- Πόντοι
- 218
Εγώ ζαχαρώνω σχεδόν 1-2 μοντέλα από όλες τις σειρές της HB.
τσέκαρε τις west creek που μόλις ανέβασα και νομίζω θα ξεχάσεις τις harley benton.
Εγώ ζαχαρώνω σχεδόν 1-2 μοντέλα από όλες τις σειρές της HB.
Μαχογκανι
https://www.epiphone.com/en-US/Electric-Guitar/EPI191650/Black-Aged-Gloss
https://www.thomann.de/gr/epiphone_flying_v_prophecy_black.htm
(Μοιάζει και με τις flying-v του Jeff Waters... Έχει και με passive μαγνήτες )
Ποιον ενισχυτή κοιτάς; (Από περιέργεια... )
Πως θα τον δουλέψεις? Ως πλατφόρμα με πετάλια ή δικαναλο με κάνα μπουστερ? Τι ήχους θες να βγάλεις?Ο ενισχυτής που εχω βάλει στο μάτι είναι ο Marshall mini silver jubilee.
Αν κοιτάς και combo ενισχυτές, εγώ θα πήγαινα σε αυτά τα λεφτά σε έναν DSL 40cr η σε έναν EVH 5150 iconic σχεδιασμένο από τον ίδιο τον James Brown ?Τις είδα και αυτές, θα ήθελα την explorer της συγκεκριμένης να σου πω την αλήθεια αν ήταν να πάρω κιθάρα με σταθερή γέφυρα.
Ο ενισχυτής που εχω βάλει στο μάτι είναι ο Marshall mini silver jubilee.
Αν κοιτάς και combo ενισχυτές, εγώ θα πήγαινα σε αυτά τα λεφτά σε έναν DSL 40cr η σε έναν EVH 5150 iconic σχεδιασμένο από τον ίδιο τον James Brown ?
Πως θα τον δουλέψεις? Ως πλατφόρμα με πετάλια ή δικαναλο με κάνα μπουστερ? Τι ήχους θες να βγάλεις?
Μια χαρά τότε. Πολύ ωραίος εάν του έχεις μπροστά ένα tube screamer.Όχι ως πλατφόρμα για πετάλια, αυστηρά δικαναλο με booster. Έχω διαβάσει αναλυτικά το ποστ σου ότι δεν είναι καλός για πετάλια, αλλά τον δοκίμασα από κοντά και έχει ακριβώς τον ήχο που έχω στο μυαλό μου ?
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω από τον silver jubilee, μια χαρά ενισχυταρα είναι, απλά αν έχεις όπως λες ήδη 2 Marshall, ίσως να σκεφτόσουν και έναν ενισχυτή με διαφορετικό tone για metal, για να διευρύνεις την ηχητική σου παλέττα...O DSL40cr είναι ένας απο τους καλύτερους και πιο all around κόμπο που μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Άνετα θα έπαιρνα αυτόν αν δεν ειχα ήδη εναν DSL401 (και την κατοσταρα κεφαλή).
Τον ΕVH τον μικρό τον ειχα λιμπιστει επισης κάποτε, αλλά τελικά έχω καταλήξει ότι θέλω να παίζω μόνο με Marshall ?
Έχω μια καμπίνα άσπρη 1 12 Μάρσαλ που περισσεύει και ή θα την πουλήσω ή θα την ματσαρω με έναν mini jubilee head..
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω από τον silver jubilee, μια χαρά ενισχυταρα είναι, απλά αν έχεις όπως λες ήδη 2 Marshall, ίσως να σκεφτόσουν και έναν ενισχυτή με διαφορετικό tone για metal, για να διευρύνεις την ηχητική σου παλέττα...
Αν ισχύει αυτό, εγώ δεν θα τον ταλαιπωρούσα.Χτες έστησα τον ενισχυτή μου στο μαγαζί, το οποίο αισίως κοντεύει τον μισό αιώνα λειτουργίας, άρα δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμη.
Καλορίζικη και μπράβο για τη σοφή επιλογή...και τα ''συνθισμένα'' ξύλα (alder και maple με rosewood ταστιερα αντί για poplar με maple και laurel ταστιέρα)