otto## είπε:
Κάθεστε και τσακώνεστε πάλι για βλακείες. Εντάξει έφτιαξαν μία λίστα. Δεν είναι η καλύτερη αλλά γιατί πρέπει να γίνεστε αγενείς και να επιτίθεστε;
Πρωτον, κανεις δεν τσακωνεται. Δευτερον, δεν ειμαστε αγενεις. Απλα ειπαμε οτι η λιστα αυτη ειναι ασχετη. Και ειναι. Εντελως. Και μονο που προσπαθει να βγαλει ενα Top 20 απο εναν αιωνα μουσικης, και μαλιστα απο "
ολα τα ειδη" μουσικης ??? τι θες να πουμε? "
Παιδια ευγε για την προσπαθεια"?
Και αντε να δεχτουμε αυτο το Top 20. Πας και διαβαζεις τα ονοματα και καταλαβαινεις οτι αυτοι που εφτιαξαν τη λιστα εχουν μαυρα μεσανυχτα. Γιατι η συγκεκριμενη λιστα αυτο δειχνει.
Μαυρα μεσανυχτα. Εκτος κι αν τη λιστα αυτη την εφτιαξαν 12χρονα, οποτε παμε πασο και το βλεπουμε αλλιως το θεμα.
Και στο καπακι πεταγεται καποιος, που δεν ειναι καν ο OP, και μας λεει και "ασχετους". ;D
Ενταξει, ελεος. Σε μουσικο/τεχνικο φορουμ ειμαστε, τα περισσοτερα μελη παιζουν καποιο οργανο, παρα πολλοι εχουν ακουσει τονους μουσικης στη ζωη τους και ξαφνικα πεταγεται ενας απ'το πουθενα και σου τη λεει κιολας. Και παλι στην πλακα το παιρνουμε.
Ποσο πιο ευγενικοι πια? 8)
Υπάρχει περίπτωση να φτιαχτεί λίστα που να συμφωνούν για αυτή έστω και 3 κιθαρίστες μεταξύ τους;
Στα βασικα, ναι, φυσικα υπαρχει περιπτωση. Αρκει η λιστα να μην ειναι "
απο την πολη ερχομαι". Θα ειχε νοημα, πχ, να φτιαξει καποιος ενα Top 20 για Rock κιθαριστες, και παλι η λιστα αυτη θα ηταν απιστευτα περιορισμενη και ελλιπης.
Λέτε "από όλα τα είδη της μουσικής".
Δηλαδή εκτός από τον Django που έπαιζε Gypsy Jazz, δεν υπάρχει ούτε ένας Jazz κιθαρίστας που να είναι μέσα?
Γνωρίζετε τον McLaughlin, τον Holdsworth, τον Pat Metheny, τον John Scofield, τον Scott Henderson, τον Wes, τον Joe Pass, τον ....κλπ?
Φιουζιε, στο εχω πει 800 φορες. Μην γινεσαι αγενης. Ασχετε, μου'μαθες και τον Montgomery και μου τον γραφεις με το μικρο του. Ο Wes! Τον ηξερες κι απο χτες? ;D