Λέω να κάνω 1 δωράκι στον εαυτό μου για τα Χριστούγεννα ..αλλά δεν θέλω να πάρω καμία πανάκριβη μπουρούχα και να ξενερώσω.
Δεν μπορώ να κουβαλήσω τα πράγματα στο Νάκα η όπου αλλού για να δοκιμάσω επιτόπου πολυεφφε, είναι και οι πωλητές πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια μην χαλάσω τίποτα…
Πρέπει να πάω διαβασμένος όπου πάω, φωτίστε εδώ παίδες.
Θέλω να αγοράσω κάτι πολύ συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό (μην κράζετε!).
Ξέρω όμως της ιδιότητες που θέλω να έχει…
Πρώτα από όλα θέλω να κάνω αγορά εφφέ μια και καλή, άρα θέλω κάτι καλό σε ποιότητα.
Να μπορώ να έχω distortion, delay, compressor, chorus, overdrive, και ότι άλλο γίνετε,
Σε μια μόνο συσκευή ας πούμε, και να μπορώ να τα συνδυάζω όλα αυτά χωρείς να αυξάνω των θόρυβο του ενισχυτή.
Αυτό σημαίνει ότι θέλω το μηχάνημα να είναι noiseless όσο γίνετε
Και να έχει πολύ καλή real-time απόδοση τον εφέ, Για να μπορώ να ηχογραφώ της προκοπής, με μικρόφωνο στημένο μπροστά από τον ενισχυτή όταν αποκτήσω ένα της προκοπής,
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σε μορφή πεταλιέρας η όχι, γιατί σπάνια αλλάζω εφέ μέσα σε ένα κομμάτι,
Καλύτερα να είναι σε μορφή φέτας για να χωράει και στην τρύπα πίσω από τον ενισχυτή,
Βολεύει όταν τα κουβαλάω.
Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του ήχου, είναι πολύ κοντά,
Παίζει να το χαλάσει? Έβαζα 1 δανικό πολυεφφε εκεί …τώρα ότι έγινε έγινε.
Αν όλα αυτά είναι εκτός τον οικονομικών μου δυνατοτήτων απλός δεν θα πάρω τώρα,
θα περιμένω καλύτερη στιγμή, Έχω να επενδύσω μια χιλιάδα euros.
Τι μου προτείνετε?
http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=9949
Δεν μπορώ να κουβαλήσω τα πράγματα στο Νάκα η όπου αλλού για να δοκιμάσω επιτόπου πολυεφφε, είναι και οι πωλητές πάνω από το κεφάλι μου συνέχεια μην χαλάσω τίποτα…
Πρέπει να πάω διαβασμένος όπου πάω, φωτίστε εδώ παίδες.
Θέλω να αγοράσω κάτι πολύ συγκεκριμένο, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό (μην κράζετε!).
Ξέρω όμως της ιδιότητες που θέλω να έχει…
Πρώτα από όλα θέλω να κάνω αγορά εφφέ μια και καλή, άρα θέλω κάτι καλό σε ποιότητα.
Να μπορώ να έχω distortion, delay, compressor, chorus, overdrive, και ότι άλλο γίνετε,
Σε μια μόνο συσκευή ας πούμε, και να μπορώ να τα συνδυάζω όλα αυτά χωρείς να αυξάνω των θόρυβο του ενισχυτή.
Αυτό σημαίνει ότι θέλω το μηχάνημα να είναι noiseless όσο γίνετε
Και να έχει πολύ καλή real-time απόδοση τον εφέ, Για να μπορώ να ηχογραφώ της προκοπής, με μικρόφωνο στημένο μπροστά από τον ενισχυτή όταν αποκτήσω ένα της προκοπής,
Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σε μορφή πεταλιέρας η όχι, γιατί σπάνια αλλάζω εφέ μέσα σε ένα κομμάτι,
Καλύτερα να είναι σε μορφή φέτας για να χωράει και στην τρύπα πίσω από τον ενισχυτή,
Βολεύει όταν τα κουβαλάω.
Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλημα με τον μαγνήτη του ήχου, είναι πολύ κοντά,
Παίζει να το χαλάσει? Έβαζα 1 δανικό πολυεφφε εκεί …τώρα ότι έγινε έγινε.
Αν όλα αυτά είναι εκτός τον οικονομικών μου δυνατοτήτων απλός δεν θα πάρω τώρα,
θα περιμένω καλύτερη στιγμή, Έχω να επενδύσω μια χιλιάδα euros.
Τι μου προτείνετε?
http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=75&Product=9949