• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αφιέρωμα Top20 Κιθαρίστες

Status
Not open for further replies.
Kanimothrios είπε:
Όσο δεν εκφράζομαι αγενώς όπως εσύ,μπορώ να γράφω ελεύθερα ότι θέλω,όποτε θέλω μέχρι να πέσει λουκέτο.

Και εσύ,δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτο.

Αλλά επειδή με έχεις θίξει πολλες φορές περί επιπέδου..

Το κοινωνικό ας το αφήσουμε,όποιος σε διαβάζει χρόνια καταλαβαίνει.

Εγώ θα σου γράψω για ότι έχει σχέση με το forum.

Ξέρεις ότι μένω/εργάζομαι σε μια χώρα με μεγάλη παράδοση στη μουσική.

Στη δουλειά μου υπάρχουν μεταξυ αλλων και καθηγητές κλασσικού πιάνου,

όσο και πλήκτρων σε διάφορα στυλ.

Θέλεις από Δεύτερα να σε προτείνω για audition Γεναρη-Φλεβαρη,να δούμε επιτελους το ταλέντο/διάνοια ή ότι άλλο διατείνεσαι ότι είσαι;

Σύνθεση;Εκτελεση;Ότι θελεις εσύ.

Προαπαιτούμενα είναι κάποια μουσικά πτυχία,αλλά για μια περιπτωση εξαιρετικού ταλέντου, ίσως γινει μια εξαίρεση.
πρότεινε εμένα!!!!

Πτυχια μουσικής δεν εχω γιατι τα παράτησα κάποια στιγμη μικρός, πηγα σε άλλο κλάδο,  αλλα επειδή μου λένε μπράβο γενικα οταν με βλεπουν να παίζω, δεν εχω να χάσω τιποτα. Μπορει να μου δώσουν κανα τιτλο ευγενείας  χαχαχαχαχαχαχα Μονο μετά το Μάρτιο αμα γίνεται....λολ Καλοκαίρι ακόμα καλύτερα.

Α, και να χω και κανα μηνα περιθώριο να "ζεσταθώ" λιγάκι, μην με πάρουν και για........ μπαλαφαριάρη........ λολ

Καλό ακουγεται πάντως.

Σαν το flash dance. Και για χορευτρια δεν κολώνω. Το χω.......

Καλά όλα τα άλλα... ::)

Αλλά αυτό..

Waterfall-K είπε:
Ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω σε ποια χωρα μενεις.
Εσύ δε με ρωτησες πριν 2 μήνες από που είναι η φωτό από Κορδαλη που είχα ανεβάσει και σου απαντησα στο thread ότι είναι από Γερμανια;

Και με αφορμή αυτό, δε μου έστειλες πρώτος pm ενώ δε σου είχα στείλει ποτέ και μου ειπες ότι καλως εφυγα και απαλλάχτηκα από την"πχιότητα" όπως μου εγραψες αυτολεξεί στο pm;

Μη με κάνεις να βγαζω pm,δεν το χω κάνει ποτέ,άλλα άμα συνεχίσεις να πουλάς τρελιτσα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..

Ας βαλει καποιος Mod επιτελους ενα +1 στον κακομοιρη μπας και ησυχασουμε....
yawn.gif
Αδιαφορω για το karma,όπως και οι υπόλοιποι..

Η ιστορία έχει γράψει ότι στο noiz ενα μέλος μονάχα πήρε στα σοβαρά το karma και παραπονέθηκε,

κι αυτό ήσουν εσύ.

πρότεινε εμένα!!!!

Πτυχια μουσικής δεν εχω γιατι τα παράτησα κάποια στιγμη μικρός, πηγα σε άλλο κλάδο,  αλλα επειδή μου λένε μπράβο γενικα οταν με βλεπουν να παίζω, δεν εχω να χάσω τιποτα. Μπορει να μου δώσουν κανα τιτλο ευγενείας  χαχαχαχαχαχαχα Μονο μετά το Μάρτιο αμα γίνεται....λολ Καλοκαίρι ακόμα καλύτερα.

Α, και να χω και κανα μηνα περιθώριο να "ζεσταθώ" λιγάκι, μην με πάρουν και για........ μπαλαφαριάρη........ λολ

Καλό ακουγεται πάντως.

Σαν το flash dance. Και για χορευτρια δεν κολώνω. Το χω.......
Εσυ άνθρωπε με τη μοναδική λαμψη,αν ποτέ σε φέρει ο δρόμος προς τα εδώ, να είσαι έτοιμος για το standing ovation που έχεις εξασφαλίσει και μόνο με το Shevannai's Kingdom.

Η φήμη σου έχει περάσει προ πολλού τα σύνορα της Ελλάδας  ;D

Kanimothrios είπε:
Εσυ άνθρωπε με τη μοναδική λαμψη,αν ποτέ σε φέρει ο δρόμος προς τα εδώ, να είσαι έτοιμος για το standing ovation που έχεις εξασφαλίσει και μόνο με το Shevannai's Kingdom.

Η φήμη σου έχει περάσει προ πολλού τα σύνορα της Ελλάδας  ;D
Στην πολυκατοικία με έχουνε καμάρι, η φημη μου εχει απλωθεί σε όλη τη γειτονιά μου. Περνάνε οι άμαξες και οι ευγενείς μου βγάζουν το καπέλο και μου πετάνε λίρες.

Μπασσίστα θέτε;  ;D

παιζω και τουμπερλεκι, να βαρεσω κανα τσιφτετελι εκει να γουστάρει η επιτροπή. Να μαζευτούμε να πάμε, σκύλους πρώτους θα τους κανουμε λολ

cos_dr είπε:
Στην πολυκατοικία με έχουνε καμάρι, η φημη μου εχει απλωθεί σε όλη τη γειτονιά μου. Περνάνε οι άμαξες και οι ευγενείς μου βγάζουν το καπέλο και μου πετάνε λίρες.
;D ;D μου θυμίζεις φίλο που λέει "είμαι ο καλύτερος blues κιθαρίστας στο οικοδομικό μου τετράγωνο"

nickel είπε:
;D ;D μου θυμίζεις φίλο που λέει "είμαι ο καλύτερος blues κιθαρίστας στο οικοδομικό μου τετράγωνο"
Tης κλάσης μου δηλαδή! So nice! Δώστου χαιρετίσματα pls.

X-minor είπε:
Μπασσίστα θέτε;  ;D
Όταν ήμουν Ελλάδα και είχα εργασιακή εμπειρία σε Μουσικα Σχολεια-Ωδεια-Κδβμ,

είχα γράψει έναν "οδηγό" για το που μπορεί να δουλέψει ένας μουσικός,προαπαιτούμενα,κ.λ.π.

αλλά βλέπω ότι δεν μπορώ να βρω το thread.

Καποια στιγμη θέλω να γράψω κάτι αντίστοιχο και για Γερμανια,απλα θέλει πολύ περισσότερο ψάξιμο μιας και πολλές φορές κάποια πράγματα διαφέρουν μεταξύ των κρατιδίων και γενικα είναι πιο πολύπλοκη η κατάσταση.

Όχι μoναχα για δουλειές που απαιτούν πτυχια μουσικης εξειδικευσης,αλλα τι ισχύει για έναν μουσικο από ενσημο/ασφαλιση για live μέχρι busking..

cos_dr είπε:
Περνάνε οι άμαξες και οι ευγενείς μου βγάζουν το καπέλο και μου πετάνε λίρες.
Άμα πετάγανε αντί για λίρες μπύρες, ερχόμανε κι εγώ.

fusiongtr είπε:
Αυτο είναι εύκολο, θα παίρνουμε τις λίρες και θα πηγαίνουμε για μπύρες. Αν και τέτοιοι παικταράδες μαέστροι που ειμαστε, σιγα μην μας πουνε να πληρώσουμε.

fusiongtr είπε:
Για μπύρες πιο καλά από εδώ δεν έχει

oktoberfest-le-ammalianti-cameriere.jpg

cos_dr είπε:
σιγα μην μας πουνε να πληρώσουμε.
Αυτό φοβάμαι.

Και βαρέθηκα να πλένω πιάτα και ποτήρια να ξεχρεώσω. ;D

Kanimothrios είπε:
Εσύ δε με ρωτησες πριν 2 μήνες από που είναι η φωτό από Κορδαλη που είχα ανεβάσει και σου απαντησα στο thread ότι είναι από Γερμανια;
Ναι. Δεν το θυμομουν οτι ησουν εσυ.

Και με αφορμή αυτό, δε μου έστειλες πρώτος pm ενώ δε σου είχα στείλει ποτέ...
Εσυ μου εστειλες πρωτος pm, λεγοντας "Μιας και δεν ειμασταν και πολλοί Έλληνες ας μη γράψω στο thread." Στο τελος του pm μου γραφεις "Ναι,φρέσκος είμαι εδώ" σε απαντηση στην ερωτηση μου "Ισως δεν εισαι αρκετα χρονια στη Γερμανια γι αυτο δεν τον ξερεις?" που ειχα γραψει στο φορουμ αλλα ποτε δεν απαντησες εκει.

...και μου ειπες ότι καλως εφυγα και απαλλάχτηκα από την"πχιότητα" όπως μου εγραψες αυτολεξεί στο pm;
Σου εγραψα "Περιεργως αυτον τον ακουω ανετα, σε αντιθεση με κατι "κοπροσκυλα" που εχουμε στην Ελλαδα και κανουν και "καριερα" και ενοχλουν αφανταστα τα αυτια μου".

Εσυ απαντας "Όπως το εγραψες περί Ελλάδας. Τουλάχιστον απαλλάχτηκα από τα κοπροσκυλα που λες και το σταριλικι τους" και η τελευταια μου απαντηση ηταν "Οποτε σε πιασει η νοσταλγια παντως, παντα υπαρχει το youtube για να σου θυμισει τι πχιοτητα εχασες".

Μη με κάνεις να βγαζω pm,δεν το χω κάνει ποτέ,άλλα άμα συνεχίσεις να πουλάς τρελιτσα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..
Οντως, για ολα υπαρχει η πρωτη φορα. Αν θες βοηθεια με τα pm, απλα ρωτα με, το αρχειο μου στη διαθεση σου...

Αδιαφορω για το karma,όπως και οι υπόλοιποι..
Το ιδιο κι εγω. Ειμαι δε ο πρωτος που εγραψα στο φορουμ και ζητησα να καταργηθει. Το ιδιο λεω και τωρα.

Η ιστορία έχει γράψει ότι στο noiz ενα μέλος μονάχα πήρε στα σοβαρά το karma και παραπονέθηκε, κι αυτό ήσουν εσύ.
Η ιστορια εχει γραψει οτι καποιος Mod ενα βραδυ μου εκανε το καρμα μου -1 χωρις λογο, και στο καπακι το καρμα μου πηγε παλι στο 0, γιατι οπως δηλωσε ο ιδιος ο Mod δημοσια_κι εσυ το ξερεις_το -1 μπηκε λανθασμενα μετα απο μια γρηγορη ματια σε ενα συγκεκριμενο θρεντ. Στο παρελθον ειχα κι αλλες φορες -1 καρμα και ποτε δεν εστειλα καποιο pm σε Mods ή στον Yameth για παραπονα, αναγνωριζοντας αν θες οτι το -1 σε μια συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ηταν αναμενομενο. Το τελευταιο ομως -1 ηταν εντελως εκτος τοπου και χρονου και γι αυτο εγραψα ενα (1) ποστ αναφερομενος σ'αυτο, κι αυτο δημοσια.
Μαθε ιστορια λοιπον και μη γραφεις αρλουμπες. Απ'την αλλη βεβαια, θα ηθελα να δω την αντιδραση σου αν αυριο δεις χωρις λογο το καρμα σου στο -1. Προφανως εσυ δεν θα κανεις καποιο παραπονο, ε? Αν φας σε καποιο αλλο φορουμ ban χωρις λογο? Κι εκει φανταζομαι τα ιδια θα κανεις. "Ελα μωρε τωρα, πως κανω ετσι για ενα ban απ'το πουθενα...".

Last edited:
Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα