- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 993
Αν σου πει κάποιος/α αυτή τη φράση, βάλε του/της Gutalax. Τη μπάντα, όχι το καθαρκτικό.
Ένας πανκ φίλος μου με μύησε σε αυτή την μπάντα και έπιασα το reference χωρίς να χρειαστεί να το γκουγκλάρω.Αν σου πει κάποιος/α αυτή τη φράση, βάλε του/της Gutalax. Τη μπάντα, όχι το καθαρκτικό.
Ισχύει αλλά δεν διαλέγω γυναίκα με βάση αυτά τα μουσικά/κινηματογραφικά κριτήρια αλλιώς θα γνώριζα μόνο επαγγελματίες μουσικούς και ηθοποιούς.Θα σου πω κάτι, με όλον τον σεβασμό, γιατί μου φαίνεσαι νεαρός.
Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις.
Με τα 50 χρόνια πείρας μου , 25 από αυτά δικηγορίας.
Μη διαλέγεις γυναίκα με βάση τη μουσική που λέει ότι ακούει.
Δεν τις νοιάζουν οι μουσικές και τα σινεμά τις γυναίκες.
Να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά τις νοιάζει (δεν το λέω επικριτικά).
Τώρα, επειδή θέλουν και μια νομιμοποίηση σε όλο αυτό, μπαίνουν και στο τριπακι να μιλήσουν και για μουσική και για σινεμά.
Αλλά δεν τις ενδιαφέρει αυτό.
Ούτε καν καριέρες κλπ
Όπως είπα, το ενδιαφέρον είναι μόνο γαμος- παιδιά και μετά διαζύγιο.
Ευτυχώς δηλαδή γιατί εξ αιτίας και του γάμου αγοράζω εγώ κιθάρες (πήρα αμερικανική strat γιατί γκρίνιαζε η γυναίκα του ενός και gibson les paul , γιατί γεννούσε η γυναίκα αλλού).
Καλά δε , για τα διαζύγια δεν το συζητάμε....αυτά είναι που αγοράζουν τις κιθάρες.
Το πιστεύω!! ΧαχαΚαλά δε , για τα διαζύγια δεν το συζητάμε....αυτά είναι που αγοράζουν τις κιθάρες.
Και μετά το διαζύγιο; Εκεί είναι το ερώτημαΌπως είπα, το ενδιαφέρον είναι μόνο γαμος- παιδιά και μετά διαζύγιο.
Ξανά γάμος και ξανά διαζύγιο και μετά είτε γάμος είτε διαζύγιο, όποιο προλάβεις πρινΚαι μετά το διαζύγιο; Εκεί είναι το ερώτημα
Αν τα παιδιά είναι μικρά....με τα παιδιά.Και μετά το διαζύγιο; Εκεί είναι το ερώτημα
Ξανά γάμος και ξανά διαζύγιο και μετά είτε γάμος είτε διαζύγιο, όποιο προλάβεις πριν
Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει. Άμα χωρίσεις, να χωρίσεις για να είσαι πιο χαρούμενος, όχι για να τρέχεις στα χορευτικά και τα βουνάΑν τα παιδιά είναι μικρά....με τα παιδιά.
Αν ξεπαιδιάσουν , κανα γυμναστήριο , κανα χορευτικό, κανα ορειβατικό, γενικά αδιάφορες συλλογικές δραστηριότητες.
Στην Ελλάδα έχουμε μόνο το δεύτερο φίλτατε... Είμαστε του νταλκάΠάντως αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως η καψούρα του ερωτευμένου και η πίκρα του χωρισμένου αποτελούν τις καλύτερες βάσεις-εμπνεύσεις για δημιουργία τραγουδιών και μουσικής.
Αν ήταν ευτυχισμένος κάποιος μέσα στον γάμο, δεν έχει κανένα λόγο να χωρίσει.Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει. Άμα χωρίσεις, να χωρίσεις για να είσαι πιο χαρούμενος, όχι για να τρέχεις στα χορευτικά και τα βουνά
Peter Pan Syndrome αν είσαι άντρας και Cinderella Complex αν είσαι γυναίκα. Ψάξτο.Για όσους ξαναπαντρεύονται απορώ τι δεν κατάλαβαν την πρώτη φορά.
Του νταλκά, του Καρρά, του σκυλά και των τσιγάρων από τον περιπτερά.Στην Ελλάδα έχουμε μόνο το δεύτερο φίλτατε... Είμαστε του νταλκά
Η μία εξήγηση είναι αυτή...η άλλη είναι 'ακουω σκυλαδικα αλλά ντρέπομαι να το πω'Εγώ βρίσκω την ερώτηση ''τι μουσική ακούς'' ουσιαστική καθώς αν απαντήσει κανείς σωστά (δηλαδή κάποιο ψαγμένο συγκρότημα) υποδηλώνει μια καλλιέργεια, ότι έχει αφιερώσει κάποιο χρόνο στην ακρόαση μουσικής, ότι είναι μουσικόφιλος/η, κάτι που είναι μια καλή αρχή
Το ''ακούω τα πάντα'' μπορεί να σημαίνει ότι όντως ακούει πολλά είδη και δεν είναι κολλημένος/η με κάτι συγκεκριμένο αλλά τις πιο πολλές φορές σημαίνει απλώς ότι δεν αφιερώνει χρόνο στην ακρόαση μουσικής, η μουσική για αυτόν είναι κάτι που ακούγεται από πίσω στα μέρη που συχνάζει στο οποίο δεν δίνει και πολύ σημασία, ακαλλιέργητος/η μουσικά δηλαδή
Καμιά ντροπή αν ακούει κάποιος/α σκυλάδικα.Η μία εξήγηση είναι αυτή...η άλλη είναι 'ακουω σκυλαδικα αλλά ντρέπομαι να το πω'
Πιστεύεις ότι ο διαζευγμένος είναι πιο ευτυχισμένος μετά το διαζύγιο; Δε μιλάω για καλοπέραση, μιλάω για ευτυχία. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν διαζευγμένο στο τσακιρ κέφι ρε να πάρει.
Δεν είναι έτσι η εικόνα της ευτυχίας που έχω κατά νου...Μία Ιταλίδα προχθές, μία Ουκρανή χθές..σήμερα δεν ξέρω ακόμα το "μενού" καλά καλά καφέ δεν ήπια"
Πάντως δυστυχία δεν την λες.Δεν είναι έτσι η εικόνα της ευτυχίας που έχω κατά νου...