- Πόντοι
- 1,788
Την αγένεια που την είδες ακριβώς.Η ουσία είναι ότι ο @dimsonic θεωρεί ότι παρείχε μία αξία στο forum και εφόσον την παρείχε, αυτή θα μπορούσε να είναι ανταλλάξιμη και η απάντηση του πρώην ιδιοκτήτη @Yannis Methenitis ήταν ότι εφόσον είναι ένας ερασιτέχνης που δεν θα τον πλήρωνε από μόνο του κανείς, αυτά που γράφει δεν έχουν κάποια αξία, τουναντίον έχει μετατρέψει το forum σε ημερολόγιο.
Κι ενώ μια απάντηση σαν την προηγούμενη του @LK πχ, (αλλά και πολλές άλλες που δώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των νημάτων) θα μπορούσαν να κλείσουν το θέμα για εμένα, προσωπικά ασχολήθηκα γιατί θεωρώ ότι αν μη τι άλλο η ελάχιστη αξία που έχει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ευγενής συμμετοχή στο forum είναι να μη σε προσβάλλουν τουλάχιστον. Γιατί το "αυτά που γράφεις δεν έχουν αξία" πάνω σε σχεδόν οποιοδήποτε pretext, είναι προσβλητική αντιμετώπιση.
Σου είπα ότι από άποψη νομικού ενδιαφέροντος ή πλαίσιου (όπως λες) αυτή ακριβώς την περίπτωση κλήθηκες να αντιμετωπίσεις....του "Γιωργάκη".
Θα μπορούσες να πεις στην είσοδο "ότι εγώ είμαι μέλος της μπάντας και δεν συμφωνήθηκε να πληρώσω εισιτήριο _ παρακαλώ ενημερώστε τον οργανωτή". Το ότι κουβαλήσεις ή το ότι θα παίξεις είναι μέρος της συμφωνίας σας την οποία αποδέχθηκες.