ (και στα 32 του), μια μπάντα τσεκάρει πρώτα το "μπορώ". Το "θέλω" έπεται....
Αν εννοείς "μπορώ" απο άποψη τεχνικής, δε ψάχνω να παίξω με τους dream theater. Είμαι άπειρος και αρχάριος, όχι ανίδεος όμως. Ψάχνω λοιπόν κάποιους αναλόγων προσόντων. Σίγουρα δε θα είναι όλοι οι 30άρηδες βιρτουόζοι σε αυτά που παίζουν... Άν τώρα το λές απο άποψη υποχρεώσεων και αφοσίωσης στη μουσική, θα σου πώ ότι και όρεξη υπάρχει και θέληση...

BlackScorpio είπε:
Αν εννοείς "μπορώ" απο άποψη τεχνικής, δε ψάχνω να παίξω με τους dream theater. Είμαι άπειρος και αρχάριος, όχι ανίδεος όμως. Ψάχνω λοιπόν κάποιους αναλόγων προσόντων. Σίγουρα δε θα είναι όλοι οι 30άρηδες βιρτουόζοι σε αυτά που παίζουν... Άν τώρα το λές απο άποψη υποχρεώσεων και αφοσίωσης στη μουσική, θα σου πώ ότι και όρεξη υπάρχει και θέληση...
Κακά τα ψέματα, δεν είναι πόσο βιρτουόζοι είναι οι άλλοι αλλά τι απαιτήσεις έχουν οι άλλοι από εσένα. Και αν αναλογιστείς το γεγονός ότι η μπάντα είναι σε έναν τεράστιο βαθμό ο ντράμερ της, καταλαβαίνεις ......

Εάν απουσιάζει και ο παράγοντας της παλιάς φιλίας...

Τα 30+ είναι και μια περίεργη ηλικία. Το γιατί δεν θα το αναπτύξω τώρα.

Τα παραπάνω βέβαια, επ' ουδενί δεν συνιστούν πρόταση εγκατάλειψης των προσπαθειών σου (αντιθέτως συμφωνώ απόλυτα και επικροτώ την επιμονή σου) αλλά μια απόπειρα ερμηνείας.

Trending...

Νέα θέματα

Back