- Πόντοι
- 36
Η λέξη "άσχετος" ακόμα κι αν ισχύει δεν παύει να προσβάλει. Το ότι μπορεί να ισχύει δεν πάει να πεί πως δεν τρέχει και τίποτα αν χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα.
Είσαι κομπλεξικός ξερόλας και παντογνώστης. ;D ;D ;D ;Dpanorios είπε:Τηγανητές μελιτζάνες;
Άσχετε
;D
Otto, εισαι εκτος θεματος. Το θεμα μας ειναι μια αστεια λιστα (βλεπεις ποσο ευγενικος προσπαθω να ειμαι? Δεν γραφω "γελοια" λιστα) που ποσταρε καποιος, και η οποια λιστα ειναι_λεει_ενα Top 20 των μεγαλυτερων κιθαριστων του προηγουμενου αιωνα. Και πας και βλεπεις τα ονοματα και ξεχνας οτι ηξερες τα τελευταια 45 χρονια. Και εχουμε 7 σελιδες τωρα και συζηταμε τη λεξη "ασχετη" που εγραψα, για μια λιστα εντελως και αντικειμενικοτατα ασχετη. Αντι να συζηταμε την ιδια τη λιστα και τα εκτος τοπου και χρονου ονοματα που περιεχει. Eιναι λεει θεμα γουστου.otto## είπε:Δηλαδή συγγνώμη αν η μουσική δεν είναι θέμα γούστου τότε τι είναι; Θα πρέπει να δεχτούμε σαν "καλύτερη" τη μουσική που εγκρίνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος επειδή με κάποιο στρεβλό τρόπο έχεις πείσει τον ευατό σου ότι είναι η "καλύτερη" βάσει 5-10 προσωπικών επιχειρηματων;
Ή μπορει να δειχνει μικρη αντοχη στις πασης φυσεως αρλουμπες που γραφονται απο δω κι απο κει. Σκεψου κι αυτη την εκδοχη γιατρε μου...Σε πολλά θέματα τσακώνεσαι και αυτό ειναι δικαίωμά σου αλλά ίσως αυτό να δείχνει και μια μικρή νεύρωση.
Έτσι είναι. Πάλι καλά που ένανες τα πράματα straight για μας τους άσχετους. Anyway.Waterfall-K είπε:Εχετε μαθει οι περισσοτεροι να μασατε την καθε μ@λ@κια του καθενα και να μη μιλατε. Γι αυτο εχουμε γεμισει απο "ειδημονες" καθε ειδους.
το ξέρω ότι δε με είπες άσχετο απλά έχεις μία τάση να κρίνεις. Ενίοτε μπορεί να γίνει εκνευριστικό όταν μιλάς με κόσμο. Γίνε λίγο πιο ανεκτικός. Αυτός ο κόσμος έχεις και άσχετους και άκυρους αλλά όλοι χωράνε. Over and out από εμένα.Waterfall-K είπε:Δεν σε ειπε κανεις ασχετο. Παλι εισαι εκτος θεματος. Οτι θελει καταλαβαινει ο καθενας εδω μεσα.
Και ειδικα όταν βλέπεις ότι ο άλλος μπορεί να ψάχνεται ή να μην γνωρίζει όσα εσύ.otto## είπε:το ξέρω ότι δε με είπες άσχετο απλά έχεις μία τάση να κρίνεις. Ενίοτε μπορεί να γίνει εκνευριστικό όταν μιλάς με κόσμο. Γίνε λίγο πιο ανεκτικός. Αυτός ο κόσμος έχεις και άσχετους και άκυρους αλλά όλοι χωράνε. Over and out από εμένα.
Με καρύδια και παγωτό!kwstas79 είπε:Γιαούρτι με μέλι αγαπημένες μου φίλες.
Μα ναί!VangelisV είπε:Πλακα πλακα γινεται να οργανωθει και στο νοιζ μια τετοια ψηφοφορια? Οι Top20 κιθαριστες των αναγνωστων του noiz.gr. Μπορει να γινει το ιδιο και για αλλα μουσικα οργανα
Ααα όχι, δεν μας τα λες καλά. Αφού όλοι ξέρουμε πως κάποιοι δεν έχουν απλά γνώμες και απόψεις. Τα δικά τους λόγια είναι καταγραφή γεγονότων, αναμφισβήτητων όπως το γαλάζιο του ουρανού. Αν δε αδυνατείς να συμβαδίσεις με το μεγαλείο της σκέψης τους και να αναγνωρίσεις την απόλυτη αυθεντία τους τότε αυτομάτως χρίζεσαι άσχετος και δικαίως γίνεσαι στόχος χλευασμού. Και να λες και ευχαριστώ που σε ακούμπισε έστω και λίγο το χρυσό χέρι της γνώσης τους. Όλα κι όλα, υπάρχουν και αλήθειες που κάποιοι τις ξέρουν. Αλοίμονο αν αφεθούμε στην άγνοια των άσχετων.Nikolas είπε:Ρε παιδιά... δεδομένα δεν υπάρχουν. Πως θα γίνει; Γνώμες έχει ο καθένας, αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλές φορές, δεν υπάρχουν!
Γαλάζιο; Καλά άσχετος είσαι;theoctapus είπε:Ααα όχι, δεν μας τα λες καλά. Αφού όλοι ξέρουμε πως κάποιοι δεν έχουν απλά γνώμες και απόψεις. Τα δικά τους λόγια είναι καταγραφή γεγονότων, αναμφισβήτητων όπως το γαλάζιο του ουρανού. Αν δε αδυνατείς να συμβαδίσεις με το μεγαλείο της σκέψης τους και να αναγνωρίσεις την απόλυτη αυθεντία τους τότε αυτομάτως χρίζεσαι άσχετος και δικαίως γίνεσαι στόχος χλευασμού. Και να λες και ευχαριστώ που σε ακούμπισε έστω και λίγο το χρυσό χέρι της γνώσης τους. Όλα κι όλα, υπάρχουν και αλήθειες που κάποιοι τις ξέρουν. Αλοίμονο αν αφεθούμε στην άγνοια των άσχετων.
:
Ποιος Μπετόβεν και ποιος Μότσαρτ ρε Νικόλας;Nikolas είπε:Γίνεται, πάντως, εκνευριστικό να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια.
Ρε παιδιά... δεδομένα δεν υπάρχουν. Πως θα γίνει; Γνώμες έχει ο καθένας, αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλές φορές, δεν υπάρχουν!
Εδώ δε μπορεί κανένας μουσικολόγος να πει αν είναι "καλύτερος" ο Beethoven από τον Mozart, και εμείς θέλουμε να έχουμε δεδομένα για το αν αυτή η λίστα ειναι καλή και η άλλη όχι, κλπ.
άστε το να πάει στο διάλο τέλος παντων... Μια λίστα έβγαλαν τα παιδιά και είπαν να την μοιραστούν μαζί μας....
Μαλερ γράφει ο άσχετος :Tamtam είπε:Ποιος Μπετόβεν και ποιος Μότσαρτ ρε Νικόλας;
Μάλερ και τα μυαλά στα πεντάγραμμα να πούμε. :