- Πόντοι
- 16
Δεν έχω να συμπληρώσω τίποτα..... Με κάλυψες.....
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.Έψαχνα κάποια στιγμή για πλάκα τις αγγελίες για κιθαρίστες και μια death metal μπάντα(!) ζητούσε κάποιον που να ''ξέρει να κάνει'' (έτσι το έγραφε) tapping,120+ bpm shredding σε 16α,feeling,κλπ. Άμα ήμουν ο Petrucci δε θα έψαχνα αγγελίες! ;DBlackScorpio είπε:Τυχερός? Μπα! Όσοι ψάχνουν για ντράμερ θέλουν τον portnoy να βρούν, άσχετα με το αν εκείνοι δε ξέρουν ούτε πόσες είναι οι νότες... ;D
Ποτέ δε ξέρεις... ;D ;D ;DBillTrantos είπε:Άμα ήμουν ο Petrucci δε θα έψαχνα αγγελίες! ;D![]()
Σε ευχαριστώ φίλε Κώστα. Να είσαι καλά....Costas Siachamis είπε:..σου εύχομαι να βρείς πρόσχαρο έδαφος το οποίο να δημιουργεί φιλία,σύμπνοια και σεβασμό του ενός απέναντι στον άλλο για τον χρόνο που αφιερώνει ο καθένας.Με αποτέλεσμα στην πραγμάτωση των προσωπικών σου στόχων που ελπίζω να είναι κοινοί με τα άλλα μέλη, και όχι μια όμορφη πρωϊα να αποτελεί ανάμνηση το όποιο εγχείρημα.Μπάντες και κατώφλια θα βρεις.Τα παραπάνω που σου γράφω είναι δυσέυρετα.Πρόσεξε μην χάνεις χρόνο ανούσιο σε μπλα μπλα και δήθεν απραγματοποίητα όνειρα, και πρόσεξε τα όποια κόστη σου δημιουργούνται.Δεν ξέρω πόσο χρονών και τι εμπειρία έχεις, αλλά αν δεν με εννοείς τωρα, θα με ενοοείσεις στο μέλλον.Καλή επιτυχία στο διάβα σου.
Μια χαρά τα λέει... Δείξε μου τον ντράμερ σου, να σου πω την μπάντα σου ;DHaris είπε:Και μην ψαρώνεις με αυτά που λέει ο Κώστας ειδικά για τους ντράμερ (έχει τραβήξει ζόρια στο συγκεκριμένο τομέα...).
Άσε ρε φίλος...ο Παπαθανασίου...έχει drummer? Eίχε παλιά και τον έδιωξε! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μια χαρά τα λέει... Δείξε μου τον ντράμερ σου, να σου πω την μπάντα σου ;D
Τον Λουκά Σιδερά.marathon είπε:Άσε ρε φίλος...ο Παπαθανασίου...έχει drummer?
Έζι... έζι... Πες τα επιτέλους ;D ;D ;Dmarathon είπε:Άσε ρε φίλος...ο Παπαθανασίου...έχει drummer? Eίχε παλιά και τον έδιωξε! ;D
Άντε με τους άσχετους εδώ μέσα... 8)
Εδώ ήθελα να καταλήξω...δεν είχε κανένα να του σπάει τα π@π@ρια... ;Daudiokostas είπε:Μετά δεν είχε μπάντα.
Θα πρότεινα ένα τούμπανο pc...Παίρνεις και ένα Mac και καθάρισες ;D ;D ;D ;D ;D ;D
με πράγματα επαχθή στους freestylerers-πάταότινάναι-βάλελούπεςκιάλλες keyboardίστες, όπως ρυθμός. 8)marathon είπε:Εδώ ήθελα να καταλήξω...δεν είχε κανένα να του σπάει τα π@π@ρια... ;D
Να δω τι θα κάνετε αν κοπεί το ρεύμα... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Παίρνεις και ένα Mac και καθάρισες ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σιγά τώρα μην θέλουμε και τομαροκρούστες ;D ;D
Some guys have all the luck... ;DΕδώ ήθελα να καταλήξω...δεν είχε κανένα να του σπάει τα π@π@ρια... ;D
Φίλος...από παλιά τα laptops...παίζουν με μπαταρία ;D ;DHaris είπε:Να δω τι θα κάνετε αν κοπεί το ρεύμα... ;D
Αυτό λες ή το σοκαριστικό (για Marathon) «τούμπανο PC»Haris είπε:Να δω τι θα κάνετε αν κοπεί το ρεύμα... ;D
Έντρομος κιθαρίστας: "Μ*λάκα παίζε, παίζε μέχρι να δούμε τι θα γίνει!" (ναι, το έχω ζήσει).
Some guys have all the luck... ;D
Στην περίπτωση που και η υπόλοιπη μπάντα δεν είναι ηλεκτρική (σου ξέφυγε αυτό, έτσι; ) υπάρχουν και αυτά....Haris είπε:Να δω τι θα κάνετε αν κοπεί το ρεύμα... ;D
Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε.Some guys have all the luck...![]()