• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αφιέρωμα Top20 Κιθαρίστες

Status
Not open for further replies.
Κάτσε, θα πετάξω ατάκα. ;D

Top είναι ο μουσικός που κάνει εμένα να νιώθω ωραία, όχι αυτός που κάνει το ίδιο σε άλλους.

Εεε, καλό; ;D

Nikolas είπε:
Γαλάζιο; Καλά άσχετος είσαι;

(Τώρα μεταξύ μας ( ;D ) αντικειμενικότητα στην αισθητική μπορεί να υπάρξει και διδάσκεται, αλλά... τρέχα γύρευε τώρα)
Μα όταν κάτι διδάσκεται, διδάσκεται ακριβώς για να μπορούν περισσότεροι του ενός να συμβαδίζουν και έτσι, κατά τη γνώμη μου, χάνεται η αντικειμενικότητα. Επειδή δεν έχω φοιτήσει σε καλλιτεχνική σχολή οποιασδήποτε φύσης το θέμα με εξιτάρει. Εννοώ ότι στις θετικές επιστήμες ο ρόλος της κανανόησης και της διδασκαλίας έχει να κάνει με τη λογική και την υιοθέτηση κοινών αξιωμάτων και ο χώρος για προσωπικά γούστα είναι ελάχιστος. Στην τέχνη όμως;

otto## είπε:
Στην τέχνη όμως;
Στην τέχνη ρωτάς τον ειδικό, τον άρχοντα, "Μου επιτρέπεις να μ' αρέσει;" του λές. Μην σε πει και άσχετο.

X-minor είπε:
Υ.Γ. Προτείνω να βγει ένα προσωπικό top 5 (High Fidelity anyone?)
Ταινιάρα, βιβλιάρα....

Γενικα συμφωνω με dimsonic, otto και x-minor. Αλλα καταλαβαινω και τον waterfall που ίσως ειναι παρεξηγήσιμος καμια φορα, παροτι οι περισσοτεροι τον ξέρουμε πιστευω.

Αντε και ενα παλιο καλο ανεκδοτακι περι προτιμησεων να χαλαρώσουμε...

Ηταν μια φορα δυο αρουρια. Λεει το ενα στο άλλο

-"Ρε συ, πεινασα, παμε στο βιντεο κλαμπ να φαμε καμια ταινια;"

-"Πω μλκ στο μυαλο μου εισαι, εχω σκιστει..."

Πραγματι, πανε στο βιντεο κλαμπ, χωριζονται, ψαχνουν απο δω απο κει, και ερχεται η ώρα που το ένα απο τα δυο ποντικια, βρίσκει το άλλο να την χει κανει κυριολεκτικα ταρατσα στα σκαλακια στην εισοδο του βιντεο κλαμπ. Και ακολουθει ο παρακατω διαλογος

-"Πωωωωω τι μασαμπουκα ηταν αυτη ρε μλκ..."

-"Τι εφαγες;"

-"Το Ραμπο το 3..."

-"Καλο;;;"

-"Τι καλο, τουμπανο, δε βλεπεις, τιγκαρα.... Εσύ τι εφαγες;"

-"Τον Αρχοντα τον Δακτυλιδιων..."

-"Και;;; Έλεγε τιποτα;;"

Και απαντά το άλλο σκεπτικο και μετα μορφασμου...

-"Χμμμμ... τι να σου πω... το βιβλίο μου άρεσε καλύτερα!"

;D ;D ;D

otto## είπε:
Μα όταν κάτι διδάσκεται, διδάσκεται ακριβώς για να μπορούν περισσότεροι του ενός να συμβαδίζουν και έτσι, κατά τη γνώμη μου, χάνεται η αντικειμενικότητα. Επειδή δεν έχω φοιτήσει σε καλλιτεχνική σχολή οποιασδήποτε φύσης το θέμα με εξιτάρει. Εννοώ ότι στις θετικές επιστήμες ο ρόλος της κανανόησης και της διδασκαλίας έχει να κάνει με τη λογική και την υιοθέτηση κοινών αξιωμάτων και ο χώρος για προσωπικά γούστα είναι ελάχιστος. Στην τέχνη όμως;
Η αισθητική δεν είναι μια και μοναδική. "Αλλάζει" σύμφωνα με το στυλ.
Όπως ο Νικόδημος μου έκανε κάποια σχόλια για τη μίξη μου σε ένα κομμάτι (και είχε απόλυτο δίκιο) έτσι μπορεί κανείς να σχολιάσει, πχ, τις φράσεις ενός μπλουζίστα κιθαρίστα. κοκ.

Το ίδιο λοιπόν γίνεται και με τη σύνθεση. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσω ότι το γεγονός ότι μελετάμε "αρμονία" για να πάρουμε πτυχίο σε ωδείο είναι βασικά μία μελέτη στο στυλ της κλασσικής μουσικής και της χρήσης της σε αυτήν την εποχή. Προφανώς, όμως, αν γράφεις death metal πιθανόν να μη ταιριάζουν αυτοί οι συγκεκριμένοι κανόνες (αλλά κάποιοι άλλοι).

Οι αισθητικοί κανόνες, λοιπόν, μια χαρά υπάρχουν.

Το πρόβλημα σε όλες αυτές τις λίστες είναι ότι γνωρίζουμε όλοι τις λίστες αλλά κανείς δε γνωρίζει τα κριτήρια. "Τοπ 20 κιθαριστών" είναι τόσο ευρή που καήκαμε...

Nikolas είπε:
Η αισθητική δεν είναι μια και μοναδική. "Αλλάζει" σύμφωνα με το στυλ.

Όπως ο Νικόδημος μου έκανε κάποια σχόλια για τη μίξη μου σε ένα κομμάτι (και είχε απόλυτο δίκιο) έτσι μπορεί κανείς να σχολιάσει, πχ, τις φράσεις ενός μπλουζίστα κιθαρίστα. κοκ.

Το ίδιο λοιπόν γίνεται και με τη σύνθεση. Μάλιστα, θα πρέπει να σημειώσω ότι το γεγονός ότι μελετάμε "αρμονία" για να πάρουμε πτυχίο σε ωδείο είναι βασικά μία μελέτη στο στυλ της κλασσικής μουσικής και της χρήσης της σε αυτήν την εποχή. Προφανώς, όμως, αν γράφεις death metal πιθανόν να μη ταιριάζουν αυτοί οι συγκεκριμένοι κανόνες (αλλά κάποιοι άλλοι).

Οι αισθητικοί κανόνες, λοιπόν, μια χαρά υπάρχουν.

Το πρόβλημα σε όλες αυτές τις λίστες είναι ότι γνωρίζουμε όλοι τις λίστες αλλά κανείς δε γνωρίζει τα κριτήρια. "Τοπ 20 κιθαριστών" είναι τόσο ευρή που καήκαμε...
Ευρύ... [Αν και συγκαταλεγεται στα τοπ 20 κοινά ορθογραφικά λάθη...  ;D ;D ;D]

υγ: προφανώς τρολλάρω και αστειευομαι οσον αφορα την διορθωση :)

Καλά μου κάνεις... Και ο Μάραθον μου την έλεγε για την ορθογραφία μου, αλλά πλέον σπανίζει στα μέροι (<---- χαχαχα) του νοιζ! ;D

Nikolas είπε:
Καλά μου κάνεις... Και ο Μάραθον μου την έλεγε για την ορθογραφία μου, αλλά πλέον σπανίζει στα μέροι (<---- χαχαχα) του νοιζ! ;D
;D ;D ;D

"Το τυρι κουμπαρε".... που λενε και στο χωριο μου. Το γουστο και το γουστο και το γουστο και ξανα το γουστο. Για την ταμπακιερα κουβεντα.

Κανω quote λοιπον το παρακατω για να το ξαναδιαβασουν καποιοι που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν και τρολαρουν με ειρωνεια (Theoctapus) και καποιοι που αποδεδειγμενα δεν καταλαβαινουν Χριστο (Kanimothrios), αλλα η ελπιδα λενε πεθαινει τελευταια, οποτε παντα ελπιζουμε και για τη δευτερη κατηγορια.

Waterfall-K είπε:
Οποιος θελει να βγαζει λιστες με πομπωδη τιτλους σαν τον "οι 20 κορυφαιοι κιθαριστες απο ολα τα ειδη της μουσικης τον τελευταιο αιωνα" ας προσεχει τι γραφει γιατι εδω πλεον δεν μιλαμε για προσωπικα γουστα. Σε μερικα πραγματα δεν χωρανε προσωπικα γουστα. Δεν ειναι ολα υποκειμενικα οπως εγραψα παραπανω. Το να μην σου αρεσει ο Art Tatum (θεμα γουστου) ειναι κατανοητο, το να φτιαξεις ομως μια λιστα τυπου "Top 20 Best Jazz Pianists Of All Time" και να μην τον βαλεις μεσα, αυτο σε κατατασσει αυτοματως στους Α-σχε-τους!

Ρε παιδιά... δεδομένα δεν υπάρχουν....
...δηλωσε προσφατα ο Nikolas στο ΝΟΙΖ, το γνωστο διαδικτυακο_διεθνους κυρους_επιστημονικο φορουμ. Μετα απο αυτη τη δηλωση, επικρατει πανικος στην επιστημονικη κοινοτητα. Δεν ειναι τιποτα πλεον δεδομενο σ'αυτον τον πλανητη. Τα παντα επανεξεταζονται. Κορυφαιοι επιστημονες (καλα το "κορυφαιοι' μη το παρετε και τοις μετρητοις, δεν ειναι και δεδομενο...) πραγματοποιουν νεα πειραματα και υπολογισμους για να δουν αν η Γη τελικα ειναι οντως στρογγυλη ή επιπεδη. Εγκυρες πηγες αναφερουν οτι η δευτερη εκδοχη ειναι πλεον η επικρατεστερη.
Επισης νεα πειραματα γινονται και για την βαρυτητα της Γης. Επιστημονες σε ολο τον κοσμο πηδανε απο τις ταρατσες πολυωροφων κτιριων για να διαπιστωσουν αν το_ως τις μερες μας_δεδομενο του σιγουρου θανατου ισχυει οντως ή ηταν κι αυτο ενας μυθος, μια ακομα υποκειμενικη αποψη. Μεχρι στιγμης εχουν σκοτωθει 153 επιστημονες. Τα πειραματα θα συνεχιστουν για αρκετο χρονικο διαστημα μεχρι να διαπιστωθει με σιγουρια αν η πτωση απο 50οροφο κτιριο προκαλει τον θανατο.

Επισης επανεξεταζεται το "δεδομενο" της μοναδικοτητας της Σεληνης ως δορυφορου του πλανητη μας, ενω παραλληλα επανεξεταζεται και η ιδια η υπαρξη της Σεληνης, η οποια φυσικα δεν πρεπει να θεωρειται πλεον δεδομενη. Οι ιδιες εγκυρες επιστημονικες πηγες αναφερουν την υπαρξη και δευτερου δορυφορου. Τετοια στραβομαρα κι εμεις βρε παιδι μου τοσα χρονια...
eyeroll.gif

Για να παμε και στα δικα μας, τα μουσικα, απο δω και στο εξης σταματαει η διδασκαλια των εργων του J.S. Bach σε ολα τα μουσικα πανεπιστημια. Ο συγκεκριμενος συνθετης εθεωρειτο_λανθασμενα_για παρα πολλα χρονια ενας εκ των μεγαλυτερων_αν οχι ο μεγαλυτερος_συνθετων που περασαν απ'τον πλανητη. Οι αβασιμη και παντελως υποκειμενικη αυτη αποψη δεν ισχυει πια. Το κενο που αφηνει στη διδασκαλια η αποσυρση των εργων του Bach θα καλυφθει απο εργα αλλων συνθετων. Ενδεικτικα αναφερονται τα ονοματα των Νικου Καρβελα, Noel Gallagher, Kanye West και Ημισκουμπρια.

Last edited:
Τι είχες Γιάννη μου,τι είχα πάντα...κάποια προφανώς νέα παιδιά έφτιαξαν μια λίστα που όλως παραδόξως εμπεριέχει καλούς κιθαρίστες.Οπότε η λέξη "άσχετη" προφανώς και δεν ισχύει.Δεν υπάρχει τέλεια λίστα.Αν υπήρχε κάποια θα έπρεπε να έχει όλους τους γνωστούς και μη καλούς παίχτες.Πράγμα αδύνατο.Αλλά το θέμα δεν είναι η λίστα,έχει μεταφερθεί ήδη το κέντρο βάρους της συζήτησης σε άλλο "ηχόχρωμα".Πώς δε μου'λειψαν αυτά...Α ρε ΓΕλλαδάρα με τα απωθυμένα σου και τα συντεχνιακά σου.Υπάρχει και η τεχνική του "ζαλίζω το ακροατήριο με παραφιλολογίες",κλασσική νεοελληνίστικη.Το νου μας,μην παραδεχτούμε ποτέ ότι δεν έχουμε τρόπους....σσσσσσσ και....αντιός!(προς υπεράσπιση των "κακόμοιρων" που "τόλμησαν" να πουν άποψη...)

Αυτόν πιθανότατα δεν θα τον είχε καμιά λίστα αλλά σπέρνει στο δρόμο.Ούτε cd ούτε βιντεοκλίπ έχει κάνει ο καψερός......

Ακομα μια που δεν καταλαβε. Δεν πειραζει, εδω ειμαι εγω να σε βοηθήσω να καταλαβεις ποιο ειναι το θεμα μας και ποιο δεν ειναι.

Waterfall-K είπε:
Οποιος θελει να βγαζει λιστες με πομπωδη τιτλους σαν τον "οι 20 κορυφαιοι κιθαριστες απο ολα τα ειδη της μουσικης τον τελευταιο αιωνα" ας προσεχει τι γραφει γιατι εδω πλεον δεν μιλαμε για προσωπικα γουστα. Σε μερικα πραγματα δεν χωρανε προσωπικα γουστα. Δεν ειναι ολα υποκειμενικα οπως εγραψα παραπανω. Το να μην σου αρεσει ο Art Tatum (θεμα γουστου) ειναι κατανοητο, το να φτιαξεις ομως μια λιστα τυπου "Top 20 Best Jazz Pianists Of All Time" και να μην τον βαλεις μεσα, αυτο σε κατατασσει αυτοματως στους Α-σχε-τους!
Το επιασες τωρα το θεμα Magna, που μπηκες κι εσυ φορτσατη να σχολιασεις?

Το θεμα μας δεν ειναι μια λιστα καποιου ο οποιος εκατσε και αραδιασε 20 κιθαριστες που γουσταρει να ακουει, αλλα μια Top 20 λιστα με τους Κορυφαιους κιθαριστες απο ολα τα ειδη της μουσικης τον τελευταιο αιωνα.

ΤΙ δεν καταλαβαινεις απο τα παραπανω? Το θεμα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα γουστα του καθενος απο μας. Αν ο OP εγραφε μια λιστα μ'αυτους που γουσταρει να ακουει δεν θα σχολιαζε_αρνητικα_κανεις μας.

Waterfall-K είπε:
Ακομα μια που δεν καταλαβε. Δεν πειραζει, εδω ειμαι εγω να σε βοηθήσω να καταλαβεις ποιο ειναι το θεμα μας και ποιο δεν ειναι.

Το επιασες τωρα το θεμα Magna, που μπηκες κι εσυ φορτσατη να σχολιασεις?

Το θεμα μας δεν ειναι μια λιστα καποιου ο οποιος εκατσε και αραδιασε 20 κιθαριστες που γουσταρει να ακουει, αλλα μια Top 20 λιστα με τους Κορυφαιους κιθαριστες απο ολα τα ειδη της μουσικης τον τελευταιο αιωνα.

ΤΙ δεν καταλαβαινεις απο τα παραπανω? Το θεμα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τα γουστα του καθενος απο μας. Αν ο OP εγραφε μια λιστα μ'αυτους που γουσταρει να ακουει δεν θα σχολιαζε_αρνητικα_κανεις μας.
Ξέρεις, ω εσύ άρχοντα της ανθρώπινης νόησης, δεν το έγραψαν οι New York Times ούτε το Rolling Stone για να το παίρνουμε τοις μετρητοίς. Μια παρέα κάποιοι έγραψαν κάτι και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σιγά μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Φυσικά και εξέφρασαν προσωπική γνώμη. Τι νομίζεις, επειδή χρησιμοποίησαν πομπώδες ύφος πήραν και τους εαυτούς τους τόσο στα σοβαρά; Αν το νομίζεις κάνε και λίγο αυτοκριτική γιατί κι εσύ παίρνεις τον εαυτό σου πιο σοβαρά απ' ότι χρειάζεται. Χαλάρωσε και άσε και κάτι να πέσει κάτω. Ξέρεις, το "δεν με νοιάζει" δεν σημαίνει "δεν κατάλαβα".

Aυτό που δεν καταλαβαίνεις εσύ και δυστυχώς κι άλλοι Wf είναι ότι ο άλλος μπαίνει εδώ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων, πρώτα απ'όλα για να περάσει καλά και το τελευταίο που του χρειάζεται είναι βαρύγδουπες αναλύσεις,κρίσεις και κατακρίσεις.Ας είμαστε πρώτα αυστηροί με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους.Αν θυμάμαι καλά κάποιο βράδυ στο τσακίρ κέφι είχε ανεβάσει Πάριο και Κοργιαλά.Πάριος,Κοργιαλάς και Lord δεν εθεάθησαν ποτέ σε κοινά στέκια. ;)Κάλλιστα τα δικά σου ακούσματα θα μπορούσαν να θεωρηθούν άσχετα όσα prog κι αν ακούς,όσα blues κι όσους μουσικούς κι αν αναλύεις .Δεν ασχολήθηκε κανείς όμως(σχεδόν κανείς  ;D) και ξέρεις γιατί?Γιατί πολύ μιζέρια έχει η ζωή από μόνη της για να την κάνουμε πιο μίζερη και στην τελική ποιός κόπτεται?Ο Blackmore που δεν είναι στη λίστα?Αλλού είναι το θέμα αλλά επιμένεις με στυλ και ανούσιο πείσμα να μετατοπίζεις το κέντρο βάρους της συζήτησης.Φιλικά και αποστασιοποιημένα πλέον  :)

Το φόρουμ έχει πέσει θύμα λιστείας

.

.Κι ακόμα δεν πιάσαμε καν ακανθώδη θέματα όπως:

οι δέκα καλύτεροι/χειρότεροι ενισχυτές

οι δέκα καλύτεροι/χειρότεροι ενισχυτές από το 1976 και μετά

οι δέκα πιο μέτριοι δίσκοι των 5 καλύτερων γκρουπ της fusion

οι 8 κορυφαίοι μαέστροι των '80s

τα 7 καλύτερα opening tracks των 10 καλύτερων surf συγκροτημάτων

και ούτω καθ' εξής...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Όχι άλλες λίστες οέο!

theoctapus είπε:
Μια παρέα κάποιοι έγραψαν κάτι και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σιγά μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Φυσικά και εξέφρασαν προσωπική γνώμη. Τι νομίζεις, επειδή χρησιμοποίησαν πομπώδες ύφος πήραν και τους εαυτούς τους τόσο στα σοβαρά;
Αν θελουν να εκφρασουν "προσωπική γνώμη" να γραψουν μια λιστα με τιτλο "Top 20 κιθαριστες που μας αρεσει ν'ακουμε'. Να'σαι σιγουρος οτι δεν θα εγραφα ουτε ενα ποστ αν δεν μου αρεσε η λιστα. Οταν ομως μου κοτσαρεις μια λιστα με τετοιο πομπωδη τιτλο, να περιμενεις και την_καλη ή κακη_κριτικη, ιδιως οταν αυτη η λιστα εχει τοση σχεση με τον τιτλο της οσο εγω με την πυρηνικη φυσικη. Κατανοητον?
Με απλα λογια, ασε τις Top 20 λιστες κατα μερος αν δεν εχεις ιδεα για τι μιλας. Ο τυπος ποσταρε τη λιστα του σε κοινη θεα, εγω απαντησα ενα "ασχετη" και φτασαμε αισιως στις 10 σελιδες με ποστ που καμια σχεση δεν εχουν με το θρεντ. Και στην τελικη, σιγα μη ζητησουμε και την αδεια σας για να γραψουμε τη γνωμη μας για το καθε "κουλο" που ποσταρει ο καθενας.

Aυτό που δεν καταλαβαίνεις εσύ και δυστυχώς κι άλλοι Wf είναι ότι ο άλλος μπαίνει εδώ ή οπουδήποτε αλλού τέλος πάντων, πρώτα απ'όλα για να περάσει καλά και το τελευταίο που του χρειάζεται είναι βαρύγδουπες αναλύσεις,κρίσεις και κατακρίσεις.
Το μονο βαρυγδουπο στο ολο θρεντ ειναι ο τιτλος της λιστας. Εγω εγραψα ενα απλο "η λιστα ειναι ασχετη, γραμμενη απο ασχετους". Πιο απλο δεν γινεται. Ουτε αναλυσεις ουτε τιποτα. Τι αναλυση να κανεις σε μια τετοια λιστα? Ο μονος που το καταλαβε τελικα ειναι ο Nestoras, που περιεργως δεν "τα ακουσε".

Αν θυμάμαι καλά κάποιο βράδυ στο τσακίρ κέφι είχε ανεβάσει Πάριο και Κοργιαλά.Πάριος,Κοργιαλάς και Lord δεν εθεάθησαν ποτέ σε κοινά στέκια. ;)
Δεν θυμασαι καλα. Δεν εχω ανεβασει ποτε Παριο, δεν ακουω Παριο. Κοργιαλα ανεβασα. Ενα κομματι ολο κι ολο που μου αρεσει. Και? Τι σχεση εχει αυτο με το θεμα του θρεντ? Να στο ξαναπω? Το θεμα μας δεν ειναι τα γουστα του καθενος. Εγω δεν εκρινα την λιστα αρνητικα γιατι δεν μου αρεσουν οι κιθαριστες που εχει μεσα ή γιατι δεν μου αρεσει το γουστο αυτου που την εγραψε. Who gives a fuck για το τι γουσταρει ο καθενας να ακουει στην τελικη? Εγω ασχοληθηκα με το περιεχομενο της λιστας σε συναρτηση με τον τιτλο της. Οπως θα επρεπε να κανουν ολοι δηλαδη, αντι να καθονται 10 σελιδες τωρα και να ασχολουνται με θεματα που δεν υπαρχουν.
Αντε να δουμε ποσες σελιδες θα παει αυτο το θρεντ μεχρι να δουμε καποιο ποστ σχετικο με το θρεντ.

Δεν εχω καταλάβει ακριβώς το τι συζητάμε...

Ενα, πάντως, ειναι σίγουρο...

Το οτι: Συμφωνώ με τον Καταρράκτη.

ΑΠΟΛΥΤΩΣ

Άντε, τα λαιμαι αύριο...

ίσως

Καλό βράδυ

Waterfall-K είπε:
και καποιοι που αποδεδειγμενα δεν καταλαβαινουν Χριστο (Kanimothrios)

Ακομα μια που δεν καταλαβε.
Αυτό που νομιζεις οτι όποιος δεν συμφωνεί με τις ......... που γραφεις,δε σε καταλαβαινει,είναι τραγελαφικο.Ειδικά όταν δεν ειναι ούτε ένας,ούτε δυο, ούτε τρεις..

Και ειναι ισως πιο τραγελαφικο και από το γεγονός ότι απο -1 το καρμα σου βλέπω οτι εγινε 1.

Τοτε που κάποιοι που κάνουν moderation στο forum, πάλι δεν κατάλαβαν το ήθος και τις γνώσεις σου οι χαζουληδες και σε αδίκησαν..

Μέλος της Mensa να γίνεις αδικεισαι εδώ μέσα με τους καθυστερημένους που δεν αντιλαμβανόμαστε τη διάνοιά σου.

Δεν πειραζει, εδω ειμαι εγω να σε βοηθήσω να καταλαβεις ποιο ειναι το θεμα μας και ποιο δεν ειναι.
Το να έχουμε καταλάβει το θεμα και να σε θεωρούμε αγενή και ξερολα,κάτι που στο έχουν γράψει πολλες φορές και εδω και σε άλλα thread,σου περναει καθόλου από το μυαλό ή μπα;

Μπα...

Kanimothrios είπε:
Αυτό που νομιζεις οτι όποιος δεν συμφωνεί με τις ......... που γραφεις,δε σε καταλαβαινει,είναι τραγελαφικο.Ειδικά όταν δεν ειναι ούτε ένας,ούτε δυο, ούτε τρεις..
Aυτο το τελευταιο με ανησυχει και μενα. Το οτι τοσοι πολλοι δεν "πιανουν" τα απολυτως αυτονοητα. Το εχω γραψει αρκετες φορες αυτο στο ΝΟΙΖ, ειναι το πρωτο φορουμ που συναντω στη ζωη μου στο οποιο η λεξη "αυτονοητο" δεν υπαρχει. Στην αρχη το περασα στο ντουκου θεωρωντας μερικους εδω μεσα οτι απλα τρολαρουν. Δυστυχως ο χρονος εδειξε το αντιθετο. Οχι δεν τρολαρουν, απλα δεν καταλαβαινουν. Αν γραψεις αυριο σε καποιο θρεντ "ο Bach ειναι μεγαλυτερος συνθετης απο τον Μιχαλη Χατζηγιαννη", θα πεταχτουν 3-4 και θα γραψουν "Γιατι?" και θα περιμενουν να τους κανεις και αναλυση για να το αποδειξεις. :P Καποιος δε μπορει να πεταχτει και να πει "δεν υπαρχει καλυτερος, ολα ειναι υποκειμενικα". ;D

Πιασαμε τις 10 σελιδες. Μετρα ποσα ποστ μιλανε για το περιεχομενο της λιστας, που ειναι και το θεμα του θρεντ. Το 99% μιλανε για τον "αγενη" Waterfall και το "θεμα γουστου". Τα δικα σου ποστ φυσικα δεν ειναι εξαιρεση. "Απο την πολη ερχομαι"....
eyeroll.gif

Και ειναι ισως πιο τραγελαφικο και από το γεγονός ότι απο -1 το καρμα σου βλέπω οτι εγινε 1.
Μαζι σου. Αχαρακτηριστο γεγονος. Θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον 3. :( 

Το να έχουμε καταλάβει το θεμα και να σε θεωρούμε αγενή και ξερολα,κάτι που στο έχουν γράψει πολλες φορές και εδω και σε άλλα thread,σου περναει καθόλου από το μυαλό ή μπα;
Για να ειμαι ειλικρινης, μετα απο 10 σελιδες γεματες με ποστ εκτος θεματος, οχι, δεν μου περασε απ'το μυαλο οτι καποιοι καταλαβαν το θεμα. Για το δευτερο σκελος της ερωτησης σου, η απαντηση ειναι "I don't give a damn". To θεμα δεν ειναι αν σε θεωρουν καποιοι ξερολα, αλλα Ποιοι σε θεωρουν ξερολα. ;)
Ελα τωρα, πιασε!
doggy.gif

Waterfall-K είπε:
To θεμα δεν ειναι αν σε θεωρουν καποιοι ξερολα, αλλα Ποιοι σε θεωρουν ξερολα. ;)
Δυστυχώς για σενα,πολλα και γνωστα μελη του noiz,σε διαφορα thread στο πέρασμα του χρόνου..

Εγώ πάντως άμα ειχα καταφέρει να μαλωσω με το μισό forum και αν με κατηγορούσαν για τα ακριβώς ίδια πράγματα, θα έριχνα και καμιά κλεφτή ματιά στον καθρέφτη..

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα