Αναβάθμιση του forum 2018

Το πρόβλημα με το email ελπίζω να έχει λυθεί απο σήμερα.

Παρακαλώ ενημερώστε με σε περίπτωση που συνεχίζουν οι ειδοποιήσεις να καταλήγουν στα Ανεπιθύμητα - Spam.

Mix

Η μουσική των μελών του Noiz. Ανεβάστε τις συνθέσεις σας στo Mix.
Οπως λέει πλέον η παραπάνω λεζάντα: Ανεβάστε τις δικές σας ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. 

Το νέο Mix λοιπόν είναι το showcase της μουσικής που γράφουν τα μέλη μας. Αυτή είναι και η διαφοροποίηση απο τα Clips που παραμένουν στο φόρουμ και ανεβαίνουν τα πάντα.

Ταυτόχρονα όταν ανεβάζεις το κομμάτι στο MIX ανοίγει και θέμα στο φόρουμ για την περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να το συζητήσει πέρα απο το να δεχτεί την κριτική και αξιολόγηση στο Mix.

Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον που θα συζητηθούν αργότερα.

Οσοι λοιπόν έχετε κάποια σύνθεση που θέλετε να κοσμεί το MIx ανεβάστε άφοβα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ένα άλλο θέμα που δεν είναι και κάτι σοβαρό αλλά καταντάει ενοχλητικό: Κάθε φορά που επισκέπτομαι το noiz και δεν είμαι συνδεδεμένος, μου ζητάει επιβεβαιώση για τα cookies και κάθε φορά πατάω accept αλλά μάταια καθώς το ξαναβγάζει.

Edit: Άκυρο, μόλις είδα ότι δεν υφίσταται πια το πρόβλημα.

Μπορείτε πλέον να συνδεθείτε και μέσω Facebook και ταυτόχρονα να συνδέσετε το εκεί προφίλ σας με το εδώ. 

Επίσης είναι σωστό να μείνουν ξέχωρα τα Clips του forum απο την ενότητα Mix, γιατί έτσι εστιάζει ο κόσμος το που θα σχολιάσει ευκολότερα και δεν υπάρχουν 2 τόποι με σχόλια για το ίδιο θέμα. Γι αυτό δεν θα ανοίγει αυτόματα θέμα στο φόρουμ όταν ανεβάζουμε κάτι στο Mix.

Μπορείτε πλέον να συνδεθείτε και μέσω Facebook και ταυτόχρονα να συνδέσετε το εκεί προφίλ σας με το εδώ. 

Επίσης είναι σωστό να μείνουν ξέχωρα τα Clips του forum απο την ενότητα Mix, γιατί έτσι εστιάζει ο κόσμος το που θα σχολιάσει ευκολότερα και δεν υπάρχουν 2 τόποι με σχόλια για το ίδιο θέμα. Γι αυτό δεν θα ανοίγει αυτόματα θέμα στο φόρουμ όταν ανεβάζουμε κάτι στο Mix.

Τον σκότωσα τον cos_dr

Θα χρησιμοποιώ το πραγματικό μου όνομα.

Τέρμα ο cos_dr από σήμερα.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Τον σκότωσα τον cos_dr

Τέρμα ο cos_dr από σήμερα.

Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
να μας πεις πότε είναι τα 40, γιατί θα πέφτουν πάνω στα Χριστούγεννα και όλο κάπου αλλού θα είμαστε....

Τον σκότωσα τον cos_dr

Κάποιοι ξέρουμε ποιος είσαι, ή μάλλον τι είσαι στην πραγματικότητα.

Reptilian ....

green-hybrid-star-being-by-miesha.jpg

Κάποιοι ξέρουμε ποιος είσαι, ή μάλλον τι είσαι στην πραγματικότητα.

Reptilian ....

Τι παίζεται...................

Εγώ τα ξέρω αλλά δεν με πιστεύουν.

Ένα ερώτημα και μια παρατήρηση.

Ερώτημα: Υπάρχει κάπου που μπορώ να βρίσκω τα θρεντς με χρονική σειρά εμφάνισης ποστ (δλδ πρώτο το θρεντ με την πιο πρόσφατη απάντηση, δεύτερο το θρεντ με τη δεύτερη πιο πρόσφατη απάντηση κτλ) με επιλογή "ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" ή κάτι τέτοιο ώστε να μην βλέπω πέντε θρεντς μόνο;

Σαν το Feed αλλά για θρεντς όχι για ποστς και αντιδράσεις.

Π.χ. http://www.tdpri.com/

Παρατήρηση: Στο mobile version είναι λίγο ενοχλητικό να πρέπει να περάσεις δύο σελίδες our picks και βίντεο για να φτάσεις στα ποστς. Δεν γίνεται να μπουν τα ποστς πρώτα;

Ευχαριστώ

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα feed όπως εσυ το επιθυμείς στo Feed > Δικά μου > Δημιουργία νέας ροής.

Στην πρώτη σελίδα ανέβηκαν τα post πάνω απο τα Video, οπότε δεν θα υπάρχει "δεύτερη σελίδα" για να τα φτάσεις πλέον αλλά το feed ίσως είναι πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση στο mobile.

Εχω και εγω μια ερωτηση που με βασανιζει.

Που να παταω ωστε να διαβαζω το τελευταιο αδιαβαστο μυνημα σε ενα θεμα;

Συγνωμη αλλα σε μενα δεν υπαρχει αυτη η τελεια.

Αρα κατι μου λειπει.

Η παρουσα μορφη της πρωτης σελιδας, στο κινητο οπου την βλεπω, δεν ειναι καθολου πρακτικη καθως τα τελευταια θεματα εξαφανιστηκαν, ενω θα επρεπε να ειναι "βιτρινα".

Η βιτρίνα στις κινητές συσκευές είναι το feed και γι αυτό υπάρχει και ειδικό κουμπί. Είναι πιο εύχρηστο μόλις το στήσεις ανάλογα και καταλάβεις την λειτουργία του αν και δεν χρειάζεται μιας και σου δείχνει τα πάντα.

Χμ... και σόρι για το "συμπυκνωμένα", το διορθώνω άμεσα σε συμπτυγμένα.

feed.png

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back