Αναβάθμιση του forum 2018

στα αδιάβαστα μου βγάζει ο 2 κλιψ

του Αβραμίδη και του JJ...

το ένα το χτυπάω και το βλέπω.

Στο άλλο ακόμα τρώω πόρτα...

Εγώ πιστεύω πάντως ότι όταν το συνηθίσουμε και γίνουν κάποιες προσθήκες/μετατροπές θα είναι σούπερ.

Ακόμα ψαχνόμαστε όλοι (ίσως και ο Yameth).

Στο άλλο ακόμα τρώω πόρτα...
Ρε μπας και μας έχει αποκλείσει ο JJ? :classic_cool: :classic_tongue:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ πιστεύω πάντως ότι όταν το συνηθίσουμε και γίνουν κάποιες προσθήκες/μετατροπές θα είναι σούπερ.

Ακόμα ψαχνόμαστε όλοι (ίσως και ο Yameth).
ναι βρε....λεω τον πόνο μου κάνοντας troubleshooting τη νέα πλατφόρμα.

Δεν είμαι γκρινιάρης, απλά σήμερα έκατσα μέσα και παιδεύομαι

Μεγιά ! Καλή επανέναρξη ! 
Θέλω να παρατηρήσω κάτι , ενώ έλαβα νέα απάντηση σε θέμα που έχω ανοίξει ,δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο προφίλ μου όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Ευχαριστώ. 

Μεγιά ! Καλή επανέναρξη ! 
Θέλω να παρατηρήσω κάτι , ενώ έλαβα νέα απάντηση σε θέμα που έχω ανοίξει ,δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο προφίλ μου όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Ευχαριστώ. 

Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

Λάκη, κι εγώ παρομοίως... επέλεξα να παρακολουθώ τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει καμία απ' όσες ακολούθησαν το προηγούμενο σχόλιό μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολύ ωραίο! Δεν καταλαβαίνω τίποτα .

To μόνο moderation που μπορώ να κάνω αν μαλώνετε θα είναι να σας σβηνω από το FB. ?
Εγώ πάντως βρήκα το νέο τρεντ που θα λανσάρω: "Sad" . (αφτό που οι νεολαίοι λένε "κλαίω!")
?

Λάκη, κι εγώ παρομοίως... επέλεξα να παρακολουθώ τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει καμία απ' όσες ακολούθησαν το προηγούμενο σχόλιό μου.
Παιδιά και εγω ψάχνομαι. Φαντάζομαι ολοι θα κανουμε beta test τον επομενο καιρό. 

Παρατήρησα επίσης ότι ο αριθμός των αναρτήσεών μου ειναι ξαφνικά μεγαλύτερος κατά περίπου 100. Μήπως να το κοιτάξετε, δε θέλω να λέω πολλά  :classic_biggrin:

τόσοι αυτοματισμοί εδώ μέσα, θες να το γυρίσουμε στο manual τώρα?

:classic_biggrin:

Παρατήρησα επίσης ότι ο αριθμός των αναρτήσεών μου ειναι ξαφνικά μεγαλύτερος κατά περίπου 100. Μήπως να το κοιτάξετε, δε θέλω να λέω πολλά  :classic_biggrin:
Αυγατίσανε! Γούρι είναι, γούρι! ?

(Άσχετο αλλά μόλις πρόσεξα πως το αυγά αλλά και το αβγά είναι ορθογραφικά σωστά! Ωωωω!!!)

Με λίγα λόγια, το update καλυτέρεψε τι? Όχι ότι δε μου αρέσει, αλλά πέραν των τυχών τεχνικών θεμάτων και του εκσυγχρονισμού, υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο περιεχόμενο ή στις ευκολίες. Ίσως έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω βέβαια. 

σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι με ευχαρίστησε κάποιος για κριτική σε κομμάτι του που απάντησα πριν 20 μήνες.

Το πρόβλημα είναι είναι ότι μου απάντησε πριν 20 μήνες...

Eίδα το συστημα των clips.

Το βρίσκω πολύ καλό ως λογική δημοσίευσης που μπαίνει μετά και στο profile οπου θα υπάρχουν

οργανωμένα και κριτικές μαζι με την περιγραφή. 

Ισως μπορει να βελτιωθεί και καλύτερα, για κάποιον π.,χ. που μετα απο μια κριτική γιατι ο ρόλος των

Clip ήταν παραδοσιακά και για να επιφέρει βελτιώσεις απο κριτικές που θα ακολουθήσει ο OP και πως

αυτές θα παρατίθονται.

Ωραίο όμως πάντως. Προσωπικά βρισκω ωραίο και χρήσιμο το σύστημα το καινούργιο και τα αντιστοιχα

notifications. μιαχαχαχαχαχχαχα

το πρόβλημα όμως είναι ότι ήδη υπάρχει μια πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη από κλιπς που είναι αδύνατον μάλλον να κατανεμηθούν σωστά στα προφιλ των μελών.

Ποιός θα το κάνει άλλωστε....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back