- Πόντοι
- 1,788
Δεν εγινε τιποτα, απλα μου την εδωσε που δεν βρισκω το πως. ?Πέτα χύμα το url link κι έγινε.
Δεν εγινε τιποτα, απλα μου την εδωσε που δεν βρισκω το πως. ?Πέτα χύμα το url link κι έγινε.
Εννοώ ότι αν γράψεις χύμα το link (copy paste στον μεγάλο χώρο που γράφουμε το κείμενο του ποστ) γίνεται αυτόματα embedded. :classic_smile:Δεν εγινε τιποτα, απλα μου την εδωσε που δεν βρισκω το πως. ?
ΑΙΣΧΟΣ!.....Και εγω προσπαθουσα να γράψω html κώδικα!Εννοώ ότι αν γράψεις χύμα το link (copy paste στον μεγάλο χώρο που γράφουμε το κείμενο του ποστ) γίνεται αυτόματα embedded. :classic_smile:
Την πάτησα κι εγώ.ΑΙΣΧΟΣ!.....Και εγω προσπαθουσα να γράψω html κώδικα!
Ιδανικά αντιγράφοντας το λινκ απο την επιλογή share του Youtube.Ασχετο. Πώς βάζουμε ένα video από το youtube π.χ , αλλά embedded , όχι σαν URL link?
Τα κανει ολα και συμφέρει :classic_tongue:ΑΙΣΧΟΣ!.....Και εγω προσπαθουσα να γράψω html κώδικα!
ΟχιΜε την ευκαιρία να ρωτήσω αν έχεις λάβει ποτέ κάποια email που αφορούν άσχετο διαφημιστικό περιεχόμενο και φαίνεται πως έρχονται απο το Noiz? Πρόκειται για το γνωστό και ως Spoofing όπου παριστάνουν κάποιοι πως στέλνουν απο legitimate σελίδες.
Τι είπες τώρα! Με το που διάβασα το σχόλιό σου τσέκαρα τα σπαμ μου και βρήκα όλες τις ειδοποιήσεις του Noiz που νόμιζα ότι δεν λαμβάνω! Ευχαριστώ Σπύρο, ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται στο inbox μουΜερικα mail ειδοποιησεις μου τα στελνει στο junk.
Ρε τι να τα σημαδευω οτι δεν ειναι ανεπιθυμητη αλληλογραφια .... τιποτα, εκει αυτο το δικο του.
Οποτε γουσταρει τα στελνει στα εισερχομενα, οποτε γουσταρει τα στελνει στην ανεπιθυμητη.
Τι είπες τώρα! Με το που διάβασα το σχόλιό σου τσέκαρα τα σπαμ μου και βρήκα όλες τις ειδοποιήσεις του Noiz που νόμιζα ότι δεν λαμβάνω! Ευχαριστώ Σπύρο, ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται στο inbox μου
Τι mail χρησιμοποιείς?Κι εγώ τώρα το παρατήρησα!
Σαν να κάνει τυχαία επιλογή.
Για το ίδιο θέμα κάποιες ειδοποιήσεις είναι στο Inbox, ενώ κάποιες άλλες στο spam folder.
Εμένα έπαψε να δουλεύει στις αγγελίες μια μέρα ξαφνικά και έκτοτε δεν επανήλθε ποτέ.ρε admins αυτο το remember me βγαλτε το τι το χετε πλεον; τοσα χρονια δε δουλευει...