- Πόντοι
- 1,788
Μπα.Όπως και αν την βρίσκεις, ό,τι και αν σε ευχαριστεί, με τα χρήματα θα το αποκτήσεις ...
Τα χρήματα μπορούν να σου προσφέρουν μια ασφάλεια.
Μέχρι εκεί.
Μπα.Όπως και αν την βρίσκεις, ό,τι και αν σε ευχαριστεί, με τα χρήματα θα το αποκτήσεις ...
Μπα.
Τα χρήματα μπορούν να σου προσφέρουν μια ασφάλεια.
Μέχρι εκεί.
Είναι μεγάλη συζήτηση.Βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σε κάθε τομέα όμως και αυτό από μόνο του σου δίνει άλλη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ενθουσιασμό.
Ως δικηγόρος που έγραψες πως ήσουν 25+ χρόνια, σίγουρα θα γνώρισες μερικούς αρκετά πλούσιους βιομήχανους/μεγαλοεπιχειρηματίες.
Βγάζουν αυτό το ζαμανφου-λίκι χωρίς δηθενιές (επειδή και ο κυνισμός είναι στη μόδα) , αν κεγώ είχα πολλά χρήματα ελάχιστα πχροβλήματα θα ήταν πηγή ανησυχίας για μένα και αυτά θα ήταν και τα πιο σοβαρά που τα χρήματα δεν θα έπαιζαν κανένα ρόλο π.χ. θέματα υγείας (μη αναστρέψιμα) ή αναμνήσεις που πονούν (απώλεια και θλίψη για συγγενή/φίλο που έφυγε από την ζωή) , τέτοια πράματα.
Όμως για όλα τα άλλα προβλήματα, τα χρήματα θα λειτουργούσαν ως "μαξιλαράκι" ας το πω.
Μιλάω για χρήματα τύπου 6ψήφιο και 7ψήφιο, όχι μερικά χιλιαρικάκια στην άκρη.
Για αυτό και δεν μ'αρέσει όταν κάποια απαντάει "τα πάντα" όπως έγραψα στο αρχικό κείμενο.πλην της αυτογνωσίας και της αυτοκριτικής, που βέβαια δεν είναι εύκολο για τον καθένα.
Απαντάει έτσι, γιατί η μουσική εν προκειμένου δεν παίζει τόσο ρόλο στη ζωή της , όσο εσένα.Για αυτό και δεν μ'αρέσει όταν κάποια απαντάει "τα πάντα" όπως έγραψα στο αρχικό κείμενο.
Είναι σαν να μην ξέρει τον εαυτό της ώστε να γράψει κατευθείαν "ακούω Γιάννη Κότσιρα" π.χ.
Ή δεν ξέρει αρκετά καλά τον ίδιο της τον εαυτό ή φοβάται ίσως αν δεν ταιριάζετε μουσικά και λέει "τα πάντα" ώστε ό,τι μα ό,τι και αν ακούς να το έχετε κοινό.
Εντάξει, δεν είπαμε και να γίνουν στρατόπεδα μεν με τους δε, από εδώ οι ροκάδες από εκεί οι χιπχοπάδες, αποδώ οι έντεχνοι από εκεί οι λαϊκοί.
Αλλά ούτε και το άλλο άκρο.
Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα, ίσως δεν το μεταφέρω σωστά.Δεν είναι ακριβώς τεστ αλλά αν εγώ ακούω όλη μέρα μουσική καταλαβαίνεις πως είναι πολύ πιο σημαντική η ταύτιση σε αυτό τον τομέα από κάτι άλλο.
Π.χ. δεν ασχολούμαι καν με αθλήματα, μπορεί να μου πει πως είναι πρωταθλήτρια στο τάδε άθλημα και ούτε καν να το θεωρήσω αξιόλογο επομένως εφόσον δεν έχω άποψη περί αθλητισμού, δεν θα έχω πολλά να πω επί του θέματος.
Αν όμως ακούει κάτι που είναι ενδιαφέρον, θα βγάλω πολύ ενθουσιασμό και η συζήτηση μετά θα κυλήσει νεράκι.
Δεν είναι κακό να είσαι επιλεκτικός ως προς το τι θεωρείς πιο σημαντικό ως προσόν σε κάποιον άνθρωπο.
Αν δεν έχεις στανταράκια και είσαι "ό,τι κάτσει" , that's fine by me, εγώ δεν είμαι έτσι πάντως.
Γι'αυτό ίσως είμαι ακόμα single
Ίσως ναι, αλλά δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια την απέχθειά μου που νιώθω όταν μου λένε ακούν trap π.χ.Αυτό προσπαθώ να σου πω τόση ώρα, ίσως δεν το μεταφέρω σωστά.
Δεν είναι ασφαλές κριτήριο ότι ταιριάζουμε με κάποιον , σε όλα τα επίπεδα, φιλικό, ερωτικό, συναισθηματικό, το κοινό χόμπι ή επάγγελμα.