- Πόντοι
- 688
Καλά όλα τα άλλα... :
Αλλά αυτό..
Και με αφορμή αυτό, δε μου έστειλες πρώτος pm ενώ δε σου είχα στείλει ποτέ και μου ειπες ότι καλως εφυγα και απαλλάχτηκα από την"πχιότητα" όπως μου εγραψες αυτολεξεί στο pm;
Μη με κάνεις να βγαζω pm,δεν το χω κάνει ποτέ,άλλα άμα συνεχίσεις να πουλάς τρελιτσα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..
Η ιστορία έχει γράψει ότι στο noiz ενα μέλος μονάχα πήρε στα σοβαρά το karma και παραπονέθηκε,
κι αυτό ήσουν εσύ.
Η φήμη σου έχει περάσει προ πολλού τα σύνορα της Ελλάδας ;D

Αλλά αυτό..
Εσύ δε με ρωτησες πριν 2 μήνες από που είναι η φωτό από Κορδαλη που είχα ανεβάσει και σου απαντησα στο thread ότι είναι από Γερμανια;Waterfall-K είπε:Ουτε ξερω ουτε με ενδιαφερει να μαθω σε ποια χωρα μενεις.
Και με αφορμή αυτό, δε μου έστειλες πρώτος pm ενώ δε σου είχα στείλει ποτέ και μου ειπες ότι καλως εφυγα και απαλλάχτηκα από την"πχιότητα" όπως μου εγραψες αυτολεξεί στο pm;
Μη με κάνεις να βγαζω pm,δεν το χω κάνει ποτέ,άλλα άμα συνεχίσεις να πουλάς τρελιτσα για όλα υπάρχει η πρώτη φορά..
Αδιαφορω για το karma,όπως και οι υπόλοιποι..Ας βαλει καποιος Mod επιτελους ενα +1 στον κακομοιρη μπας και ησυχασουμε....![]()
Η ιστορία έχει γράψει ότι στο noiz ενα μέλος μονάχα πήρε στα σοβαρά το karma και παραπονέθηκε,
κι αυτό ήσουν εσύ.
Εσυ άνθρωπε με τη μοναδική λαμψη,αν ποτέ σε φέρει ο δρόμος προς τα εδώ, να είσαι έτοιμος για το standing ovation που έχεις εξασφαλίσει και μόνο με το Shevannai's Kingdom.πρότεινε εμένα!!!!
Πτυχια μουσικής δεν εχω γιατι τα παράτησα κάποια στιγμη μικρός, πηγα σε άλλο κλάδο, αλλα επειδή μου λένε μπράβο γενικα οταν με βλεπουν να παίζω, δεν εχω να χάσω τιποτα. Μπορει να μου δώσουν κανα τιτλο ευγενείας χαχαχαχαχαχαχα Μονο μετά το Μάρτιο αμα γίνεται....λολ Καλοκαίρι ακόμα καλύτερα.
Α, και να χω και κανα μηνα περιθώριο να "ζεσταθώ" λιγάκι, μην με πάρουν και για........ μπαλαφαριάρη........ λολ
Καλό ακουγεται πάντως.
Σαν το flash dance. Και για χορευτρια δεν κολώνω. Το χω.......
Η φήμη σου έχει περάσει προ πολλού τα σύνορα της Ελλάδας ;D