- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,003
Αυτό και αν είναι ελληνική νοοτροπία πάντως, ναι;Ιδανικα θα επρεπε να γινεται με μπυρες

Αυτό και αν είναι ελληνική νοοτροπία πάντως, ναι;Ιδανικα θα επρεπε να γινεται με μπυρες
Μπααα... και οι "έντεχνοι" σεσσιονάδες καλά περάσανε, ξέρω τι λέω.Στην Ελλαδα αστακομακαροναδα μονο οι σκυλαδες.
1ον Μην " πικρενεσαι" για λογαριασμό του....έχει 7 μύρια.Οταν βγαινεις και κανεις τετοια δηλωση που εχει ας πουμε καποιο βαρος ζυγιζεις την προϊστορία σου και τα λογια σου. Και οσον αφορα την πρωτη ο Appice και κυριωτερη επιδραση αναμεσα στα μεγαλυτερα ονοματα στο χωρο ηταν και μουσικες σπουδες ειχε και βιβλια εχει γραψει και εχει τιμηθει επανειλημμενα. Η δισκογραφια του και συνεργασίες του ηταν εντυπωσιακές αν και οχι τεραστιες αλλα παντως αρκετες να τον φερουν εκει που βρίσκεται οικονομικα αλλα και να υπαρχει ενδιαφερον για αυτον στην αγορα.
Τωρα το οτι ειναι αγνωστος σε ενα κιθαριστικο φόρουμ στην Ελλαδα μαλλον επομενο ειναι.
τύπους σαν τον ντραμμερ (Appice) , τη δήλωση του οποίου σχολιάζουμε, που έμαθε να ζει με μυρια για επιτυχία που έκανε πριν 40 έτη ....και κανένα πανειστήμιο μουσικό δεν τελείωσε. (
Αμα ψαξω τους συμφωνουντες ταξι δεν γεμιζουμε
4ον Η τέχνη , θέλει δύο πράγματα. Ταλέντο και Έμπνευση.
Τίποτα από αυτά τα 2 δεν απαιτεί χρόνο.
Ότι πρέπει π.χ να αμοίβεται ένας συνθέτης ....... και για τον χρόνο που έκανε να μάθει κιθάρα ή μουσική ή πιάνο ή αρμονία;
Σαν να λέμε ότι και ο λογοτέχνης πρέπει να αμοίβεται για τον χρόνο που έκανε να μαθει γραμματική και συντακτικό.
Δηλαδή όλοι θα ξεκινησουν με +12 χρόνια αμοιβόμενης προυπηρεσίας.
παντού στον κόσμο οι φελοί πουλάνε δισμύρια και τους αγοράζουν τα κλικς.απλά όπως ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο οι μη πανεπιστιμιακες σπουδές αυτού του τύπου, κυρίως σε ιδιωτικές σχολές ΔΕΝ εξισωνονται με αυτές.
παντού στον κόσμο οι φελοί πουλάνε δισμύρια και τους αγοράζουν τα κλικς.
Προ κλικ οι φελοί δεν βγαζανε δίσκο διότι οι μανατζαρέοι δεν θέλανε να χάσουν τη θέση τους
Βασικά δεν χρονοχρεωνω ποτέ..... κακώς ίσως.LK εσύ όντας επαγγελματίας σίγουρα θα σου έχει τύχει να υπογράψεις κάποιο χαρτί που δεν σου πήρε πάνω από 5' να το συντάξεις το οποίο δεν το χρέωσες βάσει του πόσο σου πήρε να το κάνεις, αλλά βάσει του ότι είσαι νομικός![]()
Κ εσύ μαικιους ε? ?Μου θυμίζει μαθητές που βγαίνουν πρώτοι στις πανελλήνιες με 19.999 μόρια και λένε μετά στις ειδήσεις ''ε απλά είχα πρόγραμμα, και καφέδες πήγαινα, και videogames έπαιζα,πήγαινα και σε κλαμπ...'' π@π@ριες λένε, διαβάζανε 20 ώρες το 24ωρο και η μάνα τους τους έφερνε και την χέστρα την ώρα που διαβάζανε για να μην χάνουν χρόνο(αναφέρομαι ξαναλέω σε αυτούς που έγραψαν 19.999 ΜΟΡΙΑ)
"BTW όλα αυτά περί...πανεπιστημιακης παιδείας των μουσικών είναι απλά "ρίχνουμε άδεια να πιάσουμε γεμάτα " μια και στην Ελλάδα ΥΠΑΡΧΟΥΝ τέτοιες σπουδές δηλ.πανεπιστημιακες.
απλά όπως ΠΑΝΤΟΥ στον κόσμο οι μη πανεπιστιμιακες σπουδές αυτού του τύπου, κυρίως σε ιδιωτικές σχολές ΔΕΝ εξισωνονται με αυτές.
τρίχες κατσαρές δηλαδή που η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επίπτωση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στους εγχώριους καλλιτέχνες είναι μια θέση στο ΔΗΜΟΣΙΟ που έτσι κι αλλιώς αφορά το πολύ 50 άτομα. "
Εκεί τα σεβόμαστε τα χρόνια που έχουν μελετήσει μάλλον.Και οι γιατροί πέντε λεπτά πας και δίνεις πενηντάρικο.
Παιδία , στον γιατρό δεν του δίνεις 50ρικο για τα να πέντε λεπτα του, αλλά για να σε ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.
Μην το μπερδευουμε.
Αν καταφερε να βαλει λοιπόν διάγνωση σε 5 λεπτα (άρα σημαίνει ότι ξέρει) και να σε κάνει καλά (να σου δωσει τη σωστη θεραπεία) , και λιγα του έδωσες.
Όχι πάντα. Εγώ έδωσα πρόσφατα 50ρικο για να μου πει "δεν έχεις τίποτα, άγχος είναι". Μου βάρεσε και την πλάτη όμως φιλικά, άξιζε.?Παιδιά , στον γιατρό δεν του δίνεις 50ρικο για τα να πέντε λεπτα του, αλλά για να σε ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.
Μην το μπερδευουμε.
Αν καταφερε να βαλει λοιπόν διάγνωση σε 5 λεπτα (άρα σημαίνει ότι ξέρει) και να σε κάνει καλά (να σου δωσει τη σωστη θεραπεία) , και λιγα του έδωσες.
Όχι , πας σε άλλον , και κλαις το 50αρικοΔεν συμφωνώ.
Αν δηλαδή δεν τα καταφέρει να σε κάνει καλά (είτε γιατί δεν έκανε σωστή διάγνωση, είτε γιατί το φάρμακο που σου έδωσε δεν σε βοήθησε) τι κάνεις?
Πας πίσω και του ζητάς το 50άρικο?
Αν πληρώνεσαι ΜΟΝΟ την επίσκεψη και εισαι αναποτελεσματικός....θα πληρωθείς μερικές επισκέψεις και στο τέλος δεν θα έχεις επισκέπτες...Την επίσκεψη πλερώνεις τελικά.
Κ εσύ μαικιους ε? ?
Δύσκολο θέμα πάντως. Πολλά σκέφτομαι και όλα διστάζω να τα γράψω. Εντέλει, ας ανοίξουμε όλοι ένα πάτρεον. Κι όποιος προαιρείται. Μπορεί εγώ να παίζω κουτσά στραβά μία κλίμακα, αλλά να είμαι ομορφόπαιδο και να τα λέω ωραία. Άλλος μπορεί να είναι μουντρούχος ακοινώνητος αλλά να παίζει παπάδες. Ο καθένας πιστεύω θα δεχτεί βοήθεια και χορηγίες για να "μπορέσει να συνεχίσει να δουλεύει στην τέχνη του" από το ανάλογο κοινό που προσελκύει.
Αν πληρώνεσαι ΜΟΝΟ την επίσκεψη και ΔΕΝ εισαι αναποτελεσματικός....θα πληρωθείς μερικές επισκέψεις και στο τέλος δεν θα έχεις επισκέψεις...
Κοίτα αν με ρωτας αν έχω πάρει αεριτζίδικα λεφτά ,ναι υηρξαν περιπτωσεις που πήρα.@LK ναι καταλαβαίνω απλά εννοούσα κάτι πιο τυποποιημένο, από μια απλή υπογραφή μεταφρασμένου κειμένου μέχρι κάτι από τα άπειρα γραφειοκρατικά χαρτιά που ζητάνε μια υπογραφή δικήγορου (ή μηχανικού ή μηχανολόγου) για κάτι που εξώφθαλμα ισχύει, απλά για την πιστοποίηση του πράγματος.