Μπορούμε να κάνουμε και ερωτήσεις master?Zωντανή ροη , ο cos_dr φτιαχνει soundtrack
Μια ωρα δικός σας χαχαχαχαχχαχ
Έχει.πω πω, έβγαλα τα σκυλιά έξω και έχασα όλη την υπόθεση....
επανάληψη δεν έχει?
Μπορούμε να κάνουμε και ερωτήσεις master?
EDIT: Τόση ώρα βλέπω, και βαρέθηκα. Σεξ δεν έχει?
Θα ήθελα να μάθω γιατί έχεις τόσο σκοτεινό περιβάλον. Πώς βλέπεις που είναι το ποτήρι της μπύρας ή το τασάκι?δέχομαι και ερωτήσεις.
Τι θές να μάθεις?
Τα μυστικά της σύνθεσης?
Για τους ιλλουμινάτι?
Γιατί μου αρέσει να δουλεύω στα σκοτεινά.Θα ήθελα να μάθω γιατί έχεις τόσο σκοτεινό περιβάλον. Πώς βλέπεις που είναι το ποτήρι της μπύρας ή το τασάκι?
Εχει αρχή, μέση, τέλος.
Αφού είναι αλήθεια ...σόρυ φούζιε, δεν ήθελα να σε αντιγράψω, ειλικρινά δεν πρόσεξα ότι το είπες και συ
λοιπόν
μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πολύ μεγαλύτερο.
Απίστευτο το ότι είναι μισό λεπτό.
Εχει αρχή, μέση, τέλος.
thumbs up κι απο μένα....
(βέβαια το δικό μου θα είναι καλύτερο... :classic_rolleyes: , αλλά τον συμπαθώ τον Κώστα ιδιαίτερα :classic_love: )
Για τα γούστα μου είναι εκπληκτικό.
Έχει αρχή μέση τέλος, έχει θεματάρα, έχει παραλλαγάρα του θέματος, είναι intense, απίθανο.
Θα έλεγα ότι αν ήμουν εγώ ο κριτής θα είχε τεράστιες πιθανότητες νίκης.
Μπράβο ρε Κώστα, ειλικρινά μπράβο.
Μόνο εκεί κοντά στο 0:21- 0:24 κάτι παίζει με τον χρόνο (μάλλον είναι κάποιο εφφέ που η ουρά του δεν πατάει καλά χρονικά), εκτός αυτού, από μένα 100 βαθμοί με άριστα το 10.
καλά...άμα ακούσεις αυτό που θα βάλω ίσως αναθεωρήσεις.... :classic_ninja:Mα είσαι καλύτερος. Αντικειμενικά.
καλά...άμα ακούσεις αυτό που θα βάλω ίσως αναθεωρήσεις.... :classic_ninja:
:classic_blush: :classic_blush:Δεν παει ετσι.
Η εν γένει μουσική πορεία μετράει.
Αν και ειμαι σιγουρος πως θα ειναι πολύ καλό.
Δεν ειναι δυνατόν να βγάλεις κατι που δεν ειναι καλό, αμα εισαι καλός και έχεις μια μουσική πορεία.
Μονο επίτηδες μπορείς να το κάνες. Αυτή ειναι η θεωρία μου.
Έτσι ειναι.
Πάντως Κώστα το θεωρώ πολύ κρίμα που δεν ασχολήθηκες ενδελεχώς με τα soundtrack.
Το 'χεις τόσο πολύ, που αν είχες ασχοληθεί σοβαρά, σε φαντάζομαι επαγγελματία, να γράφεις μουσική για πολύ μεγάλα ονόματα, και τεράστιες παραγωγές στο Hollywood.
Ο Κώστας είναι ταλέντο, τελεία και παύλα! Τον "παρακολουθώ" από το 2008 (πριν ακόμη γίνω μέλος του σάιτ) και πέρα από την πλάκα και τα αστεία (και τις αριστερές του ιδέες χαχαχαχαχαχαχαχα...?) ίσως και εάν οι περιστάσεις ήταν διαφορετικές να ήταν διάσημος και δεν εννοώ μόνο στον μικρόκοσμο του Noiz. Και όχι δεν με πλήρωσε, δεν μου έταξε θέση στο δημόσιο και ούτε κάποια άλλα "προνόμια" για να τα γράψω όλα αυτά.....?Πάντως Κώστα το θεωρώ πολύ κρίμα που δεν ασχολήθηκες ενδελεχώς με τα soundtrack.
Το 'χεις τόσο πολύ, που αν είχες ασχοληθεί σοβαρά, σε φαντάζομαι επαγγελματία, να γράφεις μουσική για πολύ μεγάλα ονόματα, και τεράστιες παραγωγές στο Hollywood.