- Πόντοι
- 198
Κοίταξε που Σαββατάτικα αναγκάζομαι να επαναλάβω τον εαυτό μου.
Εσύ αυτό κατάλαβες, φίλε καταράχτη?
ή άσε αυτό:
Αλλά μπα... Εγώ τον Μότζαρτ θέλω να πετάξω στα σκουπίδια για να πάρει τη θέση του ο Καρβέλας... ναι... ;D
EDIT: Βλέπω το αναφέρεις και αλλού. Καλά... δε παίζεσαι. Κάθομαι τώρα μόνος μου εδώ και κλαίω που δε γουστάρεις τη γνώμη μου... πραγματικά με έχει πειράξει, δηλαδή... πωπω...
"...αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλύες φορές, δεν υπάρχουν!".Nikolas είπε:Ρε παιδιά... δεδομένα δεν υπάρχουν. Πως θα γίνει; Γνώμες έχει ο καθένας, αλλά δεδομένα, όπως παρουσιάζονται πολλές φορές, δεν υπάρχουν!
Εδώ δε μπορεί κανένας μουσικολόγος να πει αν είναι "καλύτερος" ο Beethoven από τον Mozart, και εμείς θέλουμε να έχουμε δεδομένα για το αν αυτή η λίστα ειναι καλή και η άλλη όχι, κλπ.
Εσύ αυτό κατάλαβες, φίλε καταράχτη?
ή άσε αυτό:
Ξέρεις τώρα...(Τώρα μεταξύ μας ( ;D ) αντικειμενικότητα στην αισθητική μπορεί να υπάρξει και διδάσκεται, αλλά... τρέχα γύρευε τώρα)
Αλλά μπα... Εγώ τον Μότζαρτ θέλω να πετάξω στα σκουπίδια για να πάρει τη θέση του ο Καρβέλας... ναι... ;D
EDIT: Βλέπω το αναφέρεις και αλλού. Καλά... δε παίζεσαι. Κάθομαι τώρα μόνος μου εδώ και κλαίω που δε γουστάρεις τη γνώμη μου... πραγματικά με έχει πειράξει, δηλαδή... πωπω...