- Πόντοι
- 1,788
Μην μας μπερδεύει αυτό.fusiongtr είπε:Δηλαδή όταν είναι μόνος του δεν ζωγραφίζει?
Και ο μουσικός , μόνος του είναι συνήθως όταν ηχογραφεί.
Το θέμα είναι ποιό είναι το παραγωγικό της βούλησης αίτιο.
Μην μας μπερδεύει αυτό.fusiongtr είπε:Δηλαδή όταν είναι μόνος του δεν ζωγραφίζει?
Σωστό.LK είπε:Μην μας μπερδεύει αυτό.
Και ο μουσικός , μόνος του είναι συνήθως όταν ηχογραφεί.
Το θέμα είναι ποιό είναι το παραγωγικό της βούλησης αίτιο.
Εμ αυτό ακριβώς λέω από την πρώτη στιγμή...με άλλα λόγια. ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Μα είναι ανάγκη η συναισθηματική επικοινωνία, εννοείται.
Όμως δεν αισθανόμαστε για να επικοινωνήσουμε.
Αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα του ότι δεν μπορούμε να αντέξουμε την μοναξιά των συναισθημάτων μας, θέλουμε να τα βγάλουμε προς τα έξω, να τους προσδώσουμε αντικειμενικότερη μορφή (πράγμα που αμβλύνει την έντασή τους), και ταυτόχρονα να τα κάνουμε πιο "πραγματικά", να τα κατανοήσουμε και εμείς οι ίδιοι.
Η αναγνωριση/αποσαφηνιση μιας επιτυχημενης δημιουργιας ειναι απλα κινητρο βουλησης για μια ακομα(δημιουργια).LK είπε:Το θέμα είναι ποιό είναι το παραγωγικό της βούλησης αίτιο.
Που ακριβώς έχεις κρύψει την κάμερα στο σπίτι μου?LK είπε:Πολλές φορές όταν δεν έχουμε ακροατήριο....μιλάμε (κυριολεκτικά) μόνοι μας....στον εαυτό μας. Μεγαλόφωνα....λες και δεν αρκεί να μείνουμε με τις σκέψεις μας.
Εδώ διαφωνώ.Ειμαι πλεον πεπεισμενος οτι δε διαφερουμε σε τιποτα απο τα παιδια παρα μονο στο οτι ειμαστε εσωστρεφεις.
Να αγιάσει το στόμα σου κι εσένα κι αυτού!Το οτι ο ανθρωπος γινεται σοφοτερος στα γεραματα,ειναι μια μπουρδα.
Συμφωνώ απόλυτα.Η αναγνωριση/αποσαφηνιση μιας επιτυχημενης δημιουργιας ειναι απλα κινητρο βουλησης για μια ακομα(δημιουργια).
Οχι το αιτιο για την υλοποιηση της.
Το πρωταρχικο αιτιο ειναι η προσωπικη ευδαιμονια.Στιγμιαια,εστω.
Δευτερο αιτιο ειναι η διαπιστωση οτι ''τα καταφερνεις'' που επισφραγιζει την πρωτη.(ευδαιμονια).
Αν δε σ αρεσει κατι,θα το κανεις μια,δυο,μετα δε το κανεις που να σε μαστιγωνουν.
Εκτος αν τιθεται θεμα επιβιωσης.
Μπορεί απλά να σου αρέσει....να αρέσεις....no matter how.freerock1974 είπε:Αν δε σ αρεσει κατι,θα το κανεις μια,δυο,μετα δε το κανεις που να σε μαστιγωνουν.
Εκτος αν τιθεται θεμα επιβιωσης.
;D ;D ;D ;D ;DΠου ακριβώς έχεις κρύψει την κάμερα στο σπίτι μου?
Καλα..δεν ειμαι και σιγουρος... ;DLK είπε:@ Ξάδερφε, δεν συμφωνώ, αλλά χαίρομαι που εντόπισες τι ισχύει (σε) για εσένα.
Περνάω πολλές ώρες μόνος μου, και μάλιστα πολύ καλά, δημιουργώντας, ξέροντας όμως ότι στο τέλος θα το παρουσιάσω έστω και σε έναν.freerock1974 είπε:Παντως για μενα αιτιο δημιουργιας ειναι πρωταρχικα το να περναω καλα οταν ειμαι μονος μου.
Και για σενα νομιζω.
Τα παρελκομενα εχουν διαφορετικη βαρυτητα για τον καθενα.Αλλά έχουν όντως.![]()
Και τι θα κανες ολη μερα?Ολη τη βδομαδα.Ολο το μηνα,τον χρονο?LK είπε:Περνάω πολλές ώρες μόνος μου, και μάλιστα πολύ καλά, δημιουργώντας, ξέροντας όμως ότι στο τέλος θα το παρουσιάσω έστω και σε έναν.
Για εμένα μιλάω, δεν θα έκανα ΤΙΠΟΤΑ είτε μουσικό είτε ο,τιδήποτε δημιουργικό, αν δεν ήξερα ότι (έστω και αντανακλαστικά) θα γίνει αντιληπτό και από κάποιον άλλο.
Υπάρχει και η "παθητική" διασκέδαση.freerock1974 είπε:Και τι θα κανες ολη μερα?Ολη τη βδομαδα.Ολο το μηνα,τον χρονο?
Σοβαρα ρωταω.
Σωστον-δεκτον.LK είπε:Υπάρχει και η "παθητική" διασκέδαση.
Μπορώ να ακούσω μουσική, να δω μια ταινία, να πάω βόλτα ή να πιώ καφέ.
Αρχίζει τώρα η εκπομπή "Ο Λάκης στο ντιβάνι". ;D ;D ;DLK είπε:Για εμένα μιλάω, δεν θα έκανα ΤΙΠΟΤΑ είτε μουσικό είτε ο,τιδήποτε δημιουργικό, αν δεν ήξερα ότι (έστω και αντανακλαστικά) θα γίνει αντιληπτό και από κάποιον άλλο.
Όχι είναι διασκέδαση. Μια χαρά είναι. Απλά η διασκέδασή μου επιτυγχάνεται μέσα από αυτό που εισπράττω από τους "δέκτες" της δημιουργίας μου.freerock1974 είπε:Μαλλον για σενα η δημιουργια δεν ειναι τομεας της διασκεδασης(σου).
Και πάλι συμφωνώ.LK είπε:@Στράτο.
Δεν λέω, να πλερώσω για το ψυχογράφημα...αλλά αφήνεις έξω ένα βασικό κριτήριο, στην ανάλυσή σου.![]()
;D ;D ;D
Η "δημιουργικότητά μου", στο βαθμό που υφίσταται περιορισμούς, δεν οφείλεται απαραίτητα στην κρίση του "εσωτερικού μου alter ego- απανταχού ακροατή μου", αλλά στο τί είμαι ικανός να παράξω τεχνικά.
Εγώ μπορεί να θέλω να παίξω μπιτόβεν στυλε....αλλά δεν μπορώ.... ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Άσε που δεν προλαβαίνω, πρέπει να πάω σούπερ μάρκετ. ;D ;D ;D
του Λάκη φυσικά πολύ καλά (η μελέτη που περιέγραψα ως προσπάθεια να φτάσει κανείς το έργο αναφοράς)LK είπε:Βρισκόμαστε σε μια εποχή , που πάνω κάτω όλα έχουν παιχτεί.
Υπάρχουν "μουσικές αναφοράς", σε όλα τα είδη.
Αν επιθυμείς να θέλξεις με τη μουσική σου ένα συγκεκριμένο κοινό (που μπορεί να είσαι και εσύ μέσα σε αυτό) , απλά προσπαθείς να πλησιάσεις όσο περισσότερο γίνεται το μουσικό έργο αναφοράς.
;D ;D ;D ;D