- Πόντοι
- 1,168
Μάλλον κατεβαίνει και στις επερχόμενες εκλογές.Όχι πάντα. Εγώ έδωσα πρόσφατα 50ρικο για να μου πει "δεν έχεις τίποτα, άγχος είναι". Μου βάρεσε και την πλάτη όμως φιλικά, άξιζε.?
Μάλλον κατεβαίνει και στις επερχόμενες εκλογές.Όχι πάντα. Εγώ έδωσα πρόσφατα 50ρικο για να μου πει "δεν έχεις τίποτα, άγχος είναι". Μου βάρεσε και την πλάτη όμως φιλικά, άξιζε.?
Διαβασα οτι και οι 'yes' πουλανε τα δικαιωματα τους
Ακούνε και οι κάτω των 60.Εχασε η Βενετια Βελονι.....ειμαι σιγουρος οτι οι ανω των 90 ετων στον πλανητη γη που ακουνε ακομα Yes θα τα βαψουν μαυρα ?
Την είχα δει αυτή, μία φορά στην Αντίπαρο, δίπλα στον Τόνυ Μπιτόνι.Βενετια Βελονι
Ρε Μητσο...έτσι από περιέργεια...ας δούμε ένα σενάριο.χμμμ
ποιοί yes απο όλους τους yes...
μόνο οι δικηγόροι να ξεδιαλύνουν ποιός παίρνει τι μπορεί να κόστισαν και παραπάνω από τα δικαιώματα
Ο Νο πήρε το δίπλωμά του και έγινε γιατρός, μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν suave εγγλέζο μόρτη.
Οι ΝΟ ήταν εξαμελές prog γρουπ άσχετε....Ο Νο πήρε το δίπλωμά του και έγινε γιατρός, μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν suave εγγλέζο μόρτη.
μα τα έχουμε πει αυτά.Ρε Μητσο...έτσι από περιέργεια...ας δούμε ένα σενάριο.
Είσαι -λέμε- διάσημος (μέλος των Νο)...και να χτυπήσω ξύλο, σε φωνάζει ο Άγιος Πέτρος για υπηρεσία.
Ο άντρας της κόρης σου λοιπόν της λέει ..."ο μπαμπάς σου δεν είχε κάτι ψωροδικαιωματάκια? Δεν τα πουλάμε να πάρουμε καινούργιο σκάφος? Μια ζωή την έχουμε...."
Λέω...δεν είναι καλύτερο να πάρεις εσύ το καινούργιο σκάφος?
Την είχα δει αυτή, μία φορά στην Αντίπαρο, δίπλα στον Τόνυ Μπιτόνι.
Ακούνε και οι κάτω των 60.
Οι ΝΟ ήταν εξαμελές prog γρουπ άσχετε....
Πόσες φορές σου έχω πει μην είσαι ακραίο-μονόχνωτος. Όπως υπάρχουν αριστουργήματα των Clash, Jam, Damned etc υπάρχουν και από Yes, Genesis, etc.Δηλαδη είτε Yes είτε No η 18λεπτη ΛΑΛΑΚΙΑ με τις 3.456 νοτες/δευτερολεΦτο και με τους στιΧοι για δρακοντες και θΕρια θα παιχθει οπως και διποΤεσ
ε ρε πανκΣ που σας χρειαζεται....
Αλλά τέτοιοι είσαστε.
ε ρε πανκΣ που σας χρειαζεται....
ΑπΑφτουνουσ ΙΜΕ.
Διατί να το κρυΠσομεν άλλωστε;
Καλά το είπε ο πρόγονος- γηράσκω αει διδασκόμενος...
Παραμένει ακόμα άγνωστο...και κυρίως ποιος είναι ο μεγάλος Μπέρτο; ?
Δηλαδη είτε Yes είτε No η 18λεπτη ΛΑΛΑΚΙΑ με τις 3.456 νοτες/δευτερολεΦτο και με τους στιΧοι για δρακοντες και θΕρια θα παιχθει οπως και διποΤεσ
Γιατί εσύ το ζήτησες... ?Δηλαδη είτε Yes είτε No η 18λεπτη ΛΑΛΑΚΙΑ με τις 3.456 νοτες/δευτερολεΦτο και με τους στιΧοι για δρακοντες και θΕρια θα παιχθει οπως και διποΤεσ
Σκέφτηκα να του το μπουμπουνίσω, αλλά ζήτησε Yes το πουλάκι μου ?Αφτό ακριβώς ασούμε.