- Πόντοι
- 2,148
εσύ τα είπες...Λάθος τα είπα? :classic_rolleyes:
εγώ τα κατάλαβα?
εσύ τα είπες...Λάθος τα είπα? :classic_rolleyes:
για γέλια είναι....?εσύ τα είπες...
εγώ τα κατάλαβα?
Ρε μπας και μας έχει αποκλείσει ο JJ? :classic_cool: :classic_tongue:Στο άλλο ακόμα τρώω πόρτα...
ναι βρε....λεω τον πόνο μου κάνοντας troubleshooting τη νέα πλατφόρμα.Εγώ πιστεύω πάντως ότι όταν το συνηθίσουμε και γίνουν κάποιες προσθήκες/μετατροπές θα είναι σούπερ.
Ακόμα ψαχνόμαστε όλοι (ίσως και ο Yameth).
ευτυχώς προλάβαμε και το ακούσαμε.Ρε μπας και μας έχει αποκλείσει ο JJ? :classic_cool: :classic_tongue:
Μεγιά ! Καλή επανέναρξη !
Θέλω να παρατηρήσω κάτι , ενώ έλαβα νέα απάντηση σε θέμα που έχω ανοίξει ,δεν μου ήρθε ειδοποίηση στο προφίλ μου όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Ευχαριστώ.
Εγώ πάντως βρήκα το νέο τρεντ που θα λανσάρω: "Sad" . (αφτό που οι νεολαίοι λένε "κλαίω!")Πολύ ωραίο! Δεν καταλαβαίνω τίποτα .
To μόνο moderation που μπορώ να κάνω αν μαλώνετε θα είναι να σας σβηνω από το FB. ?
Παιδιά και εγω ψάχνομαι. Φαντάζομαι ολοι θα κανουμε beta test τον επομενο καιρό.Λάκη, κι εγώ παρομοίως... επέλεξα να παρακολουθώ τις απαντήσεις σε αυτό το θέμα και δεν έχω λάβει καμία απ' όσες ακολούθησαν το προηγούμενο σχόλιό μου.
Αυγατίσανε! Γούρι είναι, γούρι! ?Παρατήρησα επίσης ότι ο αριθμός των αναρτήσεών μου ειναι ξαφνικά μεγαλύτερος κατά περίπου 100. Μήπως να το κοιτάξετε, δε θέλω να λέω πολλά :classic_biggrin: