- Πόντοι
- 8
Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα combo ενισχυτή για μπάσο και θα ήθελα τα φώτα σας επειδή δεν είχα ποτέ μου εμπειρία με τέτοιου είδους ενισχυτές, εκτός απο αυτόν που μου έσπρωξε ο θείος που μου πούλησε το πρώτο μου μπάσο πριν 15 χρόνια ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται μαζί μας(ο ενισχυτής! Ο θείος είναι πολύ καλά). ;D
Τον θέλω και για practice στο σπίτι, τζαμάρισμα σε μικρούς χώρους, αλλά και για ηχογραφήσεις με μικρόφωνο.
Το μπάσο μου είναι ένα Αμερικάνικο Fender J Bass 75' Reissue και γενικά παίζω funk/progressive rock και πολύ slap.
Οι βασικές παράμετροι που έχω στο μυαλό μου είναι αυτές:
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ρεαλιστικές οι απαιτήσεις μου σε σχέση με το budget αλλά είμαι ανοιχτός σε συμβιβασμούς.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα combo ενισχυτή για μπάσο και θα ήθελα τα φώτα σας επειδή δεν είχα ποτέ μου εμπειρία με τέτοιου είδους ενισχυτές, εκτός απο αυτόν που μου έσπρωξε ο θείος που μου πούλησε το πρώτο μου μπάσο πριν 15 χρόνια ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται μαζί μας(ο ενισχυτής! Ο θείος είναι πολύ καλά). ;D
Τον θέλω και για practice στο σπίτι, τζαμάρισμα σε μικρούς χώρους, αλλά και για ηχογραφήσεις με μικρόφωνο.
Το μπάσο μου είναι ένα Αμερικάνικο Fender J Bass 75' Reissue και γενικά παίζω funk/progressive rock και πολύ slap.
Οι βασικές παράμετροι που έχω στο μυαλό μου είναι αυτές:
- Σχετική φορητότητα: Δε θέλω να είναι πάρα πολυ ογκώδης (ένα ηχείο και καλό) και θέλω να μπορώ να τον κουβαλάω απο εδώ και απο εκεί (με όχημα πάντα). Φαντάζομαι ότι ένας λαμπάτος κινδυνεύει σε συνθήκες συνεχούς μετακίνησης οπότε κατευθύνομαι προς solid state μεριά.
- Ήχος: Ναι πολύ γενικό και υποκειμενικό και ξέρω οτι πρέπει να ακούσω με τα αυτιά μου για να βγάλω συμπεράσματα, αλλά αυτό που εννοώ είναι οτι σε πρώτη φάση θέλω ηχείο και ενισχυτής να έχει δυνατότητες ώστε να αποδίδει ικανοποιητικά το εύρος των συχνοτήτων του οργάνου.
- Ποιότητα: Θέλω κάτι που έχει δοκιμαστεί, κάτι που θα μείνει, κάτι που θεωρείται ένα απο τα staples στην κατηγορία του.
- Budget: 200-400€
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι ρεαλιστικές οι απαιτήσεις μου σε σχέση με το budget αλλά είμαι ανοιχτός σε συμβιβασμούς.