Σόρι αν θα γράψω λίγο off topic, είναι όμως λίγο κουραστικό να διαβάζω διαρκώς για την δαιμονοποίηση της line 6, γι' αυτό θα επιμείνω σε αυτό και όχι στο θέμα ενισχυτή.
Η line 6 μπορεί να σου βγάλει ΗΧΑΡΑ, έχω line 6 εδώ και πολύ πολύ καιρό, τόσο σε ηχογραφήσεις όσο και σε live. Το κλειδί σε όλα είναι να ασχοληθεί επιτέλους κάποιος με αυτό που αγόρασε!!! Νομίζεις ότι αν πάρεις μια tonelab ή αν πάρεις 6 κιλά λάμπες θα βγάλεις ηχάκλα από τα preset;;; Οι άνθρωποι δηλαδή που ασχολούνται χρόνια και χρόνια με την ηχοληψία, τη δομή του ήχου, ή οι επαγγελματίες μουσικοί κλπ κλπ είναι βλάκες και δεν αγοράζουν όλοι το ίδιο μηχάνημα να τελειώνουν;
Η line 6, βγάζει πολύ καλά μηχανάκια για την τιμή τους και λίγο παραπέρα. Και μην κολλήσεις στα downloadable presets γνωστών κιθαριστών, αλλά παίξε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Προσωπικά αγόρασα ένα pod xt live, μετά ένα pod x3 live, και έχω παίξει και με αρκετές γνωστές πεταλιέρες φίλων. Ο ήχος που βγάζω από το Pod μου ακούγεται χίλιες φορές καλύτερος απ' ότι των φίλων, πολύ απλά γιατί τον ήχο τον έφτιαξα ΕΓΩ και όπως ξέρεις το αυτί του καθένα μας είναι εντελώς μοναδικός. Αυτό που σ' εμένα ακούγεται καλή παραμόρφωση, σε σένα μπορεί να ακούγεται οχετός.
Γενικότερα θα σε συμβούλευα να μην μπεις στο παιχνίδι της απολυτότητας. Όλες οι εταιρίες πια έχουν εξαιρετικά αξιόλογες λύσεις, με έναν καλό ενισχυτή - όπως προαναφέρθηκε - θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Απλά RTFM και υπάρχει και το Internet με άπειρες κοινότητες, όπως η δική μας εδώ, που θα σε βοηθήσουν πολύ σε όποιες απορίες έχεις για την αλυσίδα των εφέ.
Υ.Γ. Αν θέλεις, πολύ ευχαρίστως να έρθεις από το σπίτι, να παίξεις με την pod x3 live όσο θες