• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Αφιέρωμα Top20 Κιθαρίστες

Status
Not open for further replies.
samy paraga είπε:
Η μαύρη αλήθεια, είναι πως προβληματίστηκα και καθότι έχω εκπομπή αύριο, ήπια να κάνω μια Λίτσα με τους καλύτερους 4 μπουθαρίστες

1. Ritchie Blackmore

2. Tommy Bolin

3. Joe Satriani

4. Steve Morse 

Ταίλως με τας λήστας κλείσαμε νομίζω ε?
Eλα ρε Samy, νταξ, ελεος δηλαδη. Δεν λεω, σωστη η λιστα σου, αλλα αυτη η υπερβολικη σου αγαπη στους Deep Purple εχει ξεπερασει καθε οριο.

Ηταν αναγκη και οι 4 κιθαριστες της λιστας σου να ειναι μελη των DP?
eyeroll.gif

Waterfall-K είπε:
Αυτο το "Sorry ;D" σου φαινεται επιθετικο? Στη συνεχεια ερχεται και ο Nestoras, κανει quote την παραπανω φραση μου και προσθετει "Yes indeed!". Κι αυτος επιθετικος?
Εμ βέβαια, αφού δεν με είχαν μέσα.  >:(

samy paraga είπε:
Η μαύρη αλήθεια, είναι πως προβληματίστηκα και καθότι έχω εκπομπή αύριο, ήπια να κάνω μια Λίτσα με τους καλύτερους 20 μπουθαρίστες

1. Keith Richards

2. Samy Paraga

Αλλαλάζουμε επίπεδο φυσικά

3. Frank Zappa

4. Prince

5.Pete Townsend

6.Mick Ronson

7. Jimmy Page

8.Johny Thunders

9.Greg Sage

10.Ry Cooder

Αλλαλάζουμε ξανάμανα επίπεδο

11. Ρόρις

12. East Bay Ray

13. Wilko Johnson

14. Ron Asheton

15. Chuck Berry

Αλλαλάζουμε επίπεδο και ολοκληρώνω

16. David Gilmour

17. Budy Guy

18. Ali Farka Toure

Οι 2 τελευταίοι παίζουν σε άλλη λίστα, αλλά τους έβαλα για να συμπληρώσω

19. Roy Smeck

20. Django

Ταίλως με τας λήστας κλείσαμε νομίζω ε?
Ξέχασες να βάλεις τον θείο Waterfall. Όπως μάθαμε από αυτό το thread για τους top 20 κιθαρίστες, έχει χρόνια live , εμπειρίας, ακριβές κιθάρες, δικαίωμα να αποφασίζει ποιος θα γράφει και τι στο φόρουμ, και είναι και τα μάλα ευγενής.

Σοβαρά τώρα, σto thread συμφωνώ με τα σχόλια του Otto (γενικότερα). Waterfall, έχεις δίκιο στην εκτίμησή σου -κι εγώ την ίδια σκέψη με σένα έκανα όταν είδα τη λίστα. Και δεν ξερω αν έχει τύχει να δεις π.χ. άλλες λίστες που καταρτίζουν έγκριτα μέσα όπως π.χ. το Rolling Stone ή το NME ή ο Γιάννης Πετρίδης,  αλλά δε νομίζω ότι καμία λίστα κατάταξης στον κόσμο είναι κάτι άλλο εκτός από υποκειμενική. Τι κάθεσαι και την πέφτεις στον κόσμο;

Μάθε τρόπους. 'Η προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο όπως λέει ο ανιψιός σου ή παίζε πιο πολύ κιθάρα - ώστε να απέχεις από το να γίνεσαι αγενής όσο το δυνατόν περισσότερο. (sorry  <- to βάζω το sorry στο έντιτ, για να είναι σαφές ότι δεν είναι επιθετικό το σχόλιό μου :)

17 δευτερόλεπτα μπήκαν οι άνθρωποι στον εναέριο χώρο του Νόιζ κι εσύ αμέσως να τους καταρρίψεις βρε ταγίπ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

Nikolas

To top 10 μου!

Ερωτήσεις; ;D

Παντως περα απο τη λιστα,την πλακα,ευγενειες,αγενειες κλπ.το θειος Φουζιος,εστω και εκ παραδρομης,εγραψε.

Φουζιε,μου επιτρεπεις να σε αποκαλω και του λογου μου"μπαρμπα"?

Εστω και "Βανα". ;D ;D ;D

Ο Καταρράκτης τα παίρνει από το marketing του Μπαουχαουςράδιο

Ο ρ21άγγελος είναι στάνταρ τρολ

Ο Γκαβούρης είναι μπάρμπας και όχι ο Φιούζιος

Η λίστα είναι υποκειμενική όπως και οι ένα εκατομμύριο αντίστοιχες που κυκλοφορούν στο net, περιοδικά, σταθμούς και πέριξ κι έχει αντίστοιχη αξία με Ελληνική τραπεζική μετοχή.

Αφτ(ι)ά.

Να μεταφερθεί από τους mod στα απαντημένα πριτι πληζ.

.

..

...

Και συνεχίζοντας με τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν για χρόνια, με κιμά (αν και ο κιμάς μου αρέσει) δεν μ' αρέσουν ρε γαμώτο και δεν τα θεωρώ αυθεντικά κλασικ βιντατζ γεμιστά. Ένι θοτς;

audiokostas είπε:
Και συνεχίζοντας με τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν για χρόνια, με κιμά (αν και ο κιμάς μου αρέσει) δεν μ' αρέσουν ρε γαμώτο και δεν τα θεωρώ αυθεντικά κλασικ βιντατζ γεμιστά. Ένι θοτς;
Χωρίς τσιτσί δεν λέει. Modern player γεμιστά.

Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους..

• 1ον) Αν κάποιος είναι ο Θεός, τότε μπορεί να κρίνει..! Μη γίνεστε βλάσφημοι.. ;D
  • 2ον) Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε.
  • 3ον) Τα βίντατζ γεμιστά τα σπάνε.. Που και που βέβαια θέλω να τρώω και μία με κιμά..!
  • 4ον) Μπορώ να πως η λίστα του σάμυ είναι πολύ αντικειμενική. Να φανταστείτε δεν έβαλε καν τον εαυτό του στην πρώτη θέση..

Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε συνήθως συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Όταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφουμε ευγενικά, φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάσουν χιλιάδες μουσικοί.

διά την αντιγραφήν

Δημήτρης

dimsonic είπε:
Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε συνήθως συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Όταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφουμε ευγενικά, φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάσουν χιλιάδες μουσικοί.

διά την αντιγραφήν

Δημήτρης
Πες τα χρυσόστομε.

εντάξει....

είπαμε : διά την αντιγραφήν...

όμως ισχύει.

Εχοντας δημιουργήσει κύκλο επαφών και δραστηριότητα μεγάλη σε άλλα φόρα μπορώ να καταλάβω τον Waterfall στα δίκια του.

Όμως από την άλλη όσο δίκιο να έχει, δεν ξέρει τον συνομιλητή του.

Γι αυτο θεώρησα καλό να κουοτάρω το παραπάνω.  :)

Καθένας που παρακολουθεί έστω και λίγο πάντως το noiz πιστεύω έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του. Και για διάφορα μέλη, και για την οποιαδήποτε λίστα κτλ. Και αναλόγως επιλέγει ν'ασχοληθεί ή απλά να αγνοήσει. Και δατς ολ φολκς.

X-minor είπε:
Καθένας που παρακολουθεί έστω και λίγο πάντως το noiz πιστεύω έχει ήδη βγάλει τα συμπεράσματά του. Και για διάφορα μέλη, και για την οποιαδήποτε λίστα κτλ. Και αναλόγως επιλέγει ν'ασχοληθεί ή απλά να αγνοήσει. Και δατς ολ φολκς.
συμφωνώ

είναι όμως κουραστικό να βλέπουμε συνέχεια και συνέχεια τις ίδιες απαντήσεις, φιλοφρονήσεις και ειρωνίες και στο τέλος κλειδώματα.

Εντάξει μια λίστα ήταν.

Οι λίστες είναι για να υπάρχουν και όλοι φτιάνουν μία.

Και σίγουρα φάνηκε σε ποιούς απευθύνονταν.

Μπορούμε και να την προσπεράσουμε.

dimsonic είπε:
συμφωνώ

είναι όμως κουραστικό να βλέπουμε συνέχεια και συνέχεια τις ίδιες απαντήσεις, φιλοφρονήσεις και ειρωνίες και στο τέλος κλειδώματα.

Εντάξει μια λίστα ήταν.

Οι λίστες είναι για να υπάρχουν και όλοι φτιάνουν μία.

Και σίγουρα φάνηκε σε ποιούς απευθύνονταν.

Μπορούμε και να την προσπεράσουμε.
Αυτά έγραψα και εγώ 10 posts πιο πάνω. Άμα δεις τη λίστα που ακούω στο αμάξι θα τρελαθείς. Μιλάμε για τουρλού. Τώρα επειδή η λίστα ήταν για ραδιόφωνο εμένα προσωπικά δε θα με χάλαγε να ακούσω κομμάτια από αυτήν. Τώρα αν ήταν να ειπωθούν θεωρητικές συζητήσεις επί των καλύτερων κιθαριστών τότε θα προσπερνούσα εντελώς. Είναι εκτός από εντελώς υποκειμενικό και εντελώς ανούσιο. Αμερικάνικο σύστημα που πρέπει πάντα κάποιος να είναι ο νούμερο 1 και 2, και ο καλύτερος κλπ.

Tamtam είπε:
Waterfall, έχεις δίκιο στην εκτίμησή σου -κι εγώ την ίδια σκέψη με σένα έκανα όταν είδα τη λίστα.
Οποτε ποιο το προβλημα σου? Που εγω εγραψα αυτο που σκεφτηκα και σκεφτηκες κι εσυ και καμια χιλιαρια ακομα ατομα? Τι να κανουμε, ετσι ειμαι εγω, οταν βλεπω καποια "εξωγηινη" λιστα γραφω τη γνωμη μου γι αυτη. Αν καποιος ασχετος_ή μη_εχει το δικαιωμα να ποσταρει λιστες τετοιου ειδους, αλλο τοσο εχω το δικαιωμα κι εγω_και ολοι_να ποσταρουμε τη γνωμη μας γι αυτες και να τις κρινουμε. Αυτο εκανα λοιπον. Η λιστα ειναι για γελια. Κι αυτο δεν λεγεται πιο ευγενικα. Τελος.

δεν ξερω αν έχει τύχει να δεις π.χ. άλλες λίστες που καταρτίζουν έγκριτα μέσα όπως π.χ. το Rolling Stone...
Εγκριτο μεσο το RS? Απο ποτε? Οι λιστες του ειναι χειροτερες απο αυτη που συζηταμε τωρα. Σιγα την εγκριτη παπαρια!

δε νομίζω ότι καμία λίστα κατάταξης στον κόσμο είναι κάτι άλλο εκτός από υποκειμενική.
Κακως νομιζεις. Η καραμελα-moto "τα παντα ειναι υποκειμενικα" δεν ισχυει. Αυτο το αστειο moto μαζι με το αλλο "ειναι θεμα γουστου" ειναι οι κλασσικες δικαιολογιες των απανταχου ασχετων, κολλαει παντου, και ενιοτε βγαζει καποιον απο μια δυσκολη θεση.

Μάθε τρόπους.
Δεν μου χρειαζονται. Εχω ηδη, και πολυ καλους μαλιστα. 

προσπάθησε να κοιμάσαι περισσότερο
Σ'αυτο ναι, εχεις δικιο. Χρειαζομαι περισσοτερο υπνο.
sleeping3.gif

εντάξει....

Εχοντας δημιουργήσει κύκλο επαφών και δραστηριότητα μεγάλη σε άλλα φόρα μπορώ να καταλάβω τον Waterfall στα δίκια του.

Όμως από την άλλη όσο δίκιο να έχει, δεν ξέρει τον συνομιλητή του.
Δεν τον ξερω βεβαια, αλλα καταλαβαινω τι σκαμπαζει απο το θεμα βλεποντας τη λιστα που ποσταρε. Και μη ξεχνας οτι εγω εγραψα το "η λιστα ειναι γραμμενη απο ασχετους για ασχετους", οχι το "Μεγάλε μας τα πρηξες". Ποιος ειναι αγενης δεν θελει και πολυ σκεψη.

Tamtam είπε:
17 δευτερόλεπτα μπήκαν οι άνθρωποι στον εναέριο χώρο του Νόιζ κι εσύ αμέσως να τους καταρρίψεις βρε ταγίπ.
;D ;D

Φάε με πλιγούρι μήπως και γίνεις άντρας και βγάλεις καμιά τρίχα στο στήθος (για κεφάλι το δοκίμασα, δεν πιάνει) ;D ;D

Δημήτρης, σου λέει.
;D ;D

η λίστα είναι απο αυτές που μπαίνουν όπου λάχει.

Πριν μπεί εδώ την είδα στο facebook.

Και σκέφτηκα "έχει γούστο"...

όμως αν το facebook είναι αυτό που είναι, θεωρώ ότι εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και μπορούν να πούν "έασον αυτό χαίρειν"

Για τον μουσακά εσείς τις ψήνετε ή τις τηγανίζετε τις μελιτζάνες;

Waterfall-K είπε:
Κακως νομιζεις. Η καραμελα-moto "τα παντα ειναι υποκειμενικα" δεν ισχυει. Αυτο το αστειο moto μαζι με το αλλο "ειναι θεμα γουστου" ειναι οι κλασσικες δικαιολογιες των απανταχου ασχετων, κολλαει παντου, και ενιοτε βγαζει καποιον απο μια δυσκολη θεση.
Δηλαδή συγγνώμη αν η μουσική δεν είναι θέμα γούστου τότε τι είναι; Θα πρέπει να δεχτούμε σαν "καλύτερη" τη μουσική που εγκρίνεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος επειδή με κάποιο στρεβλό τρόπο έχεις πείσει τον ευατό σου ότι είναι η "καλύτερη" βάσει 5-10 προσωπικών επιχειρηματων; Εγώ μπορεί να πιστεύω ότι ο καλύτερος κιθαρίστας είναι ο γιος μου, πρέπει ντε και καλά να συμφωνήσουν και όλοι οι άλλοι;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφωνήσεις ευγενικά και εσύ δεν ακολούθησες κανέναν. Η απαντησή σου είχε επιθετική και ελιτίστικη χροιά. Αν διαβάσεις ξανά το θέμα θα δεις ότι δυστυχώς εσύ ξεκίνησες τη μανούρα. Δεν είναι κακό που και που να παραδεχόμαστε ότι κάναμε λάθος και δημιουργήσαμε λίγο χάος. Δε γίνεται να έχουμε πάντα δίκιο.  

Σε πολλά θέματα τσακώνεσαι και αυτό ειναι δικαίωμά σου αλλά ίσως αυτό να δείχνει και μια μικρή νεύρωση. Όλα αυτά φιλικά και χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back