- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 48
Εγώ πάλι τον κύριο Αρβανίτη δεν το γνωρίζω,έχω γνωρίσει όμως τον Stel μεσα από τα βίντεο του καθώς τον παρακολουθώ από όταν είχε βγάλει το πρώτο του βίντεο.Και ναι θα συμφωνήσω ένας κιθαρίστας πρώτα κοιτάζει το practice και μετά το rig.Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις.Ο The Edge των U2 παρόλο που γρήγορα δάχτυλα δεν μπορείς να πεις ότι έχει ούτε και ιδιαίτερη τεχνική.Ο ήχος του για μένα είναι πολύ ιδιαίτερος με ac box,reverb και delay προγραμματισμένα έχει ηχάρα(σε τραγούδια όπως το pride,beautiful day,where the streets have no name.)Satanas είπε:Για να μπορεις κι εσυ να παιζεις ετσι με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κιθαρα...
Το να εχεις κιθαρες και να μην ξερεις να παιζεις αυτο ειναι το θεμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ....
Παμε αλλη μια τωρα να το εμπεδωσουμε οτι ο ΗΧΟΣ ειναι στα δαχτυλακια μας....
Ας διαβασουμε και τα σχολια απο κατω τι γραφουν ΟΛΟΙ
Τώρα για τους fan της tele ή της strat,αν θέλουν κατι σε αμερικανικο η μεξικάνικο σε προδιαγραφες μια καλή λύση είναι να κοιτάξουν σε partcasters στις αγγελίες οι οποίες ορισμένες φορές έχουν τιμή κίνας σε specs Μεξικού και με σχετικά μεγαλύτερο κόστος specs αμερικής.Σε αυτές τις partcasters βάζω ένα εύρως τιμής 150€ με 400€.
Συνοψίζοντας θέλω να πω ό,τι ο παίχτης κάνει το όργανο και όχι το όργανο τον παίχτη.Βέβαια εννοείται πως ο,τι ανάλογα το επιπεδο του καθενός υπάρχει και η αντίστοιχη κιθάρα.(ερασιτεχνική,ημιεπαγγελματική και επαγγελματική.)