- Πόντοι
- 4,208
που αναφερεται στους κανονισμους οτι αποδεχομαι οτι θα δω διαφημισεις?
Σε υποχρέωσε κανένας να δεις?
Εσύ δεν είπες μόνος σου βρε ότι δεν βλέπεις?
Είπε κάποιος ότι έκανες παράβαση κανονισμών?
που αναφερεται στους κανονισμους οτι αποδεχομαι οτι θα δω διαφημισεις?
Το κειμενο που κουοταρω ειναι του Λακη πιο πανωΣε υποχρέωσε κανένας να δεις?
Εσύ δεν είπες μόνος σου βρε ότι δεν βλέπεις?
Είπε κάποιος ότι έκανες παράβαση κανονισμών?
Μηπως να έπαιρνες και για μενα?Ποιά επίθεση; Και μόλις είχα πειστεί ότι παρεξήγησα και πήγαινα να αγοράσω το μπλουζάκι.
Γιατί δεν ήξερες ότι έχει διαφημίσεις όταν έκανες εγγραφή;Μεχρι να πιουμε τον γκαφε με τις 3 ζαχαρες μου υποδεκνυει καποιος που αναφερεται στους κανονισμους οτι αποδεχομαι οτι θα δω διαφημισεις?
Το ίδιο είναι.
Οχι.Γιατί δεν ήξερες ότι έχει διαφημίσεις όταν έκανες εγγρατ ;
Ήξερες
Δεν μου λες;Οχι.
Διοτι ειχα adblocker χρόνια τωρα.
Κατα τυχη το εμαθα οταν ξανα εστησα pc.
Νομιζω ημουν ο πρωτος ή ο μονος που ζητησα dark mode και εγινε. Ισως λογω συνεισφοράς?Δεν μου λες;
Το ιντερφέϊς του νοιζ σε αρέΖει ή να το αλλάξουν μόνο για εσένα επειδή έχεις συνεισφορά.
Διότι δεν υπέγραψες και πουθενά κατά την εγγραφή σου ότι θα είναι έτσι... Θα χεις και δίκιο δηλαδή.
Εκτός αν δεν το βλέπεις και αυτό σωστά... Μην έβαλες και κάνα φίλτρο στο μόνιτορ...ξέρω γω.
Είδες όταν το ζητάς ευγενικά;Νομιζω ημουν ο πρωτος ή ο μονος που ζητησα dark mode και εγινε. Ισως λογω συνεισφοράς?
Η ουσία είναι ότι ο @dimsonic θεωρεί ότι παρείχε μία αξία στο forum και εφόσον την παρείχε, αυτή θα μπορούσε να είναι ανταλλάξιμη και η απάντηση του πρώην ιδιοκτήτη @Yannis Methenitis ήταν ότι εφόσον είναι ένας ερασιτέχνης που δεν θα τον πλήρωνε από μόνο του κανείς, αυτά που γράφει δεν έχουν κάποια αξία, τουναντίον έχει μετατρέψει το forum σε ημερολόγιο.
Μα ευγενικα ειπα οτι τα μελη προσφέρουν ενω οι επισκεπτες χαβαλεδιαζουν
Οπως εχει παρατεθει επανω ειναι ΛΑΘΟΣ κ ΨΕΥΔΕΣ.ΟΚ, και τι κάνουμε όταν δεν εκτιμάται η προσφορά μας; Ανάλογα... αν πεινάνε τα παιδιά μας και παίρνουμε μισθό... κάνουμε την κορόϊδα... αλλιώς αποχωρούμε και τελειώνει η υπόθεση, άντε να πούμε και δύο-τρεις κουβέντες πριν αποχωρήσουμε.
Σε μία-δύο-τρεις μέρες, αυτό το thread θα τελειώσει και τότε ο dimsonic θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ζωή του είναι πιο ενδιαφέρουσα ΜΕ noiz, παρά ΔΙΧΩΣ noiz. Η ανταλλαγή αξιών θα έχει συντελεστεί και θα τελειώσει η υπόθεση.
Ή θα συνεχίσει να προτιμά τη στάση του θιγμένου, αλλά πλέον χωρίς τη δυνατότητα να παίζει με τα άλλα παιδάκια σε αυτό το νήμα. Τι θα κάνει, θα ανοίγει ένα την ημέρα με το ίδιο θέμα;
Με σενα πρεπει να πιω μπυρα τωρα?Με την δική σου λογική μάλλον το ανάποδο ισχύει.
Οι επισκέπτες προσφέρουν (αφού βλέπουν διαφημίσεις) ενώ τα μέλη χαβαλεδιάζουν.
Αχχχ μια χαρά το πήγαινες στις δυο πρώτες παραγράφους, πάτησα και το like και μετά....ΟΚ, και τι κάνουμε όταν δεν εκτιμάται η προσφορά μας; Ανάλογα... αν πεινάνε τα παιδιά μας και παίρνουμε μισθό... κάνουμε την κορόϊδα... αλλιώς αποχωρούμε και τελειώνει η υπόθεση, άντε να πούμε και δύο-τρεις κουβέντες πριν αποχωρήσουμε.
Σε μία-δύο-τρεις μέρες, αυτό το thread θα τελειώσει και τότε ο dimsonic θα αναγκαστεί να παραδεχθεί ότι η ζωή του είναι πιο ενδιαφέρουσα ΜΕ noiz, παρά ΔΙΧΩΣ noiz. Η ανταλλαγή αξιών θα έχει συντελεστεί και θα τελειώσει η υπόθεση.
Ή θα συνεχίσει να προτιμά τη στάση του θιγμένου, αλλά πλέον χωρίς τη δυνατότητα να παίζει με τα άλλα παιδάκια σε αυτό το νήμα. Τι θα κάνει, θα ανοίγει ένα την ημέρα με το ίδιο θέμα;
Ναι κ να του παρεις δωρο αυτοΟπως εχει παρατεθει επανω ειναι ΛΑΘΟΣ κ ΨΕΥΔΕΣ.
ο dim ειπε διαφημισεις ας δουν οι επισκεπτες. Διοτι τα μελη συνεισφερουν ουτως ή αλλως. Ειτε με 1 ή 1000 ή 10000 ποστς.
Ας μου ελεγε καποιος οτι κανω λαθος.
Αν αυτου ΑΛΛΑ μου ειπαν.
Με σενα πρεπει να πιω μπυρα τωρα?
Δηλαδή ο dim είναι ερασιτέχνης μουσικός και ο Γιάννης είναι ο μαγαζάτορας που βάζει live?
Και πάει να πλερωθεί ο dim και του λέει ο Γιάννης "δεν σε πλερώνω ρε, αυτά που παίζεις δεν στέκονται επαγγελματικά, σε καμία πίστα δεν θα σε πλερώνανε γι' αυτά", κι ο dim του λέει "εγώ σου φέρνω κόσμο και κρατάω ζωντανό το μαγαζί", και του λέει ο Γιάννης "εσύ δεν παίζεις μουσική εδώ, την μελέτη σου κάνεις, το μαγαζί κρατιέται απ' τα ποτά που πουλάω", και μετά του λέει ο dim "αν δεν έφερνα εγώ κόσμο παίζοντας, δεν θα πούλαγες τα ποτά ασούμε" και του απαντάει ο Γιάννης "τώρα τι θες να σου πω να πλερώσεις κι εσύ τα ποτά?" και τότε ο dim διαμαρτυρήθηκε και μπήκε ο LK και ζήτησε να δει τα συμφωνητικά και του είπε ο dim ότι είναι προφορικά αλλά ο Γιάννης είπε ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία, και τότε ....
Ο Βουλγαράκης ακόμα επιμένει ότι ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
Ο Πέτρος Γαϊτάνος ίδρυσε τελικά το γκλαμ μέταλ συγκρότημα που πάντα ήθελε.
Στο βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.
Αχχχ μια χαρά το πήγαινες στις δυο πρώτες παραγράφους, πάτησα και το like και μετά....
Κι ενώ μια απάντηση σαν την προηγούμενη του @LK πχ, (αλλά και πολλές άλλες που δώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των νημάτων) θα μπορούσαν να κλείσουν το θέμα για εμένα, προσωπικά ασχολήθηκα γιατί θεωρώ ότι αν μη τι άλλο, η ελάχιστη αξία που έχει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ευγενής συμμετοχή στο forum είναι το να μη σε προσβάλλουν. Γιατί το "αυτά που γράφεις δεν έχουν αξία" πάνω σε σχεδόν οποιοδήποτε pretext, είναι προσβλητική αντιμετώπιση.