Aux in σε λαμπάτο ενισχυτή;

1.90 η βενζινη, σωστα, 1.90. 1.90 και εντωμεταξύ τανκς ερχονται απο ολη την Ευρωπη στην Ουκρανια.

Δε μου λες ρε Αλι, μια που τα λεμε καλη ωρα,οταν ψηνεις κανα ψαρι, το ψηνεις και απο τις δυο μεριες;

• Συμφωνώ
Reactions: fatalv
Μπα, γενικά το αποφεύγω το ψάρι γιατί μυρίζει το σπίτι. Αλλά όταν είναι να το ψήσω, το βάζω στο ταψί και το αφήνω. Γυρίσματα και τέτοια δεν κάνω. Μπορεί να γίνεται καλύτερο, δεν ξέρω, αλλά δεν δοκιμάζω τώρα καινούργια, αφού πετυχαίνει κι έτσι.

1.90 η βενζινη, σωστα, 1.90. 1.90 και εντωμεταξύ τανκς ερχονται απο ολη την Ευρωπη στην Ουκρανια.
Καλά αυτή τη συζήτηση μην την πιάσουμε τώρα, μπαίνω εδώ να ξεχαστώ με την όμορφη παρέα σας, μην τον μαγαρίσω κι αυτόν τον εικονικό τόπο...

Μπα, γενικά το αποφεύγω το ψάρι γιατί μυρίζει το σπίτι.
  Καταλαβα, αντι να βγαλω γκομενα με την κιθαρα, θα τη δωσω να βγαλω τη βενζινη μου.

Έχω μόνο δυο. Ευτυχώς έχει μπόλικα η γυναίκα...

Τσουκουτσου και μετά θα ξεκινήσουν και τα εγγόνια.

Εκεί θα ισχύσει, ποσοτικά, το ρητό "το παιδί του του παιδιού μου είναι δύο φορές παιδί μου".

όταν η βενζίνη είχε ας πούμε 90 λεπτά το 2006, δε γύρναγε να με κοιτάξει καμία. Τώρα που έχει 1,90 γυναίκες και άντρες με γλυκοκοιτάζουν.

Μια συμβουλή για το δικό σου καλό.

Μην τους λες ότι έχεις και ελιές.

Έχω μόνο δυο. Ευτυχώς έχει μπόλικα η γυναίκα...

Τσουκουτσου και μετά θα ξεκινήσουν και τα εγγόνια.

Εκεί θα ισχύσει, ποσοτικά, το ρητό "το παιδί του του παιδιού μου είναι δύο φορές παιδί μου".

Και γιατι να περιμενεις ως τοτε; Υπαρχει και το Χαμογελο του Παιδιου

Μην τους λες ότι έχεις και ελιές.
Δεν έχω, πάλι καλά!

Edit: Ωραίο thread! Καταλάβατε τώρα γιατί σταματήσανε να ταΐζουνε τα GPT πληροφορίες από το net??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: fusiongtr
Πάρε ένα σπλιτερ δύο είσοδοι μια έξοδος και στην μια είσοδο βάλε μπλουτουθ.

Το nothing else matters το παίζω με στίχους από το μωρη κοντουλα λεμόνια.

Και μιας και λέτε για γυναίκες εγώ την έριξα λέγοντας της ότι θα την κεράσω lsd.Δεν την έχω παντρευτεί ακόμη αλλά έχουμε ένα κοριτσάκι.

Εδω ειναι η πικρη αληθεια

1674746700882.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα