- Πόντοι
- 16
Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να βρεί ένα group που να του κάνει? Εσείς παίζετε? Πόσο καιρό κάνατε να βρείτε αυτό που ψάχνατε?
Πόσο χρονών είσαι?BlackScorpio είπε:Απλά ένα group που να συννενοείστε στη μουσική. Αυτό! Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Δε τα παρατάω απο τώρα...
Εδώ εγώ παίζω σε μέταλ μπάντα!!! Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται καλά!!!BillTrantos είπε:Θέλω να καταλήξω ότι το να είσαι σε μια μπάντα φίλων δεν είναι πάντα η ιδανική λύση...
Βγαίνω off topic τώρα,αλλά για να καταλάβεις εγώ θέλω να παίξω metal,ο ντράμερ funk,ο μπασίστας electronic rock και ο ρυθμικός κιθαρίστας prog rock.Άντε βγάλε άκρη! :funky_bassman είπε:Εδώ εγώ παίζω σε μέταλ μπάντα!!! Αν υπάρχει καλή διάθεση όλα γίνονται καλά!!!
BlackScorpio είπε:δεν απογοητεύομαι. Έχω κάνει πρόβες με κάποιους, αλλα δε προχώρησε. Θα βρώ, που θα πάει? :
Εγώ πάντως εδώ και ένα χρόνο δε μπορώ να το βρώ. Ακόμα ψάχνω και θα συνεχίσω....
Δεν θέλω να σε πληγώσω αγαπητέ αλλά πέρα από το "θέλω" υπάρχει και το "μπορώ".Rock θέλω να παίζω και να κάνω live. Αυτά τα "πολλά". Ευελπιστώ όμως...
Αν εννοείς "μπορώ" απο άποψη τεχνικής, δε ψάχνω να παίξω με τους dream theater. Είμαι άπειρος και αρχάριος, όχι ανίδεος όμως. Ψάχνω λοιπόν κάποιους αναλόγων προσόντων. Σίγουρα δε θα είναι όλοι οι 30άρηδες βιρτουόζοι σε αυτά που παίζουν... Άν τώρα το λές απο άποψη υποχρεώσεων και αφοσίωσης στη μουσική, θα σου πώ ότι και όρεξη υπάρχει και θέληση...audiokostas είπε:Δεν θέλω να σε πληγώσω αγαπητέ αλλά πέρα από το "θέλω" υπάρχει και το "μπορώ".
Και σε έναν ντράμερ ή μάλλον ειδικά στον ντράμερ (και στα 32 του), μια μπάντα τσεκάρει πρώτα το "μπορώ". Το "θέλω" έπεται....
Κακά τα ψέματα, δεν είναι πόσο βιρτουόζοι είναι οι άλλοι αλλά τι απαιτήσεις έχουν οι άλλοι από εσένα. Και αν αναλογιστείς το γεγονός ότι η μπάντα είναι σε έναν τεράστιο βαθμό ο ντράμερ της, καταλαβαίνεις ......BlackScorpio είπε:Αν εννοείς "μπορώ" απο άποψη τεχνικής, δε ψάχνω να παίξω με τους dream theater. Είμαι άπειρος και αρχάριος, όχι ανίδεος όμως. Ψάχνω λοιπόν κάποιους αναλόγων προσόντων. Σίγουρα δε θα είναι όλοι οι 30άρηδες βιρτουόζοι σε αυτά που παίζουν... Άν τώρα το λές απο άποψη υποχρεώσεων και αφοσίωσης στη μουσική, θα σου πώ ότι και όρεξη υπάρχει και θέληση...