Aux in σε λαμπάτο ενισχυτή;

παρέα?

σπάνια της έκανα το χατήρι.

Συνήθως έκανα τον δύσκολο και έπιανε την κιθάρα φίλος μου που έπαιζε 2.5 ακόρντα και γίνονταν το πρόσωπο της ημέρας
Αυτούς τους φίλους τους έχω κ εγώ, τους λες στο ρεφραίν κρατά λίγο συνοδεία και μπερδεύει τα δυόμιση ακόρντα. Α να χαθείτε 

• Haha
Reactions: fusiongtr
Εγώ πρότεινα τα έντεχνα γιατί στη σύντομη καριέρα μου ως παρεϊκός κιθαρωδός, το κοινό ουδέποτε ανταποκρίθηκε θετικά σε οτιδήποτε instrumental. Είτε μιλάμε για το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας είτε για το Vals Venezolano no 2 (που κάποτε το έπαιζα στην κλασσική).

23295029-scaled.jpg

πάρε αυτή για τα 2,5 ακκόρντα, έχει και εξοπλισμό έτοιμο.

Το looper jamman solo της digitech παίρνει εξωτερική κάρτα μνήμης και μπορείς να επιλέγεις την εκάστοτε λουπα που θα παίζει.

Φυσικά το μπάτζετ ανεβαίνει...

Εγώ πρότεινα τα έντεχνα γιατί στη σύντομη καριέρα μου ως παρεϊκός κιθαρωδός, το κοινό ουδέποτε ανταποκρίθηκε θετικά σε οτιδήποτε instrumental. Είτε μιλάμε για το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας είτε για το Vals Venezolano no 2 (που κάποτε το έπαιζα στην κλασσική).
λέγανε παίξε το highway star και εγώ έπαιζα το σόλο και με κοίταζαν παράξενα. Επαιρνε ο άλλος την κιθάρα και ντιν ντιν ντιν ντιν ντιν άρχισε να ξεφωνίζει nobody's gonna take my car και γινόταν της πόπης

Στα σοβαρά τώρα. κάποτε χρησιμοποιούσα κάτι τέτοιο.

https://www.thomann.de/gr/behringer_micromix_mx400.htm

Με συνδεσμολογία Amp send input 1 + android κινητό ρυθμικές λούπες input 2  => mixer => Amp return.

Δεν με ενδιέφερε βέβαια η ποιότητα και ευτυχώς συνόδευα ωραία τραγουδίστρια.

• Συμφωνώ
Reactions: gmoukou
Οταν λεμε κιθαρα και παρεα, με φρικη θυμαμαι εποχες βαθεου πασοκ, και θελω να κλαψω στη γωνια μου. Ναι, ημουν και εγω εκει, σε παραλιες, με φωτιες, κιθαρες και φουμαρισμα, τι να κανουμε, παιδια ειμασταν, η ηλικια της μαλακιας.

Ουτε με πιστολι δεν το ξανακανα. Αντε σε σπεσιαλ περιπτωση κανα απαλο και cool fingerstyle παιξιμο στο background, ας ειναι καλα η κλασικη, αλλα οχι τραγουδια και τετοια, απαλο παιξιματακι σε φαση ασανσερ, ουτε την προσοχη να τραβας, συζητας κιολας ανετα, δεν ενοχλεις, δε σε ενοχλουν.  Γινεσαι μερος του τοπιου και μεχρι εκει.

Ενισχυτες και backing track μου θυμιζει κατι ταινιες που εβγαζε την κιθαρα η βουγιουκλακη, αρχιζε το τραγουδι και απο πισω ακουγες να βγαινει απο την κιθαρα ηχος ντραμς, μπασου, κουαρτετο πνευστων και η παιδικη χορωδια Τρικαλων.

• Συμφωνώ
  • Haha
Reactions: fatalv and gmoukou
 Εγώ πάντως την ομορφότερη κοπέλα που είχα ποτές, την γνώρισα νύχτα σε παραλία με φωτιά με την κιθάρα μου αγκαλιά.....

Edit:... και μετά την παντρεύτηκα...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η μονη σχέση που είχε με τη μουσική από τα 15 μέχρι τα 35 ήταν να παίζω κιθάρα και να τραγουδώ με παρέες, λίγες φορές τον χρόνο. Μετά άρχισα να μαθαινω ηλεκτρική και να βρισκω τον δρόμο...

Φυσικά, οπότε μου δωθεί η ευκαιρία θα πιάσω την ακουστική να περάσουμε καλά με την παρεα, αραιά και που (σπάνιο πλέον).

Εγώ πάντως την ομορφότερη κοπέλα που είχα ποτές, την γνώρισα νύχτα σε παραλία με φωτιά με την κιθάρα μου αγκαλιά.....

εσύ είσαι καλός μουσικός...

εσύ είσαι καλός μουσικός...
 Εντάξει με το να παίζω στις παρέες το "να μ'αγαπάς", 3-4 των Πυξ Λαξ και κάτι άλλα "έντεχνα", δεν με κάνουν και καλό μουσικό......

Βγάλε τους Metallica και είσαι μέσα.....?

Edit:  τώρα που το σκέφτομαι καλή ιδέα για το "nothing else matters"..  έχεις ελεύθερο το αριστερό χέρι (στην εισαγωγή) για να χαϊδεύεις την κοπελιά...

• Haha
Reactions: fusiongtr

Μου θύμησες την κλασσική συμβουλή που δίδω στους νέους.

"Μην φοβάστε να την πέφτετε σε κάποια, το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να πει "ναι" και να την τρώτε στη μάπα μια ζωή."

Εντάξει με το να παίζω στις παρέες το "να μ'αγαπάς", 3-4 των Πυξ Λαξ και κάτι άλλα "έντεχνα", δεν με κάνουν και καλό μουσικό......
έπαιζες στη γυναίκα σου πυξ λαξ πριν γίνουν γνωστοί?

έπαιζες στη γυναίκα σου πυξ λαξ πριν γίνουν γνωστοί?
Το '96 την γνώρισα.... το '΄97 (τέλος του) την παντρεύτηκα..

Μου θύμησες την κλασσική συμβουλή που δίδω στους νέους.

"Μην φοβάστε να την πέφτετε σε κάποια, το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί είναι να πει "ναι" και να την τρώτε στη μάπα μια ζωή."
 Το λάθος μου είναι ότι δεν ήξερα τι δουλειά κάνει ο πατέρας της και δεν είδα το τραπεζικό του βιβλιάριο... έστω το Ε9 του!

• Haha
Reactions: fusiongtr and LK
 Το λάθος μου είναι ότι δεν ήξερα τι δουλειά κάνει ο πατέρας της και δεν είδα το τραπεζικό του βιβλιάριο... έστω το Ε9 του!
Θα σου δώκω τώρα και μια άλλη συμβουλή.

ΔΕΝ τρως λεφτά εύκολα από "πλούσιες".

Πιο εύκολα από λαϊκά κορίτσια  ?

Θα σου δώκω τώρα και μια άλλη συμβουλή.

ΔΕΝ τρως λεφτά εύκολα από "πλούσιες".

Πιο εύκολα από λαϊκά κορίτσια  ?
Τάδε Έφη : Κυάνου Ρίβς

Το σκίσαμε το post     ?

Βιάζεσαι .

Είσαι μικρός και άπειρος ακόμα και ΕΧΕΙΣ παρέες. 

Σε λίγα χρόνια θα γίνεις μεγάλος και έμπειρος και θα ΜΙΣΕΙΣ/ΒΑΡΙΕΣΑΙ/ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ το 99% των ανθρώπων οπότε φυσικά δεν θα έχεις παρέες και θα σου μείνει αμανάτι ο καραοκε-ενισχυτης να παίζεις στον κήπο ΜΟΝΟΣ σου. 

• Haha
Reactions: kardc and manosx

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα