Tamtam είπε:
Waterfall, έχεις δίκιο στην εκτίμησή σου -κι εγώ την ίδια σκέψη με σένα έκανα όταν είδα τη λίστα.
Οποτε ποιο το προβλημα σου? Που εγω εγραψα αυτο που σκεφτηκα και σκεφτηκες κι εσυ και καμια χιλιαρια ακομα ατομα? Τι να κανουμε, ετσι ειμαι εγω, οταν βλεπω καποια "εξωγηινη" λιστα γραφω τη γνωμη μου γι αυτη. Αν καποιος ασχετος_ή μη_εχει το δικαιωμα να ποσταρει λιστες τετοιου ειδους, αλλο τοσο εχω το δικαιωμα κι εγω_και ολοι_να ποσταρουμε τη γνωμη μας γι αυτες και να τις κρινουμε. Αυτο εκανα λοιπον. Η λιστα ειναι για γελια. Κι αυτο δεν λεγεται πιο ευγενικα. Τελος.
δεν ξερω αν έχει τύχει να δεις π.χ. άλλες λίστες που καταρτίζουν έγκριτα μέσα όπως π.χ. το Rolling Stone...
Εγκριτο μεσο το RS? Απο ποτε? Οι λιστες του ειναι χειροτερες απο αυτη που συζηταμε τωρα. Σιγα την εγκριτη παπαρια!
δε νομίζω ότι καμία λίστα κατάταξης στον κόσμο είναι κάτι άλλο εκτός από υποκειμενική.
Κακως νομιζεις. Η καραμελα-moto "
τα παντα ειναι υποκειμενικα" δεν ισχυει. Αυτο το αστειο moto μαζι με το αλλο "
ειναι θεμα γουστου" ειναι οι κλασσικες δικαιολογιες των απανταχου ασχετων, κολλαει παντου, και ενιοτε βγαζει καποιον απο μια δυσκολη θεση.
Δεν μου χρειαζονται. Εχω ηδη, και πολυ καλους μαλιστα.
προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο
Σ'αυτο ναι, εχεις δικιο. Χρειαζομαι περισσοτερο υπνο.
εντάξει....
Εχοντας δημιουργήσει κύκλο επαφών και δραστηριότητα μεγάλη σε άλλα φόρα μπορώ να καταλάβω τον Waterfall στα δίκια του.
Όμως από την άλλη όσο δίκιο να έχει, δεν ξέρει τον συνομιλητή του.
Δεν τον ξερω βεβαια, αλλα καταλαβαινω τι σκαμπαζει απο το θεμα βλεποντας τη λιστα που ποσταρε. Και μη ξεχνας οτι εγω εγραψα το "
η λιστα ειναι γραμμενη απο ασχετους για ασχετους", οχι το "
Μεγάλε μας τα πρηξες". Ποιος ειναι αγενης δεν θελει και πολυ σκεψη.