Superfunk είπε:
Δεν περιγραφεις τιποτα παραπανω απο αυτο που θα κανουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλοι "Αθηναιοι" (προσεξε τα ομοιωματικα) που απλα θα εγκαταλειψουν μια πολη στην οποια ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Απο τη στιγμη που δεν εισαι απο την Αθηνα (εγω δυστυχως ειμαι) & εχεις περιουσια και σπιτι στο "χωριο" τα οποια σου επιτρεπουν να επιβιωσεις δεν βλεπω τιποτα το περιεργο στο να γυρισεις πισω,αλλωστε ποτε μου δεν καταλαβαινα γιατι καποιος αφηνει την "ανεχεια" της επαρχιας για να ερθει στην Αθηνα και να βγαζει 700 ευρω/μηνα,αν εβγαζε 5000 ευρω/μηνα το καταλαβαινω... αλλα για 700....sorry δεν παιζει......οσο για μουσικη απο τη στιγμη που το χωριο σου εχει ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ δεν βλεπω που ειναι το προβλημα
Απο τη στιγμη που εισαι συνηθισμενος στη ζωη της φυσης και σου αρεσει (εγω θα ειχα αυτοκτονησει την 3η μερα σε οποιοδηποτε ελληνικο χωριο η επαρχιακη πολη.. ;D ;D) μια χαρα θα εισαι.
Καλα να περασεις και στελνε μας κανα φρεσκο αυγουλακι.
+ 7,25"...
Tο μεγαλο μας λαθος ειναι η αστικοποιηση.
Kαι γι'αυτο φταιει η ηλιθια λογικη της "ανωτεροτητας των αστων"...
(που με τη δημοκρατια πηρε τη θεση της "ανωτεροτητας των αριστοκρατων",
και δημιουργησε η ιδια η "ελιτ" της χωρας,αντιγραφοντας οπως παντα τη γαλλικη)
Ετσι,ολοι θελησαν να γινουν αστοι-σπουδαστοι και να "ανεβουν" στην κοινωνια...
και να κανουν περηφανο τον μπαμπα τους...
Εγιναν ομως "ανωτεροι"?...
Προσωπικα,εζησα αρκετα στην επαρχια (κι ας καταγομαι απ'την Αθηνα,η μανα μου δεν παυει να ειναι νησιωτισα)
και γνωρισα τοσο ωραιους ανθρωπους οσο και στην Αθηνα η τη Θεσ/νικη η το Βερολινο,και στην Αθηνα συναντησα τοσο "βλαχους" Αθηναιους,οσο και στα χειροτερα κατσαβραχα...
Δεν καταλαβαινω γιατι εχει δημιουργηθει αυτο το κομπλεξ κατωτεροτητας στους επαρχιωτες,και γιατι η λεξη αυτη να "μειωνει" καποιους (ετσι το νοιωθουν)...
Για μενα ο τοπος καταγωγης,διαμονης,μορφωτικου επιπεδου η επαγγελματος,
δεν εχει να κανει με την "ποιοτητα του ατομου",
η νοοτροπια κανει τη διαφορα!
(αυτη δεν αλλαζει οσο και αν σπουδασει καποιος,οσα φραγκα κι αν "πιασει"...)
Αυτο πρεπει να αλλαξουμε,και να καταλαβουμε οτι αν μαζευτουμε ολοι στις πολεις,
ο μονος που θα μπορει να μας ταϊσει ειναι η Μονσαντο...(η μεταλλαγμενη ντε!)...
Ολοι εχουμε την προσωπικη μας αξια και προσφορα στην κοινωνια,
ακομα και οι...αντικοινωνικοι...
(αν δεν υπαρχουν αυτοι,οι κοινωνικοι τι αξια εχουν?)