Αλλαγή πορείας....

Status
Not open for further replies.
Η ουσία είναι ότι ο @dimsonic θεωρεί ότι παρείχε μία αξία στο forum και εφόσον την παρείχε, αυτή θα μπορούσε να είναι ανταλλάξιμη και η απάντηση του πρώην ιδιοκτήτη @Yannis Methenitis ήταν ότι εφόσον είναι ένας ερασιτέχνης που δεν θα τον πλήρωνε από μόνο του κανείς,  αυτά που γράφει δεν έχουν κάποια αξία, τουναντίον έχει μετατρέψει το forum σε ημερολόγιο. 

Κι ενώ μια απάντηση σαν την προηγούμενη του @LK πχ, (αλλά και πολλές άλλες που δώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των νημάτων) θα μπορούσαν να κλείσουν το θέμα για εμένα, προσωπικά ασχολήθηκα γιατί θεωρώ ότι αν μη τι άλλο η ελάχιστη αξία που έχει η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ευγενής συμμετοχή στο forum είναι να μη σε προσβάλλουν τουλάχιστον. Γιατί το "αυτά που γράφεις δεν έχουν αξία" πάνω σε σχεδόν οποιοδήποτε pretext, είναι προσβλητική αντιμετώπιση.   
Την αγένεια που την είδες ακριβώς.

Σου είπα ότι από άποψη νομικού ενδιαφέροντος ή πλαίσιου (όπως λες) αυτή ακριβώς την περίπτωση κλήθηκες να αντιμετωπίσεις....του "Γιωργάκη".

Θα μπορούσες να πεις στην είσοδο "ότι εγώ είμαι μέλος της μπάντας και δεν συμφωνήθηκε να πληρώσω εισιτήριο _ παρακαλώ ενημερώστε τον οργανωτή". Το ότι κουβαλήσεις ή το ότι θα παίξεις είναι μέρος της συμφωνίας σας την οποία αποδέχθηκες.

η έξτρα ζάχαρη χρεώνεται. 

σε ενδεχόμενο άρνησης πληρωμής του Λάκη του επιπλέον ποσού, το post στο noiz γίνεται δεκτό στο δικαστήριο σαν αποδεικτικό στοιχείο;... να ξέρομεν δηλαδής γιατί ποτέ δεν ξερς που θα μας χρησιμεύσουν τα γραφόμενά μας εδώ...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ποτέ δεν ξερς που θα σου χρησιμεύσουν τα γραφόμενά μας εδώ...?

Έχεις το δικαίωμα να μην μιλήσεις, ότι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στο δικαστήριο.

Συγγνώμη ρε παιδιά, να καταλάβω κι εγώ, γιατί με τις αναγωγές χάθηκα.

Δηλαδή ο dim είναι ερασιτέχνης μουσικός και ο Γιάννης είναι ο μαγαζάτορας που βάζει live?

Και πάει να πλερωθεί ο dim και του λέει ο Γιάννης "δεν σε πλερώνω ρε, αυτά που παίζεις δεν στέκονται επαγγελματικά, σε καμία πίστα δεν θα σε πλερώνανε γι' αυτά", κι ο dim του λέει "εγώ σου φέρνω κόσμο και κρατάω ζωντανό το μαγαζί", και του λέει ο Γιάννης "εσύ δεν παίζεις μουσική εδώ, την μελέτη σου κάνεις, το μαγαζί κρατιέται απ' τα ποτά που πουλάω", και μετά του λέει ο dim "αν δεν έφερνα εγώ κόσμο παίζοντας, δεν θα πούλαγες τα ποτά ασούμε" και του απαντάει ο Γιάννης "τώρα τι θες να σου πω να πλερώσεις κι εσύ τα ποτά?" και τότε ο dim διαμαρτυρήθηκε και μπήκε ο LK και ζήτησε να δει τα συμφωνητικά και του είπε ο dim ότι είναι προφορικά αλλά ο Γιάννης είπε ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμφωνία, και τότε ....
Εγω δε συμφωνω με τον παραλληλισμο κ το εγραψα

Πηρα το ερωτημα του kpeyου σαν κυριολεκτικο κ ειπα την αποψη μου. 

@kpeyos

Το έχω απαντήσει όλα αυτα.

Παραμένεις όμως στο νομικίστικο κομμάτι του θέματος. Άρα αν επάγω το συμπέρασμα ότι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 

Την αγένεια που την είδες ακριβώς.

Σου είπα ότι από άποψη νομικού ενδιαφέροντος ή πλαίσιου (όπως λες) αυτή ακριβώς την περίπτωση κλήθηκες να αντιμετωπίσεις....του "Γιωργάκη".

Θα μπορούσες να πεις στην είσοδο "ότι εγώ είμαι μέλος της μπάντας και δεν συμφωνήθηκε να πληρώσω εισιτήριο _ παρακαλώ ενημερώστε τον οργανωτή". Το ότι κουβαλήσεις ή το ότι θα παίξεις είναι μέρος της συμφωνίας σας την οποία αποδέχθηκες.
Όχι, εδώ υπήρξε παρεξήγηση. Δεν αναφέρομαι σε κάποια αγένεια από εσένα. Ίσα ίσα, νομικίστικα ξενομικίστικα θα μπορούσε να έχει δωθεί εξαρχής μια τέτοια απάντηση και να κλείσει το θέμα χωρίς πολλά. Δε θα ασχολούμουν ούτε εγώ σε αυτή την περίπτωση. 

ι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 
γιατί, δεν είναι?

Είναι δυνατόν κάτι να είναι νόμιμο και να μην είναι και ηθικό?

γιατί, δεν είναι?

Τι θα πει "ηθικό"?

Παραμένεις όμως στο νομικίστικο κομμάτι του θέματος. Άρα αν επάγω το συμπέρασμα ότι για σένα ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό, θα είμαι σωστός; 

Θα είσαι σωστός όταν εσύ πάψεις να είσαι αγενής.

Διοτι,όχι ότι προσβάλλομαι, αλλά εγώ είμαι νομικός και τοποθετούμαι νομικά... όχι νομικιστικα.

Θα δεχόμουν τον όρο (νομικιστικα)  αν σου χα,  κατόπιν προηγούμενης μας συμφωνίας , δώσει το οκ να κάνεις πλάκα με την επιστήμη μου.

Δες στο δίνω το οκ.... διότι εσύ επικαλείσαι "αγένεια", χωρίς να υφίσταται, όταν δεν συμφωνουν μαζί σου.

Είπες ότι ασχολείσαι με τα ναυτιλιακά.Εγω δεν σε είπα ότι ασχολείσαι με βαρκούλες π.χ.

Ήρεμα παιδιά, ήρεμα τώρα, τελείωσε εντάξει, δεν τρέχει τίποτα. :classic_tongue:

γιατί, δεν είναι?

Η ηθικη ειναι προσωπικο ζητημα κ συνολο προσωπικων πεποιθησεων . Η δικη μου μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου. Για την ακριβεια η δικη μου αυριο μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου χτες.

Το νομικο πλαισιο (αν κ αυτο μπορει να αλλαξει) αφορα κ ειναι ιδιο για τους παντες 

Θα είσαι σωστός όταν εσύ πάψεις να είσαι αγενής.

Διοτι,όχι ότι προσβάλλομαι, αλλά εγώ είμαι νομικός και τοποθετούμαι νομικά... όχι νομικιστικα.

Θα δεχόμουν τον όρο (νομικιστικα)  αν σου χα,  κατόπιν προηγούμενης μας συμφωνίας , δώσει το οκ να κάνεις πλάκα με την επιστήμη μου.

Δες στο δίνω το οκ.... διότι εσύ επικαλείσαι "αγένεια", χωρίς να υφίσταται, όταν δεν συμφωνουν μαζί σου.

Είπες ότι ασχολείσαι με τα ναυτιλιακά.Εγω δεν σε είπα ότι ασχολείσαι με βαρκούλες π.χ.
Πρώτον δε σε ξέρω, θυμόμουν ότι υπάρχει κάποιος δικηγόρος εδώ μέσα αλλά απο την υπογραφή σου νόμιζα ότι είσαι φωτογράφος. Άρα ΟΚ, ανακαλώ το νομικίστικα με την υποσημείωση ότι εσύ ήσουν αυτός που απαξίωσες όλο αυτό το πλαίσιο συμφωνιών γράφοντας για μαμάδες κλπ. Οπότε cool.  

ΑΝ θες όμως απάντησε κιόλας: Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;

Η ηθικη ειναι φιλοσοφικος κλαδος, η νομικη ειναι επιστημη, και αυτοι που εμπλεξαν πρωτοι αυτα τα δυο σε μια φραση για να πουνε την παρολα τους ειναι μ*λ*κες πολιτικοι.

Διότι εσύ επικαλείσαι "αγένεια", χωρίς να υφίσταται, όταν δεν συμφωνουν μαζί σου.
Πού συνέβη αυτό;

Η ηθικη ειναι προσωπικο ζητημα κ συνολο προσωπικων πεποιθησεων . Η δικη μου μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη σου. Για την ακριβεια η δικη μου αυριο μπορει να ειναι διαφορετικη απο τη δικη μου χτες.
Υπάρχουν όμως κάποιες πράξεις που είναι κοινά αποδεκτές και ορθές ή κοινά ανάρμοστες και λανθασμένες στην κοινωνία μας.

Όσο αφορά τη νόμο πάντως, ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

Για να έχουμε μια βάση του πως αντιλαμβανόμαστε την ηθική.

χαχαχαχαχααχαχαχχ?

Πρώτον δε σε ξέρω, θυμόμουν ότι υπάρχει κάποιος δικηγόρος εδώ μέσα αλλά απο την υπογραφή σου νόμιζα ότι είσαι φωτογράφος. Άρα ΟΚ, ανακαλώ το νομικίστικα με την υποσημείωση ότι εσύ ήσουν αυτός που απαξίωσες όλο αυτό το πλαίσιο συμφωνιών γράφοντας για μαμάδες κλπ. Οπότε cool.  

Εγώ είπα ότι δεν υπήρχε συμφωνία.Δεν απαξίωσα  το πλαίσιο της συμφωνίας σας.Η απάντηση μου για τις " μαμάδες"  αφορούσε την δική σου τοποθέτηση "ότι είμαι λάθος που λέω ότι δεν είχατε σωστή συμφωνία, και ότι η αδυναμία κατάρτισης συμφωνίας , κατά τα λεγόμενα σου, οφειλόταν στο οτι είχατε να επιλύσετε κάνα σπουδαία νομικό ζήτημα."

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back