Αληθινά ονόματα στο forum του Noiz 🤘

Είχα το ίδιο nickname στο forum και στις Αγγελίες, since day 1.

Εχω κάνει τουλάχιστον μια εκατοστή συναλλαγές με συμφορουμίτες εδώ και πολλά χρόνια, δεν έτυχε όμως ποτέ να γνωρίσω κανέναν στις αγγελίες, που να είχε συνδέσει το nickname/όνομά του στις αγγελίες με το προφίλ του στο φόρουμ, όπως εγώ. Ίσως δεν ήμασταν πολλοί, ίσως δεν έτυχε.

Είχα το ίδιο nickname στο forum και στις Αγγελίες, since day 1.
Γεια σου ΜΙΧΑΛΗ μαέστρο!!!
Τι κάμεις!!! Χαιρετισμούς!!!!

Ο λογαριασμός μου στο Noiz είναι από τους παλαιότερους λογαριασμούς που ακόμα χρησιμοποιώ, τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι ο παλαιότερος εκτός από κάτι email που έχω από παλιά. Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι παιδιά 15 χρόνια... Υπάρχουν εδώ και πολύ παλαιότεροι αλλά για τα δεδομένα μου (βαριέμαι εύκολα και αλλάζω συνήθειες) αυτά είναι πολλά χρόνια. Πολύς κόσμος που με γνωρίζει από κοντά ξέρει ότι αυτός ο λογαριασμός ανήκει σε εμένα, είτε γιατί το έχω πει σε κάποιους εγώ κατά καιρούς, είτε από απροσεξίες μου, και έτσι με διαβάζουνε διάφοροι χωρίς όμως να μου το αναφέρουν. Ξέρουν που τους γράφω και αν δεν το ξέρουν το μαθαίνουν τώρα.. Με τόσο κόσμο που έχει μάθει ότι αυτός ο λογαριασμός μου ανήκει ανά τα χρόνια, το πιο λογικό θα ήταν να βάλω και τα στοιχεία μου να τελειώνει... Αλλά μου αρέσει το ''Άγιος'' είναι το πιο πετυχημένο μου ψευδώνυμο, είναι μυστήριο και παραπέμπει σε άνθρωπο της νύχτας άμα βάλεις λίγη φαντασία. Και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του ότι είμαι ενεργός στο Noiz από τον καιρό του Νώε

το ''Άγιος'' είναι το πιο πετυχημένο μου ψευδώνυμο
Να σου πω την αλήθεια το blue monk ήταν πιο ευρηματικό. Μπορεί να προτιμάς αυτό, αλλά το άλλο είχε περισσότερο μυστήριο

Είμαι ο Φοίβος, σκέτο.
Έλα δεν παίζει, θα έχεις και επίθετο. Εκτός αν είσαι Βραζιλιάνος, περνάς με το Socrates ξέρω γω γιατί έχεις καμιά δεκαριά ονόματα και βαριέσαι να τα λες

Αν και κάλλιστα κάποιος θα με χαρακτήριζε λαθραναγνώστη (δεν έχω δημιουργήσει κανένα νήμα και δεν έχω εκφράσει άποψη, παρόλα αυτά σαν την κυρά Κατίνα παρακολουθώ τα γραπτά σας), έπραξα και εγώ τα δέοντα.

Για να παίξουμε ένα παιχνίδι που θα αποκαλύψει το πρώτο σας όνομα.
FB_IMG_1773058164522.jpg

Αλεξίσφαιρο.

Αν και κάλλιστα κάποιος θα με χαρακτήριζε λαθραναγνώστη (δεν έχω δημιουργήσει κανένα νήμα και δεν έχω εκφράσει άποψη, παρόλα αυτά σαν την κυρά Κατίνα παρακολουθώ τα γραπτά σας), έπραξα και εγώ τα δέοντα.
Να εκφράσεις άποψη. Να πάρεις θέση σε καίρια θέματα όπως μαγνήτες, μαγνητάκια και τυλιχταδες, καθώς και για διάφορα πεταλοεξαρτήματα και πως αυτά επηρεάζουν τον ήχο σε συνδυασμό μεταξύ τους αλλά και μεμονωμένα... Και για ξύλα βέβαια πρέπει να τοποθετηθείς. Δεν υπάρχουν λαθραίοι αναγνώστες, μας διαβάζει όλη η Ελλάδα και λίγο Τουρκία (έχω πληροφόρηση)

Φίλιππε πες μας λίγο και το nickname πως βγαίνει ρε συ. Pantera θέλει να πει ο ποιητής; Και το 7; Γαύρος; Υποθέσεις κάνω απλά

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
209
Εμφανίσεις
11K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back