- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Μόνο πολλά χρήματα και άμα δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία, αγόρασέ την!Δεν θέλει πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος,
Μόνο πολλά χρήματα και άμα δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία, αγόρασέ την!Δεν θέλει πολλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένος ένας άνθρωπος,
Ο μέδος άνθρωπος αυτά γουστάρει, σεξ, βία κτλπ, μην το ψάχνεις μόνο στη μουσική, παντού το ίδιο επικρατεί, από ταινίες, μέχρι και το όλο λαϊφστάιλ τύπου ινφλουένσερ και όλα αυτά. Η Νίκι Μινάζ είναι σίγουρη επένδυση για τον μέσο ακροατή-θεατή ηλικίας 15-20 χρονών που περισσότερες ορμόνες έχει παρά κριτική σκέψη.Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι υπάρχουν Nicki Minaj αλλά το ότι αυτές είναι οι επικρατέστερες στη μουσική βιομηχανία.
Ναι συμφωνώ αλλά οι "εμείς" δεν είμαστε εμείς. Οι "εμείς" περιλαμβάνουν ΚΑΙ εμάς, δεν μας καθορίζουν/αντιπροσωπεύουν όμως, όπως δεν με καθορίζει/αντιπροσωπεύει εμένα ο γείτονας επειδή μένει στην ίδια πολυκατοικία με εμένα.Δεν φταίει η μουσική βιομηχανία για αυτό αλλά "εμείς" ως καταναλωτικό κοινό που δίνουμε τόσο μεγάλη αξία ενώ πραγματικά αξιόλογοι μουσικοί μένουν στην αφάνεια.
πρέπει να έχουν δικαίωμα να υπάρχουν μουσικά αλλά τι σκατά συμβαίνει στο κεφάλι μας και παίρνει τόσα εκατομμύρια αυτός/ή που δεν τραγουδάει καν;;;
Money, money, moneyΜόνο πολλά χρήματα και άμα δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία, αγόρασέ την!