• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αφιέρωμα Top20 Κιθαρίστες

Status
Not open for further replies.
Kanimothrios είπε:
Δυστυχώς για σενα,πολλα και γνωστα μελη του noiz,σε διαφορα thread στο πέρασμα του χρόνου..
"Πολλα και γνωστα μελη του noiz" ε? :P Κι εγω γνωστο μελος του ΝΟΙΖ ειμαι. Και αν ειμαι ξερολας ή οχι το εχω αποδειξει ολα αυτα τα χρονια. Πολλοι εφυγαν νυχτα απ'το φορουμ, ;D ιδιαιτερα απο το Keyboard τμημα. Κι αυτο χαρη στον "ξερολα" Waterfall που απαλλαξε το συγκεκριμενο τμημα απο μερικους ασχετους/ξερολες. Να τα λεμε αυτα. 8) Τωρα τι μου λες εσυ φιλτατε Kanimothrie...

Εγώ πάντως άμα ειχα καταφέρει να μαλωσω με το μισό forum και αν με κατηγορούσαν για τα ακριβώς ίδια πράγματα, θα έριχνα και καμιά κλεφτή ματιά στον καθρέφτη..
Και τι ειναι το μισο φορουμ? Μονο 13099 μελη. Τα αλλα 13099 που δεν εχουν μαλωσει μαζι μου τι ειναι, ηλιθιοι? ;D(btw, πριν 20 λεπτα βγηκα απ'το μπανιο. Κοιταξα τον καθρεφτη πριν διαβασω το ποστ σου. Τι ομορφια Θεε μου, I'm in love with me.
hugekiss.gif
)

Κοίταξε που Σαββατάτικα αναγκάζομαι να επαναλάβω τον εαυτό μου.

Nikolas είπε:
Ρε παιδιά... δεδομένα δεν υπάρχουν. Πως θα γίνει; Γνώμες έχει ο καθένας, αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλές φορές, δεν υπάρχουν!

Εδώ δε μπορεί κανένας μουσικολόγος να πει αν είναι "καλύτερος" ο Beethoven από τον Mozart, και εμείς θέλουμε να έχουμε δεδομένα για το αν αυτή η λίστα ειναι καλή και η άλλη όχι, κλπ.  
"...αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλύες φορές, δεν υπάρχουν!".
Εσύ αυτό κατάλαβες, φίλε καταράχτη?

ή άσε αυτό:

(Τώρα μεταξύ μας ( ;D ) αντικειμενικότητα στην αισθητική μπορεί να υπάρξει και διδάσκεται, αλλά... τρέχα γύρευε τώρα)
Ξέρεις τώρα...

Αλλά μπα... Εγώ τον Μότζαρτ θέλω να πετάξω στα σκουπίδια για να πάρει τη θέση του ο Καρβέλας... ναι... ;D

EDIT: Βλέπω το αναφέρεις και αλλού. Καλά... δε παίζεσαι. Κάθομαι τώρα μόνος μου εδώ και κλαίω που δε γουστάρεις τη γνώμη μου... πραγματικά με έχει πειράξει, δηλαδή... πωπω...

theoctapus είπε:
Στην τέχνη ρωτάς τον ειδικό, τον άρχοντα, "Μου επιτρέπεις να μ' αρέσει;" του λές. Μην σε πει και άσχετο.
χα χααααχ Είναι λέει και ερωτευμένος με την πάρτη του

Waterfall-K είπε:
Κι εγω γνωστο μελος του ΝΟΙΖ ειμαι.
Για το μόνο που είσαι γνωστός είναι πως όταν μετά από κοντά στα 9000 μηνύματα πήγε να αλλάξει για πρωτη φορα το karma σου αυτο έγινε προς τα κάτω.

Μάλλον θα ήταν εξαιτιας της τιτανοτεραστιας προσφοράς σου..

Και αν ειμαι ξερολας ή οχι το εχω αποδειξει ολα αυτα τα χρονια. Πολλοι εφυγαν νυχτα απ'το φορουμ,
Αυτό σου λέμε και εμείς,το εχεις αποδείξει πολλάκις διώχνοντας άτομα νύχτα από το forum,όπως ο μάλλον πιτσιρίκος θεματοθετης που δεν πρόλαβε να σταυρώσει post και τον επιασες από τα μούτρα..

Και τι ειναι το μισο φορουμ? Μονο 13099 μελη. Τα αλλα 13099 που δεν εχουν μαλωσει μαζι μου τι ειναι, ηλιθιοι?
  ::) ::) ::)

Μέτρα ενεργά μέλη,όχι accounts,δε βρεχει,ψαξου..

Στο θέμα μας. WFK, παραδέξου πως πήρες την συγκεκριμένη λίστα λίγο πιο σοβαρά απ' ότι της άξιζε και πως ήσουν ελαφρώς αγενής με τον OP. Δεν είναι δα και τίποτα κακό να παραδεχόμαστε πως ανεβάσαμε τους τόνους περισσότερο απ' ότι χρειάζοταν, δεν θα σε κακολογήσει κανείς. Συζητήσεις κάνουμε εδώ και τις περισσότερες φορές δεν είναι για θέματα σημαντικά (σε φόρουμ μουσικής τεχνολογίας είμαστε όχι σε φόρουμ χειρούργων), δεν αξίζει να προσβάλουμε για ψύλλου πήδημα λες και είμαστε snipers και πυροβολούμε οτι κινείται.

Και τελικά το νέο μέλος που πιθανώς δεν έχει και σκοπό να μείνει χέστηκε και που θα του την πούν. Εσύ που είσαι παλιό μέλος και έχεις σκοπό να μείνεις νιώθεις ωραία να σου κάνουν παρατηρήσεις κάθε τρείς και λίγο;

Και τέλος κατάλαβε πως κανένας μας δεν είναι μέτρο σύγκρισης και σημείο αναφοράς, ούτε εσύ, ούτε εγω, ούτε ο OP. Ξέρεις τι λένε για τις απόψεις.

Waterfall-K είπε:
[...] Για το δευτερο σκελος της ερωτησης σου, η απαντηση ειναι "I don't give a damn". To θεμα δεν ειναι αν σε θεωρουν καποιοι ξερολα, αλλα Ποιοι σε θεωρουν ξερολα. ;) [...]
Είσαι σε ιντερνετικό φόρουμ, οπότε έχεις να κάνεις με τους Alex3423, Suzy#@, JoeSatriani33 κλπ. Δε πρόκειται να διαβάσει αυτά που γράφεις ο ΕVH για να έχεις απάντηση από διακεκριμένο μουσικό. Άρα το ότι υπονοείς ότι όποιος "ξέρει" θα συμφωνήσει μαζί σου είναι εκτός από άτοπο και αστείο.

Σε θεωρούν ξερόλα ή θεό ιντερνετικές φιγούρες. Μην τις απαξιώνεις διότι και εσύ μια ιντερνετική φιγούρα είσαι και τίποτα παραπάνω. Η γνώμη σου αξίζει όσο και των υπολοίπων και μόνο όσο την εκφράζεις κόσμια.

Δεν έχω μπλέξει σε πολλά φόρα αλλά παρατηρώ πως πάντα υπάρχει μια γραφική φιγούρα που τσακώνεται με όλους. Τείνω να πιστέψω πως αυτοί οι άνθρωποι επιζητήτουν την "δημοσιότητα" (ας είναι και κακή, ας είναι και ιντερνετική), δηλαδή απολαμβάνουν να ασχολούνται μαζί τους. Αν δε το έκανες θα είχες σταματήσει να επιμένεις και να απαντάς εδώ και πολλές σελίδες. Θα έλεγες απλά "παιδιά σόρρυ αν πιθανότατα ήμουν τρόμπας (εφόσον στο επισημαίνουν 100 άτομα)."  

@Kanimothrios, το να απανταει καποιος σε ατομα του επιπεδου σου ειναι pain in the ass. Γιατι δεν καθεσαι απλα στην τρυπα σου, τρωγοντας κανα βελανιδι, και να αφησεις αυτο το ερμο το θρεντ να ηρεμησει? Αντε, κανε μας τη χαρη, Σαββατο σημερα, μας επρηξες τα μεζεα ρε μεγαλε, φτανει, 11 σελιδες φτασαμε.
tsk.gif

@Otto, τα ιδια πανε και σε σενα. Αν δεν σ'αρεσουν τα βελανιδια μπορεις να φας κατι αλλο. Αρκει να σταματησεις να μας τα πρηζεις. Για ολο το φορουμ μιλαω, γι αυτους που διαβαζουν το θρεντ και απλα δεν γραφουν γιατι αν γραψουν δεν θα σ'αρεσει. Να, εδω για παραδειγμα διπλα μου εχω 4 ατομα, τη μπαντα μου συγκεκριμενα που μόλις μπηκε για προβα. Οι 3 απ'αυτους θελουν να φτιαξουν λογαριασμο στο ΝΟΙΖ μονο και μονο για τις ασυναρτησιες που γραφεις. Δεν τους αφηνω (προς το παρον...)

theoctapus είπε:
Στο θέμα μας. WFK....
Το θεμα μας ειναι η λιστα. Πες μας κατι γι αυτη και ξεκολλα απο τη γαμημενη "ασχετη" λεξη. Εχεις να μας πεις κατι για τη συγκεκριμενη λιστα? Πες το. Η γνωμη σου για την κριτικη που εκανα στη λιστα δεν ενδιαφερει κανεναν, και ιδιαιτερα εμενα. Εχουμε 11 σελιδες παπαρολογιας και εκτος θεματος συζητηση. Τι πινετε ρε πουστη μου μερικοι? Ξεκολλατε!!!
Το παραπανω ειναι το τελευταιο ποστ που γραφω σ'αυτο το θεμα. Εσεις συνεχιστε με την ησυχια σας να ποσταρετε, στοχος να φτασετε τις 100 σελιδες ως τη Δευτερα.
okay.gif

Waterfall-K είπε:
@Kanimothrios, το να απανταει καποιος σε ατομα του επιπεδου σου ειναι pain in the ass. Γιατι δεν καθεσαι απλα στην τρυπα σου, τρωγοντας κανα βελανιδι, και να αφησεις αυτο το ερμο το θρεντ να ηρεμησει? Αντε, κανε μας τη χαρη, Σαββατο σημερα, μας επρηξες τα μεζεα ρε μεγαλε, φτανει, 11 σελιδες φτασαμε.
tsk.gif

@Otto, τα ιδια πανε και σε σενα. Αν δεν σ'αρεσουν τα βελανιδια μπορεις να φας κατι αλλο. Αρκει να σταματησεις να μας τα πρηζεις. Για ολο το φορουμ μιλαω, γι αυτους που διαβαζουν το θρεντ και απλα δεν γραφουν γιατι αν γραψουν δεν θα σ'αρεσει. Να, εδω για παραδειγμα διπλα μου εχω 4 ατομα, τη μπαντα μου συγκεκριμενα που μόλις μπηκε για προβα. Οι 3 απ'αυτους θελουν να φτιαξουν λογαριασμο στο ΝΟΙΖ μονο και μονο για τις ασυναρτησιες που γραφεις. Δεν τους αφηνω (προς το παρον...)

Το θεμα μας ειναι η λιστα. Πες μας κατι γι αυτη και ξεκολλα απο τη γαμημενη "ασχετη" λεξη. Εχεις να μας πεις κατι για τη συγκεκριμενη λιστα? Πες το. Η γνωμη σου για την κριτικη που εκανα στη λιστα δεν ενδιαφερει κανεναν, και ιδιαιτερα εμενα. Εχουμε 11 σελιδες παπαρολογιας και εκτος θεματος συζητηση. Τι πινετε ρε πουστη μου μερικοι? Ξεκολλατε!!!

Το παραπανω ειναι το τελευταιο ποστ που γραφω σ'αυτο το θεμα. Εσεις συνεχιστε με την ησυχια σας να ποσταρετε, στοχος να φτασετε τις 100 σελιδες ως τη Δευτερα.
okay.gif
Μάλλον μόνο με τη μπάντα σου μπορείς να κάνεις χωριό, οπότε καθίστε εκεί και πείτε τα μεταξύ σας οι φωστήρες. Φαντάζομαι αν όλοι σου μοιάζουν και στο χαρακτήρα, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό, ο ένας θα παίζει πάνω στον άλλο. Άσε τους να κάνουν λογιαριασμό, που θα βρουν να τσακώνονται όταν βαρεθούν το facebook.

Κατά τα άλλα ο τρόπος σου σε χαρακτηρίζει. Φαίνεται ποιος μεγάλωσε σε σπηλιά/τρύπα από τον τρόπου επικοινωνίας με άλλους. Άντε και εις ανώτερα φωστήρα.

ΥΓ. Μετά από 8000 μηνύματα τρολαρίσματος, οι moderators έκριναν ότι έπρεπε να πάρει +1 Κάρμα. Συγχαρητήρια. 

Waterfall-K, κανένας δεν ενδιαφέρεται για την λίστα, δεν την διάβασα, δεν με νοιάζει. Οι τρόποι σου είναι το πρόβλημα που συνεχίζεις και προσβάλεις όποιον έχει την ατυχία να κάνει μια κουβέντα μαζί σου. Έχει καταντήσει αηδία.

theoctapus είπε:
Waterfall-K, κανένας δεν ενδιαφέρεται για την λίστα, δεν την διάβασα, δεν με νοιάζει. Οι τρόποι σου είναι το πρόβλημα που συνεχίζεις και προσβάλεις όποιον έχει την ατυχία να κάνει μια κουβέντα μαζί σου. Έχει καταντήσει αηδία.
Είσαι άσχετος. Αφού οι 3 φίλου του στη μπάντα του είπαν ότι έχει δίκιο εσύ γιατί πετάγεσαι; Έμπα στη τρύπα σου. Όλος ο κόσμος έχει αγανακτήσει μαζί σου theoctapus αλλά δε το γράφει.

otto## είπε:
Είσαι άσχετος. Αφού οι 3 φίλου του στη μπάντα του είπαν ότι έχει δίκιο εσύ γιατί πετάγεσαι; Έμπα στη τρύπα σου. Όλος ο κόσμος έχει αγανακτήσει μαζί σου theoctapus αλλά δε το γράφει.
Έχεις δίκιο. Θα ξυρίσω το κεφάλι μου, θα κρεμάσω ταμπέλα "Τεντιμπόης" και όποιος θέλει ας έρθει να μου πετάξει κανά γιαούρτι. Να 'ναι 2% μόνο γιατί έχω χοληστερίνη.

theoctapus είπε:
To αυτό ακριβώς.
Σοβαρά τώρα... :-/

Το ξαναείπα και το ξαναγράφω...Ο Καταρρακτης ειναι παιδί μάλαμα - (ψυχρός όμως, βρε παιδί μου, σαν αιλουροειδές - φαντάζομαι οτι θα τα πηγαίνει καλα με τους γάτους...)

Και η λίστα Άσχετη (να πω την αλήθεια δεν την εχω διαβάσει καν - αλλα και να την είχα ειμαι τοσο Άσχετος που δεν θα την καταλάβαινα - φανταστείτε οτι νομίζω πως ο καλύτερος κιθαρίστας ειναι ο pipityri - και κεινος απ το ΡΙΟ που παίζει φανταστική ακουστική) 

Dinosp είπε:
Το ξαναείπα και το ξαναγράφω...Ο Καταρρακτης ειναι παιδί μάλαμα - (ψυχρός όμως, βρε παιδί μου, σαν αιλουροειδές - φαντάζομαι οτι θα τα πηγαίνει καλα με τους γάτους...)

Και η λίστα Άσχετη (να πω την αλήθεια δεν την εχω διαβάσει καν - αλλα και να την είχα ειμαι τοσο Άσχετος που δεν θα την καταλάβαινα - φανταστείτε οτι νομίζω πως ο καλύτερος κιθαρίστας ειναι ο pipityri - και κεινος απ το ΡΙΟ που παίζει φανταστική ακουστική) 
Μάλαμα μπορεί να είναι, κοινωνικά χαρίσματα δεν έχει όμως. Θα έλεγα το αντίθετο. Όπως τα αιλουοειδή, καλά το είπες.

otto## είπε:
Μάλαμα μπορεί να είναι, κοινωνικά χαρίσματα δεν έχει όμως. Θα έλεγα το αντίθετο. Όπως τα αιλουοειδή, καλά το είπες.
Otto##, και σένα σε παω πολυ... αν μου επιτρέπεις...

Τι να σ' κάνω πουσε στο Ντουμπάϊ - αν ήσουν εδώ θα σε καλούσα για φασολάδα αύριο, με λακέρδα και φέτα  και άσπρο κρασί... (Με έβαλε ο Τερις στη μπριζα και έβαλα ηδη τα φασόλια στο μουσκιο...) - καλα θα περναγαμε... Θα θάβαμε και καταρράκτη και Νικόλα και ταμταμ και Χάρι και Χταπόδη  και λοιπούς... Τι το καλυτερο;

Dinosp είπε:
Otto##, και σένα σε παω πολυ... αν μου επιτρέπεις...

Τι να σ' κάνω πουσε στο Ντουμπάϊ - αν ήσουν εδώ θα σε καλούσα για φασολάδα αύριο, με λακέρδα και φέτα  και άσπρο κρασί... (Με έβαλε ο Τερις στη μπριζα και έβαλα ηδη τα φασόλια στο μουσκιο...) - καλα θα περναγαμε... Θα θάβαμε και καταρράκτη και Νικόλα και ταμταμ και Χάρι και Χταπόδη  και λοιπούς... Τι το καλυτερο;
Ωραία η φασολάδα. Θα κάνω, καλή ιδέα. Με φλόκο πάει πολύ.

Θα ήθελα να ρωτήσω τον Καταρράχτη (ειλικρινά, δεν τρολάρω ούτε ειρωνεύομαι), ποια θεωρεί ότι είναι τα κριτήρια, για να καταρτιστεί μια τέτοιου τύπου λίστα (top5 κιθαρίστες, πιανίστες, συνθέτες κτλ);  ???

Waterfall-K είπε:
tsk.gif
Όσο δεν εκφράζομαι αγενώς όπως εσύ,μπορώ να γράφω ελεύθερα ότι θέλω,όποτε θέλω μέχρι να πέσει λουκέτο.

Και εσύ,δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ για αυτο.

Αλλά επειδή με έχεις θίξει πολλες φορές περί επιπέδου..

Το κοινωνικό ας το αφήσουμε,όποιος σε διαβάζει χρόνια καταλαβαίνει.

Εγώ θα σου γράψω για ότι έχει σχέση με το forum.

Ξέρεις ότι μένω/εργάζομαι σε μια χώρα με μεγάλη παράδοση στη μουσική.

Στη δουλειά μου υπάρχουν μεταξυ αλλων και καθηγητές κλασσικού πιάνου,

όσο και πλήκτρων σε διάφορα στυλ.

Θέλεις από Δεύτερα να σε προτείνω για audition Γεναρη-Φλεβαρη,να δούμε επιτελους το ταλέντο/διάνοια ή ότι άλλο διατείνεσαι ότι είσαι;

Σύνθεση;Εκτελεση;Ότι θελεις εσύ.

Προαπαιτούμενα είναι κάποια μουσικά πτυχία,αλλά για μια περιπτωση εξαιρετικού ταλέντου, ίσως γινει μια εξαίρεση.

Έλα να δεις πόσα απιδια πιανει ο σάκος μακριά από τον μικρόκοσμό σου και χωρις την internetικη σου περσόνα.

ΥΓ. Μετά από 8000 μηνύματα τρολαρίσματος, οι moderators έκριναν ότι έπρεπε να πάρει +1 Κάρμα. Συγχαρητήρια.  
Α,εσύ έχασες τα καλύτερα.

Τότε που του έκαναν το karma -1 και επειδή του κακοφανηκε,του το ξαναεκαναν μηδέν.

Από τις ατυχεις στιγμές του moderation και του noiz γενικότερα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Waterfall-K είπε:
Το παραπανω ειναι το τελευταιο ποστ που γραφω σ'αυτο το θεμα.
Λεω να κανω μια εξαιρεση για τον Kanimothrio. Οχι για καποιο ιδιαιτερο λογο, απλα επειδη ειμαι φιλοζωος. ;D

Όσο δεν εκφράζομαι αγενώς όπως εσύ,μπορώ να γράφω ελεύθερα ότι θέλω....
Θα σου ελεγα να πας πισω και να διαβασεις ολα τα ποστς σου σ'αυτο το θρεντ που αφορουν εμενα και να ερθεις πισω και να μας πεις ξανα αυτα τα κουλα περι αγενειας. Δεν στο λεω ομως, γιατι φοβαμαι οτι δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις ουτε αυτα που γραφεις.
tomato.gif

Ξέρεις ότι μένω/εργάζομαι σε μια χώρα με μεγάλη παράδοση στη μουσική.
Ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω σε ποια χωρα μενεις.

Θέλεις από Δεύτερα να σε προτείνω για audition Γεναρη-Φλεβαρη,να δούμε επιτελους το ταλέντο/διάνοια ή ότι άλλο διατείνεσαι ότι είσαι;
Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι ταλεντο ή διανοια σε κατι. Απλα στο δικο σου μυαλουδακι τα εχεις μπερδεψει λιγο τα πραγματα. Ως συνηθως.

Τότε που του έκαναν το karma -1 και επειδή του κακοφανηκε,του το ξαναεκαναν μηδέν.
Ειδες τι δυναμη εχω στο φορουμ? Μια και το ανεφερες (για 582η φορα) να σου πω πως εγινε το ολο σκηνικο, να το μαθουν και αυτοι που μας διαβαζουν. Βλεπω λοιπον το -1 σε καποια φαση και τα παιρνω στο κρανιο. Μεσα σε μιση ωρα ημουν στο σπιτι του Yameth. To τι ξυλο επεσε δεν μπορεις να φανταστεις. Τον εκανα αγνωριστο! Ακου -1 στον Guru! >:(Tα υπολοιπα τα ξερεις. Ενα ωραιοτατο +1, και μια γραπτη συμφωνια οτι θα μου ανεβαζει το Karma μου 2 μοναδες καθε τριμηνο. 8)

Από τις ατυχεις στιγμές του moderation και του noiz γενικότερα.
Ας βαλει καποιος Mod επιτελους ενα +1 στον κακομοιρη μπας και ησυχασουμε....
yawn.gif

Last edited:
Αστεία πράγματα βρε καταρράκτη.

Εχεις ένα τρόπο να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με τυπικότητα (που είναι καλό).

Παράλληλα εχεις δημιουργήσει τα δόγματα σου κι εσύ, ίσως όχι χωρίς λόγο.

Το να επιμένεις όμως πως τα πράγματα είναι μαύρα ή άσπρα σε κάθε αφορμή, δεν δείχνει σοφία ζωής. Καλό είναι να μην ξεφτιλιζομαστε και όπου συμμετέχουμε να κρατάμε ψηλά στάνταρντς αλλά... μπάστα!

Δεν έχεις τρόπο να περνάς το επιχείρημα σου. Βρίζεις και μειώνεις για να το πετύχεις.

Να μη μιλήσουμε για κανονισμούς που ποδοπατάς. Ενήλικας είσαι. ::)

Οσο για το κάρμα σου, το +1 είναι για την θετική συνεισφορά στο τεχνικό περιεχόμενο.

Οχι για τη συμπεριφορά σου. Η κακή συμπεριφορά δεν καρμίζεται. Εξοστρακίζεται.

Μην απαντήσεις εδω σε παρακαλώ. Ασε το θέμα να τρέξει.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα