Άλλος ένας έφυγε. John Wetton

Στις 12 Ιανουαρίου ο τραγουδιστής - μπασίστας των Asia, αποσύρθηκε απο το tour του συγκροτήματος καθώς θα έμπαινε σε σειρά χημειοθεραπειών για να πολεμήσει τον καρκίνο. Δυστυχώς στις 31 Ιανουαρίου άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του.

Γίγας progressive μπασίστας. Τεράστια καριέρα δίπλα σε άλλους "γίγαντες".

RIP. 

αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι φεύγουν και πριν την ώρα τους ....

οι τελευταίοι δυό ούτε καν εβδομηντάρησαν....

Τι να πεις!

για τα γουστα μου  , πιθανων ο πληρεστερος καλλιτεχνης που ειχα την τυχη να ακουσω ποτε . Απο τις χαρακτηρικοτερες φωνες , δεν υπηρχε περιπτωση να τον μπερδεψεις με αλλου , μαγευτικη .

Ειχε ενα πολυ ιδιαιτερο χαρακτηρα στις συνθεσεις του με το  μελοδραματικο και χαρουμενο στοιχειο να εναλλασονται .  Εκπληκτικες προσωπικες δουλειες , ξεχωριζω τα battle lines , sub rosa (live)  και το soundtrack για την ταινια chasing the deer .

Δεν ημουν τοσο φαν των King Crimson ,UK  αλλα κυριως των Asia ...

τι κομματια να διαλεξει κανεις απο τον Wetton ...

το μεγαλο του hit ακουστικο 

Τόσο τεράστιο τραγούδι ήταν (καθόλου ειρωνικό ποστ).

ασφαλως και ειναι τεραστιο κομματι το heat of the moment , σουπερ χιτ σε εποχες που για να γινει κατι επιτυχια συνηθως ειχε εκτος απο 'αγκιστρι ' και ποιοτητα .

Ελπιζω να μην χαλαω το θεμα ,

Θυμαμαι μια συνεντευξη του πριν χρονια , σε καποιο διαλειμα της καριερας του , που εμφανιζοταν σε μια τοπικη παμπ της πολης του ( νομιζω ειναι απο καποια μικρη  επαρχιακη πολη ) και ο δημοσιογραφος τον ρωτουσε .'Καλα εχεις τρελαθει στις συναυλιες , παιζεις συνεχεια σε χιλιαδες κοσμο , τι σου προσφερει να παιζεις στην παμπ της γειτονιας σου σε 20-30 θαμωνες με μια κιθαρα μονο? ' . Και του απαντησε  ' μα αυτο ειμαι , μουσικος , αυτο ξερω να κανω και αυτο νιωθω  ανεξαρτητα ποσοι με βλεπουν .' 

Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι το ποσα βιντεο  tribute εχουν ανεβει προς τιμην του στις 2 αυτες μερες . 

μια απο τις ωραιοτερες μπαλαντες του

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back