Υπάρχουν ΜΟΝΟ τούμπανα pc...τούμπανο Mac δεν έχω ακούσειTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό λες ή το σοκαριστικό (για Marathon) «τούμπανο PC» ;D
Υπάρχουν ΜΟΝΟ τούμπανα pc...τούμπανο Mac δεν έχω ακούσειTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτό λες ή το σοκαριστικό (για Marathon) «τούμπανο PC» ;D
Φίλως, και οι μπαταρίες τελειώνουν. Και καλά το επεσήμανε ο Τέρυ. Είπες PC; PC;;; Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο τελικά... ;Dmarathon είπε:Φίλος...από παλιά τα laptops...παίζουν με μπαταρία ;D ;D
Ναι; Βάλε μια ακουστική μπάντα να παίξει μαζί μου. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο (μερικοί από εμάς). ;Daudiokostas είπε:Στην περίπτωση που και η υπόλοιπη μπάντα δεν είναι ηλεκτρική (σου ξέφυγε αυτό, έτσι; ) υπάρχουν και αυτά....
μαζί με την μπαταρία του λαπτοπ.
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να το μπινελικώσεις το λαπτοπ.
Θα μπορούσατε να συνεργαστείτε.
Τουλάχιστον στα θέματα τέμπο συμφωνείτε ;D ;D ;D
αστα να πανε,εχω βρει jazz μπασιστα και ψαχνω 4 μηνες για κιθαριστα(μεσω αγγελιων)..δεν λεω,μου εστειλαν διαφοροι αλλα το ποση ανευθυνοτητα κουβαλανε ορισμενοι δεν λεγεται..εκει που ενθουσιαζεσαι και λες ''επιτελους,τον βρηκα'',σου πεταει κατι του στυλ ''δεν ξερω αν θα εχω χρονο''(?)(τοτε ρε φιλε γιατι εκδηλωνεις ενδιαφερον) ή το χειροτερο ξαφνικα εξαφανιζεται,και σε ξενερωνει..τι να κανουμε,υπομονη..BlackScorpio είπε:Πόσο δύσκολο είναι για κάποιον να βρεί ένα group που να του κάνει? Εσείς παίζετε? Πόσο καιρό κάνατε να βρείτε αυτό που ψάχνατε?
Πάντως λάθος μπορεί να κάνω αλλά σα να φαίνεται ότι ψάχνεις μπάντα και όχι μόνο κιθαρίστα..... :-\cerealkiller είπε:αστα να πανε,εχω βρει jazz μπασιστα και ψαχνω 4 μηνες για κιθαριστα(μεσω αγγελιων)..
Χμμμ... οι αναζητήσεις συνεργατών μέσω των αγγελιών είναι Τζόκερ ;Dcerealkiller είπε:αστα να πανε,εχω βρει jazz μπασιστα και ψαχνω 4 μηνες για κιθαριστα(μεσω αγγελιων)..δεν λεω,μου εστειλαν διαφοροι αλλα το ποση ανευθυνοτητα κουβαλανε ορισμενοι δεν λεγεται..εκει που ενθουσιαζεσαι και λες ''επιτελους,τον βρηκα'',σου πεταει κατι του στυλ ''δεν ξερω αν θα εχω χρονο''(?)(τοτε ρε φιλε γιατι εκδηλωνεις ενδιαφερον) ή το χειροτερο ξαφνικα εξαφανιζεται,και σε ξενερωνει..τι να κανουμε,υπομονη..
Υπάρχει το ενδεχόμενο αυτός να μην ενθουσιάστηκε όσο εσύ...cerealkiller είπε:εκει που ενθουσιαζεσαι και λες ''επιτελους,τον βρηκα'',σου πεταει κατι του στυλ ''δεν ξερω αν θα εχω χρονο''(?)(τοτε ρε φιλε γιατι εκδηλωνεις ενδιαφερον)