"Ακούω τα πάντα"

Αν σου πει κάποιος/α αυτή τη φράση, βάλε του/της Gutalax. Τη μπάντα, όχι το καθαρκτικό.
Ένας πανκ φίλος μου με μύησε σε αυτή την μπάντα και έπιασα το reference χωρίς να χρειαστεί να το γκουγκλάρω. 😂

Σαν να ακούς την ταινία American Pie!! Βασικά American Pie + Jackass μαζί!!

Θα σου πω κάτι, με όλον τον σεβασμό, γιατί μου φαίνεσαι νεαρός.
Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις.
Με τα 50 χρόνια πείρας μου , 25 από αυτά δικηγορίας.
Μη διαλέγεις γυναίκα με βάση τη μουσική που λέει ότι ακούει.
Δεν τις νοιάζουν οι μουσικές και τα σινεμά τις γυναίκες.
Να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά τις νοιάζει (δεν το λέω επικριτικά).
Τώρα, επειδή θέλουν και μια νομιμοποίηση σε όλο αυτό, μπαίνουν και στο τριπακι να μιλήσουν και για μουσική και για σινεμά.
Αλλά δεν τις ενδιαφέρει αυτό.
Ούτε καν καριέρες κλπ
Όπως είπα, το ενδιαφέρον είναι μόνο γαμος- παιδιά και μετά διαζύγιο.
Ευτυχώς δηλαδή γιατί εξ αιτίας και του γάμου αγοράζω εγώ κιθάρες (πήρα αμερικανική strat γιατί γκρίνιαζε η γυναίκα του ενός και gibson les paul , γιατί γεννούσε η γυναίκα αλλού).
Καλά δε , για τα διαζύγια δεν το συζητάμε....αυτά είναι που αγοράζουν τις κιθάρες.

Θα σου πω κάτι, με όλον τον σεβασμό, γιατί μου φαίνεσαι νεαρός.
Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις.
Με τα 50 χρόνια πείρας μου , 25 από αυτά δικηγορίας.
Μη διαλέγεις γυναίκα με βάση τη μουσική που λέει ότι ακούει.
Δεν τις νοιάζουν οι μουσικές και τα σινεμά τις γυναίκες.
Να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά τις νοιάζει (δεν το λέω επικριτικά).
Τώρα, επειδή θέλουν και μια νομιμοποίηση σε όλο αυτό, μπαίνουν και στο τριπακι να μιλήσουν και για μουσική και για σινεμά.
Αλλά δεν τις ενδιαφέρει αυτό.
Ούτε καν καριέρες κλπ
Όπως είπα, το ενδιαφέρον είναι μόνο γαμος- παιδιά και μετά διαζύγιο.
Ευτυχώς δηλαδή γιατί εξ αιτίας και του γάμου αγοράζω εγώ κιθάρες (πήρα αμερικανική strat γιατί γκρίνιαζε η γυναίκα του ενός και gibson les paul , γιατί γεννούσε η γυναίκα αλλού).
Καλά δε , για τα διαζύγια δεν το συζητάμε....αυτά είναι που αγοράζουν τις κιθάρες.
Ισχύει αλλά δεν διαλέγω γυναίκα με βάση αυτά τα μουσικά/κινηματογραφικά κριτήρια αλλιώς θα γνώριζα μόνο επαγγελματίες μουσικούς και ηθοποιούς.

Πέραν των βιολογικών αναγκών υπάρχουν και οι πνευματικές ανάγκες ας το πω, αν η μουσική που ακούει κάποιος/α αυτά που εκθειάζει είναι τσακίρ κέφι και ας καίγεται ο διπλανός σου (σκυλάδικα π.χ.) σίγουρα μιλάμε για έλλειψη ταξικής συνείδησης και ταυτότητας.

Αν η ομορφιά είναι η γοητεία του Φαίνεσθαι, για μένα οι τέχνες είναι η γοητεία του Είναι.

Και μετά το διαζύγιο; Εκεί είναι το ερώτημα
Αν τα παιδιά είναι μικρά....με τα παιδιά.
Αν ξεπαιδιάσουν , κανα γυμναστήριο , κανα χορευτικό, κανα ορειβατικό, γενικά αδιάφορες συλλογικές δραστηριότητες.

Ξανά γάμος και ξανά διαζύγιο και μετά είτε γάμος είτε διαζύγιο, όποιο προλάβεις πριν

Για όσους ξαναπαντρεύονται απορώ τι δεν κατάλαβαν την πρώτη φορά. Μια φορά παντρεύεσαι (πλην ειδικών περιπτώσεων).
Υγ: Υποβόσκουσα ζήλεια που δεν μπορώ να πάρω κι εγώ κιθάρες από διαζύγια των άλλων 😅

Πάντως αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως η καψούρα του ερωτευμένου και η πίκρα του χωρισμένου αποτελούν τις καλύτερες βάσεις-εμπνεύσεις για δημιουργία τραγουδιών και μουσικής.

Αν τα παιδιά είναι μικρά....με τα παιδιά.
Αν ξεπαιδιάσουν , κανα γυμναστήριο , κανα χορευτικό, κανα ορειβατικό, γενικά αδιάφορες συλλογικές δραστηριότητες.
Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει. Άμα χωρίσεις, να χωρίσεις για να είσαι πιο χαρούμενος, όχι για να τρέχεις στα χορευτικά και τα βουνά 😅

Πάντως αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως η καψούρα του ερωτευμένου και η πίκρα του χωρισμένου αποτελούν τις καλύτερες βάσεις-εμπνεύσεις για δημιουργία τραγουδιών και μουσικής.
Στην Ελλάδα έχουμε μόνο το δεύτερο φίλτατε... Είμαστε του νταλκά

Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει. Άμα χωρίσεις, να χωρίσεις για να είσαι πιο χαρούμενος, όχι για να τρέχεις στα χορευτικά και τα βουνά 😅
Αν ήταν ευτυχισμένος κάποιος μέσα στον γάμο, δεν έχει κανένα λόγο να χωρίσει.
Άρα το λογικό είναι με το διαζύγιο να είναι σε καλλίτερη φάση.
Η ευτυχία είναι a whole different animal....που θέλει πολύ δουλειά με τον εαυτό σου.
Μπορεί να έχεις τα πάντα και να είσαι δυστυχής.

Για όσους ξαναπαντρεύονται απορώ τι δεν κατάλαβαν την πρώτη φορά.
Peter Pan Syndrome αν είσαι άντρας και Cinderella Complex αν είσαι γυναίκα. Ψάξτο.

Spoiler: άτομα που ζουν σαν αιώνιοι έφηβοι και δεν θέλουν να έχουν ευθύνες με ό,τι αυτές συνεπάγονται, επίσης αδυναμία συνειδητοποίησης των λαθών σου, το Ναρκισσιστικό σύνδομο με μία μίξη ανωριμότητας

Εγώ βρίσκω την ερώτηση ''τι μουσική ακούς'' ουσιαστική καθώς αν απαντήσει κανείς σωστά (δηλαδή κάποιο ψαγμένο συγκρότημα) υποδηλώνει μια καλλιέργεια, ότι έχει αφιερώσει κάποιο χρόνο στην ακρόαση μουσικής, ότι είναι μουσικόφιλος/η, κάτι που είναι μια καλή αρχή

Το ''ακούω τα πάντα'' μπορεί να σημαίνει ότι όντως ακούει πολλά είδη και δεν είναι κολλημένος/η με κάτι συγκεκριμένο αλλά τις πιο πολλές φορές σημαίνει απλώς ότι δεν αφιερώνει χρόνο στην ακρόαση μουσικής, η μουσική για αυτόν είναι κάτι που ακούγεται από πίσω στα μέρη που συχνάζει στο οποίο δεν δίνει και πολύ σημασία, ακαλλιέργητος/η μουσικά δηλαδή
Η μία εξήγηση είναι αυτή...η άλλη είναι 'ακουω σκυλαδικα αλλά ντρέπομαι να το πω'

Η μία εξήγηση είναι αυτή...η άλλη είναι 'ακουω σκυλαδικα αλλά ντρέπομαι να το πω'
Καμιά ντροπή αν ακούει κάποιος/α σκυλάδικα.

Απλά δεν θα συζητήσω ποτέ μαζί του για οτιδήποτε το σοβαρό που απαιτεί περισσότερο νοητικό μόχθο από τις νέες προσφορές στα τυριά στο σούπερ μάρκετ

Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει.

Κάποτε που είχα μερικά χρήματα στην άκρη πήγα σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο στη Μύκονο για μερικές μέρες, έτσι για το γμτ, να δω πως είναι σαν εμπειρία.

Στο διπλανό μου δωμάτιο έμενε ένας βιομήχανος.

Γνωριστήκαμε τυχαία μία μέρα που στο πρωϊνό καθίσαμε κοντά και του έπιασα την συζήτηση στο άκυρο, πως περνάει στις διακοπές του.

Μετά το έφερε η κουβέντα και με ρώτησε λακωνικά "παίζει κάτι καλό;" και μου έκλεισε το μάτι.

Του είπα "όχι ακόμα, εσύ;" (μου είχε δώσει την άδεια να του απευθύνομαι στον ενικό, βαρέθηκε τα σεις και τα σας στη δουλειά του που όλοι του τα έλεγαν αβέρτα)

"Μία Ιταλίδα προχθές, μία Ουκρανή χθές..σήμερα δεν ξέρω ακόμα το "μενού" καλά καλά καφέ δεν ήπια"

Δεν είχε γυναίκα, χωρισμένος ήταν με 2 παιδιά τα οποία τα έστειλε σε ιδιωτική κατασκήνωση όσο αυτός έκανε σεξοτουρισμό στο νησί. Βασικά σκέτο τουρισμό, τι είναι η Μύκονος χωρίς το σεξ;

Ηθικό δίδαγμα/συμπέρασμα ως απάντηση στο "Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει." : αν έχει λεφτά (πολλά λεφτά) , δεν του καίγεται καρφί. Αν δεν έχει, κάθεται και μιζεριάζει για αυτά που χάνει εξαιτίας του χωρισμού.

Δεν είναι έτσι η εικόνα της ευτυχίας που έχω κατά νου...
Πάντως δυστυχία δεν την λες.

Αλλά αν δεν είναι για σένα αυτό ευτυχία, ε και πάλι, φαντάσου 2 άντρες ίδιας ηλικίας, ο ένας χαμηλόμισθος και ο άλλος σαν αυτόν τον βιομήχανο με εκατομμύρια στην τράπεζα.

Όπως και αν την βρίσκεις, ό,τι και αν σε ευχαριστεί, με τα χρήματα θα το αποκτήσεις εκτός αν γουστάρεις απλά κάμπινγκ στη φύση και μακρινούς περίπατους μόνος σου. Ο συγκεκριμένος την έβρισκε με μοντελάκια/infuencer.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back