Η πρωτη τελε ειναι η stock 1972' date='εχει ενα πολυ ελαφρυ alder σωμα,ενα μεσαιου μεγεθους round lam rosewood μπρατσο,1 MEG ποντεσιομετρα & τους πλεον «αδυναμους» μαγνητες απο τις τρεις.
Ενω κανονικα θα επρεπε να ειχε τον πιο «μεσαιο» ηχο βαση των claims των γκουρου των κουρδισμενων κιθαρων,εχει σαφως τον πιο πριμο & σκαστο και απο τις τρεις τελε,ενω παραλληλα ειναι και πολυ «γλυκια» στα ανοιχτα ακκορντα,ενω εχει τρομερο twang (αποκλειστικο προνομοιο των ash/maple neck telecaster τις οποιες ΠΑΤΑΕΙ κατω στον συγκεκριμενο τομεα,τετοιο Twang δεν εχω ξανακουσει!!) .
[/quote']
Λογικό είναι να έχει πιο πολλά πρίμα λόγω των 1MΩ ποτενσιομέτρων, σωστά? Αν όμως σε αυτή έβαζες τα κλασσικά 250kΩ, τι επίδραση θα είχε στον ήχο???
Προσωπικα μου αρεσουν και οι 3 αλλα πρωτα απο ολα μου αρεσει η 72αρα μια και εχει τον πλεον κλασσικο 60Άs tele ηχο που προτιμω (χωρις πολυ sustain & με εντονο σκασιμο & πριμα) ' date='μετα η Warmoth Light (που εχει χαρακτηριστικο 50Άs ηχο πιο γεματο & γλυκο) & τελευταια η heavy Warmoth.[/quote']
Ξεφορτώσου την heavy βρε αδερφέ αφού δε σου αρέσει και τόσο!!! :lol::lol:
Προτείνω μάλιστα να την πουλήσεις σε τιμή...Crucianelli!!!