- Πόντοι
- 16
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ;D ;D ;DBigAlejandro είπε:καλα, χαλαρωσε!
δεν νομιζω πως ηταν προσωπικο!
Καλά εγώ νόμιζα ότι το έγραψα για αστείο.
Άλλο νόημα βγήκε τελικά?
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ;D ;D ;DBigAlejandro είπε:καλα, χαλαρωσε!
δεν νομιζω πως ηταν προσωπικο!
ε, ειναι επειδη εβαλες την σκυθρωπη φατσουλα....!The philosopher είπε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ;D ;D ;D
Καλά εγώ νόμιζα ότι το έγραψα για αστείο.
Άλλο νόημα βγήκε τελικά?
Χαχαχαχα... Όχι φίλος. Respect.The philosopher είπε:Δεν κατάλαβα?
Τραβάει κάποιος κανένα ζόρι εδώ μέσα? >
;D ;D ;D![]()
![]()
Oταν εγω λεω οτι οι φατσουλες ειναι must,ειμαι μπουφος...The philosopher είπε:Δεν κατάλαβα?
Τραβάει κάποιος κανένα ζόρι εδώ μέσα? >
;D ;D ;D![]()
![]()
Δηλαδίς, άσχημη είναι αυτή η θέα για Αθήνα; ;Dmarathon είπε:Kαλά...κόψε κάτι... ;D
Φίλοσ δεν κατάλαβα... έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους μπούφους?? Βλέπεις πως σε κοιτάει αυτός στο αβατάρ μου?yann είπε:Oταν εγω λεω οτι οι φατσουλες ειναι must,ειμαι μπουφος...
...δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, με τη δική μου θέα στο Μαραθώνα... ;Dpascal είπε:Δηλαδίς, άσχημη είναι αυτή η θέα για Αθήνα; ;D
Και μετά να κοιτάξετε το group therapy. Δέστε τα παιδιά στο θέμα με τα blues backing tracks τι χαλαρά που είναι.The Genius Loci είπε:Το πρόβλημα είναι οντολογικό. Θα πρότεινα τη μελέτη της έννοιας "Guerilla Ontology", για αρχή.![]()
Καποιες σκεψεις και από μενα πανω στο θεμα!Γεια χαρά φίλοι συμφορουμίτες, και πάνω από όλα συνάνθρωποι.Είμαι 26 χρονών και μένω στην Αθήνα. Έχω σχεδόν 5 χρόνια να εργαστώ μόνιμα, η τελευταία απόπειρα εργασίας που έκανα ήταν πριν 2 χρόνια. Για ένα μήνα πήγαινα με τα νερά του αφέντη της ψωροεταιρίας και έκανα τις χαμαλοδουλειές του, με την υπόσχεση της πρόσληψης, οπού τελικά μόνο στην υπόσχεση έμεινε. Πριν από αυτό εργάστηκα σε μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, οπού κι εκεί δε, περισσότερο περί δουλείας επρόκειτο παρά εργασίας, αλλά, ας όψεται η ανάγκη, έκανα το κορόιδο για άλλον ένα μήνα. Είμαι χρεωμένος κι εγώ σε μια ιδιωτική τράπεζα, όπως κι αρκετοί μας άλλωστε, όχι από ασυνειδησία, αλλά λόγω της αγάπης μου για τη μουσική.
Πολύ φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα.Evilnye είπε:Και μετά να κοιτάξετε το group therapy. Δέστε τα παιδιά στο θέμα με τα blues backing tracks τι χαλαρά που είναι.
Δεν ξέρω τι λέει ο κάθε κουκουλοφόρος Τουέϊν αλλά εφόσον η Τράπεζα στα ψιλά γράμματα αναφερόταν ξεκάθαρα σε αλεξήλιον και ουχί αλεξιβρόχιον (γνωστά τοις πάσι είδη, κοινώς αποκαλούμενα πλέον βαρβαρηστί ως "ομπρέλλες" αλλά ουδόλως ίδια ως προς την λειτουργικότητά τους) σωστά πράττει η Τράπεζα και αφαιρεί από τον ιδιοκτήτη το δανεικό αλεξήλιον προκειμένου να μην καταστραφεί.BigAlejandro είπε:Στην τελικη, οπως ειχε πει και ο μαρκ τουειν, τραπεζιτης ειναι αυτος που σου δανειζει μια ομπρελα οταν εχει λιακαδα και σου ζηταει πισω δυο οταν αρχισει να βρεχει.
Αυτό για να βαζουμε το θεμα στην σωστη του βαση.
Εμ,δεν εχουμε?...Κοιτα βλεμμα δικαστη,..κοιτα...The Genius Loci είπε:Φίλοσ δεν κατάλαβα... έχουμε κάποιο πρόβλημα με τους μπούφους?? Βλέπεις πως σε κοιτάει αυτός στο αβατάρ μου?
8) 8) ;D
![]()
![]()
![]()
<--- δοκιμασμένη αλληλουχία φατσουλών.
Πλάκα κάνω. Ξέχασα τη φατσούλα.The Genius Loci είπε:Πολύ φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες τι έγραψα.Google it.
![]()
στο ελάντα η πραγματικότητα είναι πιο "ελαστική" ως προς τον παραπάνω κανόνα, βλέπουμε γύρω μας άτομα με περιορισμένες δυνατότητες αλλά και ελάχιστη εργατικότητα να τα καταφέρνουν μια χαρά, επειδή απλά στάθηκαν τυχεροί ή επειδή χώθηκαν σε μια τρύπα που παρέχει σκανδαλωδώς ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες διαμορφώθηκαν μετά από πετυχημένο lobbying προς κάποιο υπουργό, κάποτεtheoctapus είπε:Για να πετύχεις επαγγελματικά πρέπει εκτός από τυχερός να είσαι μορφωμένος, ικανός, φιλότιμος, εργατικός, αξιοπρεπής (σύμφωνα με το κοινωνικό συμβόλαιο τουλάχιστον) ευφυής, να είσαι συγκεντρωμένος, να έχεις ανοιχτά αυτιά και κλειστό στόμα εκεί που πρέπει κ.α. Αναρωτιέμαι όλοι αυτοί που παραπονιούνται κατά καιρούς για τα εργασιακά έχουν όντως αυτό που χρειάζεται. Αμφιβάλλω. Τι να κάνουμε, δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι.